Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:11
"3. W drodze do Bydgoszczy obowiązuje zakaz spożywania alkoholu! Przy wejściu na stadion prowadzone będą szczegółowe kontrole trzeźwości, a siły warto zachować na doping Portowców podczas meczu."
Każdego pokoleji będą sprawdzać czy tylko tych co się wyczuje alkohol ?
JA PIERDOLE !! Wy to jestescie naprawde uposledzeni umyslowo, albo w takim nalogu, ze nie mozecie zyc bez alkoholu. Jedno, pozniej drugie, a co bede gitu i jebne trzecie "Nic mi nie bedzie". Tylko zebys nei obudzil sie z reka w nocniku - pod stadionem bez barw i obita twarza.
"3. W drodze do Bydgoszczy obowiązuje zakaz spożywania alkoholu! Przy wejściu na stadion prowadzone będą szczegółowe kontrole trzeźwości, a siły warto zachować na doping Portowców podczas meczu."
kurde ile razy trzeba pisac i tlumaczyc!!!!
Kazdy niech pilnuje siebie, i kumpli z ktorymi jedzie - NIE PIJEMY PRZED MECZEM, PODCZAS MECZU!
Jedno se wypije i chuj
pozdro
zjebany jestes i chuj
kurwa nagradzajcie banem takie przypadki co?
Pijemy po meczu switujac zdobycie Pucharu!! i skonczcie juz te zale
Kazdy niech pilnuje siebie, i kumpli z ktorymi jedzie - NIE PIJEMY PRZED MECZEM, PODCZAS MECZU!
Jedno se wypije i chuj
pozdro
JA PIERDOLE !! Wy to jestescie naprawde uposledzeni umyslowo, albo w takim nalogu, ze nie mozecie zyc bez alkoholu. Jedno, pozniej drugie, a co bede gitu i jebne trzecie "Nic mi nie bedzie". Tylko zebys nei obudzil sie z reka w nocniku - pod stadionem bez barw i obita twarza.
Jedno se wypije i chuj
pozdro
O ile dojedzie
O tym nie pomyslalem. Potem bedize placz, ze bija go swoi.
od godziny 10:00 w siedzibie SKPS "Portowcy" będzie można nabyć ostatnie sztuki biletów na pociąg specjalny i autokary. Wszystkim, którzy nie zdecydowali się jeszcze w jaki sposób będą podróżować do Bydgoszczy radzimy się spieszyć, gdyż zostało naprawdę niewiele sztuk biletów.
Wiec lec do klubu, im szybciej pobiegniesz tym masz wieksza szanse na zapisanie sie.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 16:41
ODNOŚNIE JUTRZEJSZEJ ZBIÓRKI NA KORONIE STADIONU.
JAK PRZYJADĄ AUTOKARY - NIE RZUCAMY SIĘ NA NIE TYLKO WSZYSCY MAJĄ SIĘ DOSTOSOWAĆ DO POLECEŃ ORGANIZATORÓW.
NIECH KAŻDY MA PRZY SOBIE POKWITOWANIE WPŁATY.
BEZ TEGO NIKT NIE WSIADA.
RUSZAMY MAX 10 MINUT PO PRZYJEŹDZIE AUTOKARÓW - WIĘC NIECH NIKT NIE SPÓŹNI BO BĘDZIE MIAŁ DUŻY PROBLEM.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:13
Znajomki właśnie byli kupić na Zawiszy bilety na neutralne. I babka w kasie powiedziała, że jeszcze dziś mają wrócić bilety z Pzpn-u i jutro będą dystrybuowane w kasach. Nie są ludzie chodzący na codzień na mecze i zdali mi takie informacje.
Samych biletów zostało dosyć dużo, głównie na 26-27 i graniczne z Jagą.
Swoją drogą życzę Wszystkim nam jutro, aby ten mecz pozostał w naszej pamięci na zawsze bez względu na wynik i żebyśmy wszyscy skończyli jutrzejszy dzień w Szczecinie i nie mieli siły wstać w niedzielę na 12 na oficjalną fetę
Puchar jest NASZ!
Ostatnio edytowany przez: R1, 21 maja 2010, 19:42 [1 raz(y)]
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 17:14
Jutro wyjazd,ale może ktoś jakimś cudem zostaje,więc do nich pytanko: Może ktoś nagrać mecz na DVD,po powrocie za piwko chętnie wezmę płytkę.Tylko bez tekstów,że z neta będzie można ściągnąć,bo tylko interesuje mnie mieć wypalone na płycie(pamiątka na lata),a moje DVD nie może nagrać .pzdr
Znajomki właśnie byli kupić na Zawiszy bilety na neutralne. I babka w kasie powiedziała, że jeszcze dziś mają wrócić bilety z Pzpn-u i jutro będą dystrybuowane w kasach. Nie są ludzie chodzący na codzień na mecze i zdali mi takie informacje.
Samych biletów zostało dosyć dużo, głównie na 26-27 i graniczne z Jagą.
Swoją drogą życzę Wszystkim nam jutro, aby ten mecz pozostał w naszej pamięci na zawsze bez względu na wynik i żebyśmy wszyscy skończyli jutrzejszy dzień w Szczecinie i nie mieli siły wstać w niedzielę na 12 na oficjalną fetę
Puchar jest NASZ!
Btw. W niedzielę o 19 w Bydgoszczy swoje zawody rozgrywa Falubaz..
Po co byli w Bydgoszczy jak dzisiaj rano były bilety w Szczecinie 120 sztuk,o godz.10 było około 12 osób,prawie wszystkie osoby kupowały po 2 sztuki,do godziny 11 czekałem na kumpla to może z 5 osób dochodziło co jakiś czas,na specjal o 10 godzinie było około 20 biletów,na autokary też parę sztuk
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
Jutro wyjazd,ale może ktoś jakimś cudem zostaje,więc do nich pytanko: Może ktoś nagrać mecz na DVD,po powrocie za piwko chętnie wezmę płytkę.Tylko bez tekstów,że z neta będzie można ściągnąć,bo tylko interesuje mnie mieć wypalone na płycie(pamiątka na lata),a moje DVD nie może nagrać .pzdr
Jeśli mi tylko prądu jutro nie odetną lub też nie wystąpią problemy natury technicznej z moim sprzętem rtv....to nagranie będzie...nagrywarka już zaprogramowana Transmisja z orange sport info.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.