Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/05/2005 19:12
Doktor! podoba mi sie twoja strona bo dobrze jest sciagac z niej bramki i oprawe:d milo by bylo gdybys mogl wiecej zamieszczac filmikow z opraw...........jak bys mogl to zrob filmik z dopingiem bo wiem ze mozesz Pogoń- wisla bo on byl naprawde dobry.....poprostu nagraj jakes przeblyski gdzie byl naprawe dobry przez dluzsza chwile....oczywiscie jak bys mogl i wrzuc na strone
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 01:40
Zapraszam na strone gdzie dodalem wlasnie skrot meczu z Wisla... no idodalem te chamstwa z 74 minuty Kuzery i Blaszczykowskiego... trwa to 8:35 sekund i zajmuje 30.6 MB
Milego sciagania zycze.
http://www.pogon.go.pl
PS. Linki sa na glownej stronie oraz w dziale puchar polski.
PS2. troche pozniej niz mialobyc ale wiecie te emocje mnie dobily... no i ten sędzia :/
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 07:15
Mam ,i dziala, a wszystko widac jak na dloni. Chodz jestem dosc daleko od Polski, ale takiego przekretu w zyciu nie widzialem..
1.. Ewidentny faul na Batacie- dostal kopa w twarz..
2 Kazimierczak naskok na noge i to nie przypadkowo jedna noga ale uzyl dwoch specjalnie.., przeciez mogl mu zlamac noge..
3 Majdan ewidenty faull--
4 Grzelak za co ta kartka, myslalem ze Rafal mu walnie...
Przeciez to K..wa ewidentny przekret..
Gdzie sie taki sk..wy syn urodzil i kto mu dal gwizdek??
Wyslac ten filmik do Listkiewicza i innych oficieli z PZPN-u, ciekawe co powiedza na ten temat.
Radek obejrzyj sobie to i badz na tyle odwazny i przyznaj sie do faulu.. Wynik juz poszedl i nic Ci juz nie zrobia.. Jezeli masz honor i cywilna odwage- a moze juz jej nie masz.. Swoja wypowiedzia skrzywdziles kibicow Dumy Pomorza, oj dlugo Ci tego nie darujemy..
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/05/2005 13:42
Mam pytanie do Doktora. Po meczu Wisła-Pogoń (PP) w Szczecinie był do ściągnięcia skrót z tego meczu. Niestety nie udało mi się tego zrobić. Masz go jeszcze, możesz go wrzucić na stronkę?
Dziwnie napisales... po meczu Wisla - Pogon w PP jest do sciagniecia skrot... ale od kiedy pisze sie druzyne wyjazdowa jako pierwsza pomimo iz to gospodarze graja na wlasnym terenie? Po meczu Pogon Szczecin - Wisla Kraków PP nie bylo zadnego skrotu do sciagniecia... jedynie oprawa.Wszystko nadal jest na stronie.
Co do pytania Tymona... dzis wrzuce bramki z Drugiej ligi ale w slabej jakosci... moze kogos to usatysfakcjonuje :>
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/05/2005 21:42
Nie żebym marudził... ale jakby ktoś miał te brameczki z 2 ligi w lepszej jakości obrazu, i jakieś motywy nakręcone kamerą czy aparatem jak nasi kibice śpiewają, z ostatnich kilku sezonów, jakby ktoś miał do tego dostęp to proszę o cynk
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Doktor, please - daj jakieś skróty z AMIGA-POGOŃ bo mnie .....strzeli zaraz!!!!
Poważnie - słyszałem że bardzo ciekawy mecz był więc jeżeli mogł byś (był byś w stanie)zarejestrować na DVD to zgłosił bym się do Ciebie ?!
Pozdrawiam
Niestety nie mam jak zgrac tego meczu :/
Pozdrawiam.
Wielka szkoda ale jak byś coś mial to mam nadzieję że podrzucisz, natomiast jak ja czy ktoś inny, to napewno podeślę(ą) żebyś mógł umieścić na stronie!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.