Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BNY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7699 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 16:57
Serrao leci mam nadzieje ze nie odbije sie to na grze naszych grajkow. a jak bedzie pokaze meczyk z Amica.

MaT
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 17:00
lepszy Panik z jakimis zasadami niz Serrao z wolna amerykanka :P

kosmos22
Kibic
Na forum od 7159 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 17:54
Wolna amerykanka to bedzie dopiero teraz kiedy Antonuio bedzie ustalał skład i bedzie im mówił jak mają grać ,bo dupa Panik bedzie tylko trenerem na ławce a taktyka i skład to bedzie dzieło panów Ptaków

dewu
Kibic
Na forum od 7280 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 20:28
No zobaczymy w sobote:) Wole Panika od Serrao :)

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 22:05
tak ptak to taki straszny taktyk ze napewno ja ustali, moze co nie co wepchine 3gr w sklad ale co do taktyki wierzy chyba w Panika

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
-HL
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 22:45

mundek napisał:  
"Brazylijczyk nie jest zwolniony. Ma ważny kontrakt z Pogonią, którego nie ma możliwości jednak wypełnić." - powiedzial Ptak.

Czy to sa zdania wypowiadane przez czlowieka zdrowego psychicznie? Ja mam powazne watpliwosci, co do tego, czy antek umie formulowac i wypowiadac swe mysli. To tak jakby zadac komus pytanie: Smakuje ci to piwo? i uzyskac odpowiedz: Tak, smakuje mi. Chociaz nie wiem, bo nie ma goryczki. Ptak swoimi wypowiedziami przypomina mi Walese, mowiacego "Sa plusy dodatnie i plusy ujemne", "Nie chce, ale musze". Stwierdam, ze normalny czlowiek tak sie nie wypowiada, chyba ze ma jakies zaleglosci z czasow mlodzienczych, ktorych nie da sie juz nadrobic.
Ja nie moge juz na to wszystko patrzec. dziwne sprawy maja miejsce w tym klubie... Pozdraiwam :)

Bo "pan Ptak" to czlowiekiem zdrowym psychicznie nie jest napewno. Zdanie zmienia jak chorogiewka na wietrze. Jednego dnia "nie ma tematu odejscia Celebana", drugiego Celeban jest zawodnikiem WKS-u. Nie jest czlowiekiem godnym zaufania - raczej jest godny politowania. Jak najmniej takich ludzi w polskiej pilce...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
chicago
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 09/03/2006 23:28
Dzis na treningu było widać że Panik cos innego wprowadza bo zawsze slyszelismy o 3-5-2 a dzis ustawiali sie 3-4-3 i nawet miejsce dla Grzelaka sie znalazło :)
Co do Panika to ma chłopak z komunikacja i ten trening był nudny bo zanim Rodrigo wszysytko przetlumaczyl to 10minut mijało.
Mam nadzieje ze bedziemy grac albo 3-5-2 albo 3-4-3 już sie nie moge doczekac soboty co oni zaprezentuja na dobrej murawie ,bo sadze ze ona juz jest naprawde juz ogarnieta i wazne że nie wyglada to jak w Kielcach wiec mamy szanse :)
A Panik to jakis rekordzik pobil 3 raz trenerem jednego klubu w ciagu 1,5 roku :)
Chłopak wraca jak bumerang :)
A co do Serrao to wsumie chciałbym zobaczyc jak by prowadził Pogoń niestety nie udało sie.
Teraz to sobie możemy gdybac jak by to było...

kibol1948
Kibic
Na forum od 7150 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 10/03/2006 02:40

MaT napisał:  
lepszy Panik z jakimis zasadami niz Serrao z wolna amerykanka :P

Panik już swoje ZASADY pokazał(skutki wszyscy widzieli) Potrzeba nam trenera z jajami,a nie Czeskiego trampkarza. TYLKO POGOŃ

Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 10/03/2006 09:07
To mozesz powiedziec jakie te zasady zle Panik pokazal?, bo nie wiem?, to ze punktalnosc wypalony papieros nadwaga? to cos zle? mi sie wydaje ze to dobre zasady.

