Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tajny
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7221 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/03/2007 09:17

nowa od nowa napisał:  
jaki jest obecny budżet PN? jaka jest struktura właścicielska? gdzie są źródła kapitału? kto jest głównym inwestorem w PN? na jakim poziomie jest zaangażowanie obecnych sponsorów klubu? i na jakiej podstawie budowana jest wizja szybkiego awansu do I/II ligi? te i inne pytania przyszły mi do głowy gdy zdałem sobie sprawę że kluby piłkarskie przejmują podmioty z już osiągniętym sukcesem biznesowym (ManU, Liverpool, Chelsea a w Polsce choćby ITI/Legia czy Kolporter/Korona) oraz konkretnymi PIENIĘDZMI do spożytkowania - a nie ambitni piłkarze bądź pełni dobrych chęci (?) kibice. czy wątpiący w powodzenie tego dziwnego przedsięwzięcia mogą liczyć na jawność w poruszonych kwestiach i podanie konkretnych założeń finansowych do publicznej wiadomości?

Za to SSA przedstawia pełną jawność - najlepszy przykład skład rady nadzorczej - nawet Jan Miedziak (via nowa od nowa(?)) nie potrafił podać jej pełnego składu (pytany w wywiadzie o udział w niej senatora Niesiołowskiego). Czy to normalne?

Żadna normalna spółka nie posuneła się jeszcze do szantażowana samorządu. Z resztą - kto mieczem wojuje od miecza ginie - spółka Ptaka poprzez dostępne im media prowadziła medialną nagonkę na miasto, a to Śnieżna Górkę, a to tereny przy lotnisku, a to kamienica przy pl. Gunwaldzkim (kto pamięta Baranowskiego na jednym z meczów jak chyba z 10 min. tłumaczył kibicom, że miasto robi źle oddając ją innemu inwestorowi i że powinno ją oddać Ptakowi). To teraz czas na mały szantażyk ze strony miasta :)

Jeszcze większa parodia - wybory spośród szczecińskich radnych, na oficjalnej stronie internetowej do zarządu klubu. Wybory poprzez kliknięcie to trzeba optantować!! Ten radny jest be to mu damy mniej głosów, itd. To są jawne i przejrzyste metody działania? Mi kojarzą się z najgorszymy metodami władzy w poprzednim ustroju.

Uważam, że miasto słusznie postępuje i mam tylko nadzieję, że będą w tym konsekwentni.

pit26
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/03/2007 10:47
Choc nie jestem wielkim entuzjasta (pewnie potrzebuje jeszcze troche czasu) Pogoni Nowej (chociaz gra w niej moj brat...) to bardzo podoba mi sie praca Adamczuka,Matlaka i calej reszty ludzi zaangazowanych w ten projekt - naprawde szacunek dla nich za determinacje,checi, efekt ich poczynan jest jak na razie bardzo ok - to wszystko powoduje,ze powoli sie przekonuje do Pogoni Nowej i mysle,ze jest wielu kibicow odbierajacych to podobnie jak ja.
A jesli chodzi o ruch miasta z dzierzawa stadionu za 50 tys zl i nie podpisywaniem nowej umowy "promujacej" miasto - jak najbardziej sluszny ruch miasta i oby tylko miasto wytrwalo w swym postanowieniu i nie dalo sie zmanipulowac pustymi obietnicami Miedziaka o zmianach na lepsze w SSA...

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
markzakole
Kibic
Na forum od 7166 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/03/2007 20:12

nowa od nowa napisał:  
jaki jest obecny budżet PN? jaka jest struktura właścicielska? gdzie są źródła kapitału? kto jest głównym inwestorem w PN? na jakim poziomie jest zaangażowanie obecnych sponsorów klubu? i na jakiej podstawie budowana jest wizja szybkiego awansu do I/II ligi? te i inne pytania przyszły mi do głowy gdy zdałem sobie sprawę że kluby piłkarskie przejmują podmioty z już osiągniętym sukcesem biznesowym (ManU, Liverpool, Chelsea a w Polsce choćby ITI/Legia czy Kolporter/Korona) oraz konkretnymi PIENIĘDZMI do spożytkowania - a nie ambitni piłkarze bądź pełni dobrych chęci (?) kibice. czy wątpiący w powodzenie tego dziwnego przedsięwzięcia mogą liczyć na jawność w poruszonych kwestiach i podanie konkretnych założeń finansowych do publicznej wiadomości?

Zapraszam w niedziele na mecz , na który będą wszyscy którzy działają w klubie Pogoń Nowa i po prostu zapytać.

http://www.e-turysta.pl
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6748 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/03/2007 11:30

Metyl napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Rzgów-Press próbuje infiltrować forum ;) to pokazuje waszą klase towarzyszu. Czy to są właśnie te działania naprawcze spółki ?? Nie, to chyba ta nowa jakość w polityce kierowania klubem zapowiadana przez prezesa. Żenada nie wymagająca komentarza

widze ze jednak nikt nie zna odpowiedzi,co najwyżej inwektywy próbujace mi dosrać..no cóż
ps a teraz jakie jest moje ip dziwaki?

