Wiesz, tu nie chodzi o kasę. Chodzi o to, że jaśnie nam panujący i ustawodawcy robią z nas wała. Tyle było gadania, że to dla poprawy bezpieczeństwa itp. A jakie to zagrożenie ze strony kilkuletnich, czy kilkumiesięcznych dzieci? Jak dla mnie, to zwykły skok na naszą forsę. A klub wolę wspomagać na inne dobrowolne sposoby. Jeśli zyski z fanshopu są dla klubu, to właśnie to zrobiłem na tym meczu. Bluza, szalik i czapeczka dla starszego 5-cioletniego syna, który zaliczył debiut, to obowiązek i przyjemność.
Planuje zabrac znajomego na mecz z Legia i moje pytanie brzmi czy mogla by ta osoba wejsc na karte kibica np . mojego ojca( ktory na ten mecz sie nie wybiera ) ?
Chyba na bramkach /kolowrotkach im sie nie wyswietla zdjecie osoby wchodzacej ?
Planuje zabrac znajomego na mecz z Legia i moje pytanie brzmi czy mogla by ta osoba wejsc na karte kibica np . mojego ojca( ktory na ten mecz sie nie wybiera ) ?
Chyba na bramkach /kolowrotkach im sie nie wyswietla zdjecie osoby wchodzacej ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.