u mnie jest tak ze jak biore zapsiz element docelowy i mi za chwile wyskakuje ze blad jakis i przerywa... , a pozniej jak wezme 2 raz to normalnie sciaga
A Ty masz chyba orzeszek zamiast mozgu... idz sie leczyc z takimi tekstami. Widac kolejny lamer, ktory nie wie co mowi bo tak mu koledzy powiedzieli lub ktos kto probuje prowokowac... powiem jedno: sprawdz lepiej swoj mozg i inteligencje i pokombinuj cos z nia.
Co do innych pytan i problemow... wiem, ze sa problemy ze sciaganiem poprzez internet explorera, firefox'a czy opere itp. Bramki najlepiej sciagac menedzerami sciagania typu FlashGet, GetRight, Dap...
Haha to czemu za każdym razem jak wchodze na tę stronkę to wyskakują mi błedy o wirusach ??
Ja mam dobre antywiry i jak później sprawdzam kompa to sa wirusy
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Na stronie nie ma wirusow i moge Cie o tym zapewnic... najprawdopdobniej zlapales gdzies wirusa co CI sie rozprzestrzenia i tak to wychodzi... nikt sie nie skarzy na wirusy zreszta moge dac sobie uciac reke ze ich nie ma bo przeciez sam ja robilem. Sciagnij sobie program do wyszukiwania szpiegow typu SpyBot, przeskanuj cale dyski to moze pomoze.
a ja mam avasta, opere i nie mam żadnych wirusów, co do sciagania przez opere to idzie elegancko,
jezeli Tobie sie pojawiaja informacje o wirusach to pewnie masz na kompie, bo strona jest czysciutka
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/05/2005 19:54
ja tam mohe normalnie sciagac brameczki exploerem, czsami jest problem za 1 arzem ale za 2 jest juz gites majonez wiec chyle czola ku "doktorowi" ze mam skad sciagac bramki pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.