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7560 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/03/2007 12:28

nowa od nowa napisał:  

widze ze jednak nikt nie zna odpowiedzi,co najwyżej inwektywy próbujace mi dosrać..no cóż

http://www.pogonnowa.8p.pl/
tutaj skieruj swoje zapytanie
a twoje IP jest takie samo jak twoje IQ czyli zero

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6748 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/03/2007 13:13

Marcelo napisał:  

nowa od nowa napisał:  

http://www.pogonnowa.8p.pl/
tutaj skieruj swoje zapytanie
a twoje IP jest takie samo jak twoje IQ czyli zero

no prosze cienormalnie jestes świetny gość normalnie nie znając mnie znasz moje iq,nawet nie wiedziłem że ma ono coś wspólnego z ip. bo co poniektórzy po nim wnioskuja nawet kto pisze...ci to dopiero mają iq...na minusie. a jeśli dzie o ptakową Pogoń to grzeje mnie tak samo jak Pogon nowa..taki sam sztuczny twor. Pogon jiestety upadła oczywiscie nie wszyscy są uświadomieni kilka lat temu. Teraz to tylko jej nędzne kopie w akcie desperacji...Bo niby jak ma sie ten klub do Podoni sprzed bekdasa?

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Helmut
Moderator*
Na forum od 8157 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/03/2007 18:34

nowa od nowa napisał:  

Metyl napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Rzgów-Press próbuje infiltrować forum ;) to pokazuje waszą klase towarzyszu. Czy to są właśnie te działania naprawcze spółki ?? Nie, to chyba ta nowa jakość w polityce kierowania klubem zapowiadana przez prezesa. Żenada nie wymagająca komentarza

skoro pytasz to teraz nadajesz z chello (wczesniej neostrada) i ip jest typowo szczecińskie... Janek?

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
markzakole
Kibic
Na forum od 7166 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 31/03/2007 22:12

nowa od nowa napisał:  

Metyl napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Jeszcze raz napisze, jeśli jesteś tak bardzo ciekawy to zapraszam na mecz niedziela godz. 12,00 boisko nr 2

http://www.e-turysta.pl
-HL
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 01:18
Niedziela g. 12 - stadiom im. Floriana Krygiera

http://www.youtube.com/watch?v=2EVU-6TkahE

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
no
Kibic
Na forum od 6818 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 14:16
no i 13:0 :D:D .. chociaż oni nie zawodzą

Pit.
Kibic
Na forum od 7915 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 15:22
a info spikera że Dźwigała w Nowej to wałek pirima aprilisowy?;> czy nie?:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7420 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 15:31

Pit. napisał:  
a info spikera że Dźwigała w Nowej to wałek pirima aprilisowy?;> czy nie?:)

Wałek, tak samo jak obecnosć Josepha Safry na trybunach :)

PS do końca życia !
db1948
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 17:59
Szkoda, że się troche zmieniło po przerwie zimowej (moim zdaniem na gorsze) na meczach (na razie na jednym) u Nas. Tak wiem, że jest to teraz impreza masowa ale, żeby od razu jakieś dzwine sprawdzania na bramach itp itd(?) Po co to komu? Sieją tylko taką dziwną atmosferę - i z tego co się słyszało na stadionie sporo osób tak myśli :/

A co do meczu ---> oczywiście na PLUS :D
13 : 0 wynik zdecydowanie pozytywny. Dużo flag, wśród których debiutowała całkiem fajna fana. Oczywiście nie zabrakło jakiegoś pokazu Ultras i oby tak dalej.

Gra Naszych zdecydowanie lepsza niż przed tygodniem.

ch.
Kibic
Na forum od 8351 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 19:05
Tradycyjnie już fotorelacja z meczyku Pogoni Szczecin Nowa

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 19:08
Ochorna przy wejściu musi być bo mecze Pogoni Nowej z racji na dużą frekwencję (choć dziś mogło by być trochę więcej ludzi) są traktowane jako impreza masowa i muszą być zabezpieczane przez ochornę... nie przesadzajmy, bo te kontrole to takie pozorne i nie czepiają się jak na meczach I ligi gdy piórnik w plecaku jest niebezpieznym przedmiotem ;]

Cała atmosfera meczu na plus, race ,flagi i reszta oprawy tworzą fajny klimacik no i na bosiku również standardowo wysoka wygrana...

Gra lepsza niż przed tygodniem bo poprawiła sie skuteczność piłkarzy no i i boisko wikesze i równiejsze...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7917 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 19:33
A to moje fotki

Safe
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 21:36

Cobra_S napisał:  

i co mamy glosowac ktore lepsze? :D heh oby dwie porcyjki zdjec bardzo ladne, zreszta tak jak sam meczy ktory zostal przezemnie pozytywnie odebrany patrzac na gre, wynik, oprawe, atmosfere i o calokszztalt, oby rtak dalej, do 1wszej ligi :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Shivan
Kibic
Na forum od 8420 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 23:01
do czego to doszlo, zeby piwo na b-klase przez plot trzeba bylo przemycac :P

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
anathema
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 23:07

Shivan napisał:  

nie wolno pić piwa na obiektach sportowych;)

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
LEOnek
Kibic
Na forum od 7165 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 01/04/2007 23:47

anathema napisał:  

Shivan napisał:  

nie wolno pić piwa na obiektach sportowych;)

w Polsce nie wolno - bo Polska to dziwny kraj ;-p

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171798 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005