Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fantomas
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5762 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:11
"3. W drodze do Bydgoszczy obowiązuje zakaz spożywania alkoholu! Przy wejściu na stadion prowadzone będą szczegółowe kontrole trzeźwości, a siły warto zachować na doping Portowców podczas meczu."

Każdego pokoleji będą sprawdzać czy tylko tych co się wyczuje alkohol ?

AidenMks
Kibic
Na forum od 7794 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:14
a co to za różnica skoro obowiązuje całkowity zakaz spożywania alkoholu?!!!
skończcie już ten chory temat picia !!

Pogoń Szczecin
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:15

unnamed napisał:  
"3. W drodze do Bydgoszczy obowiązuje zakaz spożywania alkoholu! Przy wejściu na stadion prowadzone będą szczegółowe kontrole trzeźwości, a siły warto zachować na doping Portowców podczas meczu."

kurde ile razy trzeba pisac i tlumaczyc!!!!

Kazdy niech pilnuje siebie, i kumpli z ktorymi jedzie - NIE PIJEMY PRZED MECZEM, PODCZAS MECZU!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:18

Sz napisał:  
Potrzebuje jednego biletu w komplecie z koszulką. Podbijać na gg 4627710 nawet jak jestem niewidoczny.

Strone wczesniej masz ogloszenia o sprzedazy! :)

sam sie odezwij do ludzi co chca sprzedac

rinororo
Kibic
Na forum od 5680 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:18
3 bilety kupie! potrzebuje dla ziomkow.... pisac na gg

Sz
Kibic
Na forum od 6255 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:19
Junior wiem, ale nieaktualne już.

Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:20
mam pytanko sa jescze miejsca w tych autokarach i gdzie sie zapisywac?

Ostry
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:28

unnamed napisał:  

Junior napisał:  

unnamed napisał:  

Kazdy niech pilnuje siebie, i kumpli z ktorymi jedzie - NIE PIJEMY PRZED MECZEM, PODCZAS MECZU!

Jedno se wypije i chuj
pozdro

JA PIERDOLE !! Wy to jestescie naprawde uposledzeni umyslowo, albo w takim nalogu, ze nie mozecie zyc bez alkoholu. Jedno, pozniej drugie, a co bede gitu i jebne trzecie "Nic mi nie bedzie". Tylko zebys nei obudzil sie z reka w nocniku - pod stadionem bez barw i obita twarza.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Greg_Haas
Kibic
Na forum od 6942 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:28

unnamed napisał:  

Junior napisał:  

unnamed napisał:  

Jedno se wypije i chuj
pozdro

zjebany jestes i chuj

kurwa nagradzajcie banem takie przypadki co?

Pijemy po meczu switujac zdobycie Pucharu!! i skonczcie juz te zale

Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:29
prosze odp na moje pytanie

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6707 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:29

RP napisał:  

unnamed napisał:  

Junior napisał:  

unnamed napisał:  

Jedno se wypije i chuj
pozdro

JA PIERDOLE !! Wy to jestescie naprawde uposledzeni umyslowo, albo w takim nalogu, ze nie mozecie zyc bez alkoholu. Jedno, pozniej drugie, a co bede gitu i jebne trzecie "Nic mi nie bedzie". Tylko zebys nei obudzil sie z reka w nocniku - pod stadionem bez barw i obita twarza.

O ile dojedzie ;)

Ostry
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:31

Misiek. napisał:  

RP napisał:  

unnamed napisał:  

Junior napisał:  

unnamed napisał:  

Jedno se wypije i chuj
pozdro

O ile dojedzie ;)

O tym nie pomyslalem. Potem bedize placz, ze bija go swoi.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:35
[cytat=czeko]mam pytanko sa jescze miejsca w tych autokarach i gdzie sie zapisywac?

od godziny 10:00 w siedzibie SKPS "Portowcy" będzie można nabyć ostatnie sztuki biletów na pociąg specjalny i autokary. Wszystkim, którzy nie zdecydowali się jeszcze w jaki sposób będą podróżować do Bydgoszczy radzimy się spieszyć, gdyż zostało naprawdę niewiele sztuk biletów.
Wiec lec do klubu, im szybciej pobiegniesz tym masz wieksza szanse na zapisanie sie.

www.sectorshop.net
Zielony Tryb Życia
Kibic
Na forum od 6504 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:38

Cytat:  
Jedno se wypije i chuj
pozdro

Skąd Ci ludzie się biorą...? Jak Masz zamiar coś pić to po meczu, chyba, że chcesz wysiąść na jakimś polu :)

Nie wiele zostało do meczu... PUCHAR JEST NASZ!

