Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
lolson
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7304 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/05/2005 19:12
Doktor! podoba mi sie twoja strona bo dobrze jest sciagac z niej bramki i oprawe:d milo by bylo gdybys mogl wiecej zamieszczac filmikow z opraw...........jak bys mogl to zrob filmik z dopingiem bo wiem ze mozesz Pogoń- wisla bo on byl naprawde dobry.....poprostu nagraj jakes przeblyski gdzie byl naprawe dobry przez dluzsza chwile....oczywiscie jak bys mogl i wrzuc na strone :D

POGON SZCZECIN MKS
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7416 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/05/2005 19:29

fan57 napisał:  
Na walla już nic niema, ktoś znowu wykasował , żeby mu ku...palce pokręciło!!!!!!!!!!!

Nie wiem czy to przypadkiem nie sama walla takie numery odwala... hmmm

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 17/05/2005 22:10
Dzis a dokladniej za jakies 40 minut umieszcze wszystko z tego meczu...razem z popisem sedziego.. wrrrrrrrrrr :/

Pozdrawiam.

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 01:40
Zapraszam na strone gdzie dodalem wlasnie skrot meczu z Wisla... no idodalem te chamstwa z 74 minuty Kuzery i Blaszczykowskiego... trwa to 8:35 sekund i zajmuje 30.6 MB

Milego sciagania zycze.

http://www.pogon.go.pl

PS. Linki sa na glownej stronie oraz w dziale puchar polski.

PS2. troche pozniej niz mialobyc ale wiecie te emocje mnie dobily... no i ten sędzia :/

happy2504
Kibic
Na forum od 7404 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 07:15
Mam ,i dziala, a wszystko widac jak na dloni. Chodz jestem dosc daleko od Polski, ale takiego przekretu w zyciu nie widzialem..
1.. Ewidentny faul na Batacie- dostal kopa w twarz..
2 Kazimierczak naskok na noge i to nie przypadkowo jedna noga ale uzyl dwoch specjalnie.., przeciez mogl mu zlamac noge..
3 Majdan ewidenty faull--
4 Grzelak za co ta kartka, myslalem ze Rafal mu walnie...
Przeciez to K..wa ewidentny przekret..
Gdzie sie taki sk..wy syn urodzil i kto mu dal gwizdek??
Wyslac ten filmik do Listkiewicza i innych oficieli z PZPN-u, ciekawe co powiedza na ten temat.
Radek obejrzyj sobie to i badz na tyle odwazny i przyznaj sie do faulu.. Wynik juz poszedl i nic Ci juz nie zrobia.. Jezeli masz honor i cywilna odwage- a moze juz jej nie masz.. Swoja wypowiedzia skrzywdziles kibicow Dumy Pomorza, oj dlugo Ci tego nie darujemy..

77
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 13:42
Mam pytanie do Doktora. Po meczu Wisła-Pogoń (PP) w Szczecinie był do ściągnięcia skrót z tego meczu. Niestety nie udało mi się tego zrobić. Masz go jeszcze, możesz go wrzucić na stronkę?

TymoN
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 14:43
Wiecie może skąd można zassać brameczki i oprawe z meczów Pogoni w drugiej lidze?? Z góry thx.

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 15:26

77 napisał:  
Mam pytanie do Doktora. Po meczu Wisła Kraków - Pogoń Szczecin (PP) w Szczecinie był do ściągnięcia skrót z tego meczu. Niestety nie udało mi się tego zrobić. Masz go jeszcze, możesz go wrzucić na stronkę?

Dziwnie napisales... po meczu Wisla - Pogon w PP jest do sciagniecia skrot... ale od kiedy pisze sie druzyne wyjazdowa jako pierwsza pomimo iz to gospodarze graja na wlasnym terenie? Po meczu Pogon Szczecin - Wisla Kraków PP nie bylo zadnego skrotu do sciagniecia... jedynie oprawa.Wszystko nadal jest na stronie.

Co do pytania Tymona... dzis wrzuce bramki z Drugiej ligi ale w slabej jakosci... moze kogos to usatysfakcjonuje :>

Pozdrawiam.

TymoN
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 15:49
Mnie na pewno;) Dzięki:]

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 18:39
Dodalem wszystkie bramki z drugiej ligi w dziale inne oraz ostatni ligowy mecz z Gornikiem Leczna (1:1).

Pozdrawiam.

blessmaster
Kibic
Na forum od 7538 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 22:44
Wielkie dzieki Doktor za umieszczanie filmikow !

FC Gryfice
TymoN
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/05/2005 21:42
Nie żebym marudził... ale jakby ktoś miał te brameczki z 2 ligi w lepszej jakości obrazu, i jakieś motywy nakręcone kamerą czy aparatem jak nasi kibice śpiewają, z ostatnich kilku sezonów, jakby ktoś miał do tego dostęp to proszę o cynk;)

Gucio
Kibic
Na forum od 7499 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/05/2005 22:54
co do bramek z Łęcznej to widze wszystkie poprzednie,oprócz tej....mogłby ktoś podać linka do jakiś kodeków na,których to odpala?

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
77
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/05/2005 23:04

Doktor napisał:  

Dziwnie napisales...

Bardzo się spieszyłem :) Co do reszty thx za wyjaśnienie.

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/05/2005 12:23

Gucio napisał:  
co do bramek z Łęcznej to widze wszystkie poprzednie,oprócz tej....mogłby ktoś podać linka do jakiś kodeków na,których to odpala?

Sciagnij sobie K-Lite Codec Pack a wszystko CI bedzie dzialac dobrze.

Pozdrawiam :)

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 22/05/2005 14:02
Doktor, please - daj jakieś skróty z AMIGA-POGOŃ bo mnie .....strzeli zaraz!!!!

Poważnie - słyszałem że bardzo ciekawy mecz był więc jeżeli mogł byś (był byś w stanie)zarejestrować na DVD to zgłosił bym się do Ciebie ?!

Pozdrawiam

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 22/05/2005 14:48

fan57 napisał:  

Poważnie - słyszałem że bardzo ciekawy mecz był więc jeżeli mogł byś (był byś w stanie)zarejestrować na DVD to zgłosił bym się do Ciebie ?!

Pozdrawiam

Niestety nie mam jak zgrac tego meczu :/

Pozdrawiam.

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 22/05/2005 15:14

Doktor napisał:  

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

Pozdrawiam.

jeszcze większa przykrość mnie ogarnia, bo mógłbym na kompie odkodować, jak odkodowuje C+, ale niestety kablówka na M.I dostarcza tylko podstawowy C+.

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 22/05/2005 15:34

Doktor napisał:  

fan57 napisał:  

Pozdrawiam

Pozdrawiam.

Wielka szkoda ale jak byś coś mial to mam nadzieję że podrzucisz, natomiast jak ja czy ktoś inny, to napewno podeślę(ą) żebyś mógł umieścić na stronie!!!!

Pozdro

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 27/05/2005 00:37
Na stronie sa juz do sciagniecia bramki z Zaglebia. Wielkie dzieki za nie PiTER48.

Pozdrawiam.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005