Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/06/2005 09:26
jakby ktos mogly mi przeslac bramki z meczow z Cracovia i Odra, bo niby scicgam z Torrenta bramki z 25 i 26 kolejki ale nie dosc ze 25 wogole nie chce sie sciagac a 26 zostawilem na noc zeby sie sciagnela bo pisalo ze za pare godz. bedzie a teraz nie mam poejcia gdzie ona jest, juz sie nie sciaga, a szukalem jej wszedzie, dlatego jakby ktos mogl mi przeslac bramki z tych meczow na mail [email protected]
jakby ktos mogly mi przeslac bramki z meczow z Cracovia i Odra, bo niby scicgam z Torrenta bramki z 25 i 26 kolejki ale nie dosc ze 25 wogole nie chce sie sciagac a 26 zostawilem na noc zeby sie sciagnela bo pisalo ze za pare godz. bedzie a teraz nie mam poejcia gdzie ona jest, juz sie nie sciaga, a szukalem jej wszedzie, dlatego jakby ktos mogl mi przeslac bramki z tych meczow na mail [email protected]
Chęci są tylko że na tlen można wysłać plik 10MB lub 20MB a niestety pliki tych bramek są trzy cztero krotnie pojemniejsze........ jeżeli się mylę co do możliwości wielkości pliku jaki można przesłać na konto tlen to proszę o sprostowanie
Wysyłam Ci 25-tą kolejkę ale nie wiem czt dojdzie, oby!!!
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: fan57, 16 czerwca 2005, 19:48 [1 raz(y)]
u góry masz napisane że ze strony PASÓW ,tam jest całą kolejka do sciagniecia z bramkami !!
A co do meczu intertoto to dzis ma być realcja w tvp3 o 22.00 wiec ogladac i zobaczycie bramki !
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 27/06/2005 18:31
A bo sesja sie zaczela (i w sumie juz sie konczy u mnie) i nic nie robilem na stronce... bramek z intertoto nie mam poniewaz zaspalem z nagraniem tego... zapomnialem doslownie :> jakby byla powtorka bramek gdzies jeszcze to zgram jak cos
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 27/06/2005 19:24
http://www.szczecin.tvp.pl/ tu sa bramki z meczu w intertoto jak ktos nie widzial w tvp3 Szczecin nalezy sciagnac caly program zajmuje 15mega slaba jakosc ale da sie ogladac pozdro dla kibicow
A bo sesja sie zaczela (i w sumie juz sie konczy u mnie) i nic nie robilem na stronce... bramek z intertoto nie mam poniewaz zaspalem z nagraniem tego... zapomnialem doslownie :> jakby byla powtorka bramek gdzies jeszcze to zgram jak cos
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 01/07/2005 01:23
Dziś wrzucę na net drugą część wideoklipu mojego autorstwa,tym razem z bramkami z meczów Pogoni z rundy wiosennej.Mam nadzieję że zarówno klip jak i muzyka spodobają się wam.Wkrótce podam linka.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.