Śródmiejski Tryb Życia...
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7746 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:41
ODNOŚNIE JUTRZEJSZEJ ZBIÓRKI NA KORONIE STADIONU.
JAK PRZYJADĄ AUTOKARY - NIE RZUCAMY SIĘ NA NIE TYLKO WSZYSCY MAJĄ SIĘ DOSTOSOWAĆ DO POLECEŃ ORGANIZATORÓW.
NIECH KAŻDY MA PRZY SOBIE POKWITOWANIE WPŁATY.
BEZ TEGO NIKT NIE WSIADA.

RUSZAMY MAX 10 MINUT PO PRZYJEŹDZIE AUTOKARÓW - WIĘC NIECH NIKT NIE SPÓŹNI BO BĘDZIE MIAŁ DUŻY PROBLEM.

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
tarpan
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:04
Znowu 2 bilety z koszulkami na sektor Pogoni 507373354 dzwonic kto pierwszy ten lepszy :)
Ogłoszenie ważne do 22 pózniej już nie ;)

Ostatnio edytowany przez: tarpan, 21 maja 2010, 17:12 [1 raz(y)]

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
R1
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:13
Znajomki właśnie byli kupić na Zawiszy bilety na neutralne. I babka w kasie powiedziała, że jeszcze dziś mają wrócić bilety z Pzpn-u i jutro będą dystrybuowane w kasach. Nie są ludzie chodzący na codzień na mecze i zdali mi takie informacje.

Samych biletów zostało dosyć dużo, głównie na 26-27 i graniczne z Jagą.

Swoją drogą życzę Wszystkim nam jutro, aby ten mecz pozostał w naszej pamięci na zawsze bez względu na wynik i żebyśmy wszyscy skończyli jutrzejszy dzień w Szczecinie i nie mieli siły wstać w niedzielę na 12 na oficjalną fetę ;)

Puchar jest NASZ!

Ostatnio edytowany przez: R1, 21 maja 2010, 19:42 [1 raz(y)]

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:14
Jutro wyjazd,ale może ktoś jakimś cudem zostaje,więc do nich pytanko: Może ktoś nagrać mecz na DVD,po powrocie za piwko chętnie wezmę płytkę.Tylko bez tekstów,że z neta będzie można ściągnąć,bo tylko interesuje mnie mieć wypalone na płycie(pamiątka na lata),a moje DVD nie może nagrać .pzdr:)

iron szczecin
Kibic
Na forum od 6230 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:29

R1 napisał:  
Znajomki właśnie byli kupić na Zawiszy bilety na neutralne. I babka w kasie powiedziała, że jeszcze dziś mają wrócić bilety z Pzpn-u i jutro będą dystrybuowane w kasach. Nie są ludzie chodzący na codzień na mecze i zdali mi takie informacje.

Samych biletów zostało dosyć dużo, głównie na 26-27 i graniczne z Jagą.

Swoją drogą życzę Wszystkim nam jutro, aby ten mecz pozostał w naszej pamięci na zawsze bez względu na wynik i żebyśmy wszyscy skończyli jutrzejszy dzień w Szczecinie i nie mieli siły wstać w niedzielę na 12 na oficjalną fetę ;)

Puchar jest NASZ!

Btw. W niedzielę o 19 w Bydgoszczy swoje zawody rozgrywa Falubaz..

Po co byli w Bydgoszczy jak dzisiaj rano były bilety w Szczecinie 120 sztuk,o godz.10 było około 12 osób,prawie wszystkie osoby kupowały po 2 sztuki,do godziny 11 czekałem na kumpla to może z 5 osób dochodziło co jakiś czas,na specjal o 10 godzinie było około 20 biletów,na autokary też parę sztuk

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
db1948
Kibic
Na forum od 7304 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:46

szpadel85 napisał:  
Jutro wyjazd,ale może ktoś jakimś cudem zostaje,więc do nich pytanko: Może ktoś nagrać mecz na DVD,po powrocie za piwko chętnie wezmę płytkę.Tylko bez tekstów,że z neta będzie można ściągnąć,bo tylko interesuje mnie mieć wypalone na płycie(pamiątka na lata),a moje DVD nie może nagrać .pzdr:)

Jeśli mi tylko prądu jutro nie odetną lub też nie wystąpią problemy natury technicznej z moim sprzętem rtv....to nagranie będzie...nagrywarka już zaprogramowana ;) Transmisja z orange sport info.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005