Mick
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 10/03/2006 09:38

mundek napisał:  
"Brazylijczyk nie jest zwolniony. Ma ważny kontrakt z Pogonią, którego nie ma możliwości jednak wypełnić." - powiedzial Ptak. [..]

Córka trenera też wyjechała? ;p

Obrazek jpg wstawiony na forum
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 10/03/2006 18:12
Właśnie przecztałem felieton Dariusza Śliwińskiego... hm wydaje się że autor jest cały czas blisko drużyny i zna świetnie mentalność zawodników ;) ... wróżenie z fusów ... oby nie skuteczne

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 10/03/2006 22:28
No i Boris powiedzial ze nie przypomina sobie zeby Panik zabranial atakowac, to do wszystkich tych ktorzy mowia ze Panik tylko defens "To raczej wina strachu u poszczególnych piłkarzy, że tak wyglądały nasze spotkania" a niektorzy winili przedewszystkim Panika.

barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 16/03/2006 17:28

Cytat:  
- Nie mówmy o winie bloku defensywnego - mówi Bohumil Panik, trener Pogoni. - Gra obronna zespołu nie opiera się tylko na piłkarzach tej formacji. Za defensywę odpowiedzialni są wszyscy piłkarze na boisku.

no tak... chuj z atakiem, bronic musi cala 11

POGOŃ SZCZECIN!
Zgred
Kibic
Na forum od 7256 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 16/03/2006 18:11

Bart1987 napisał:  
[cytat]- Nie mówmy o winie bloku defensywnego - mówi Bohumil Panik, trener Pogoni. - Gra obronna zespołu nie opiera się tylko na piłkarzach tej formacji. Za defensywę odpowiedzialni są wszyscy piłkarze na boisku.

1 miejsce

to było widać na Amice.obrona w miare obszerna ale dziurawa jak ser szwajcarski.a w ataku osamotniony Edi nie wiele zrobi.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 17/03/2006 06:44

Cytat:  
- Nie mówmy o winie bloku defensywnego - mówi Bohumil Panik, trener Pogoni. - Gra obronna zespołu nie opiera się tylko na piłkarzach tej formacji. Za defensywę odpowiedzialni są wszyscy piłkarze na boisku.

... a za ofensywe jeden pilkarz. Nowoczesny cesky futbol! OLE!

Obrazek gif wstawiony na forum
Święty
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 14/04/2006 08:56

Ptak napisał:  
. Panik mógłbym wtedy koordynować pracę wszystkich roczników w Pogoni

Jezu Chryste..... Jak on to zrobi to od najmłodszych roczników "trener" Panik będzie wprowadzał do gry swój ultraofensywny styl gry....

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 18/04/2006 17:43

oficjalka napisał:  
Właściciel Pogoni Antoni Ptak podjął dziś decyzję o zatrudnieniu w charakterze pierwszego trenera Pogoni Mariusza Kurasa. Nowy szkoleniowiec uczestniczyć dziś będzie w treningu, który rozpoczyna się o godzinie 18:00, a jutro poprowadzi drużynę Pogoni w meczu ligowym w Zabrzu. O objęciu posady trenerskiej przez Mariusza Kurasa mówiło się już w Szczecinie od pewnego czasu dziś stało się to faktem.
Mariusz Kuras to jedna z legend piłkarskich Pogoni Szczecin. Jako zawodnik darzony był powszechnym szacunkiem za skromność i wielkie serce do gry. W pierwszym zespole Pogoni debiutował jeszcze jako junior w spotkaniu z ŁKS-em Łódź 24.08.1983 r. wygranym przez Portowców 2:0. W Pogoni rozegrał 431 spotkań ligowych – 301 w pierwszej i 130 w drugiej lidze. Trenerską przygodę rozpoczął w Pogoni Szczecin zdobywając z drużyną Wicemistrzostwo Polski, później pracował w Bełchatowie i z tym klubem awansował w szeregi ekstraklasy. Ostatnio trenował drużynę Radomiaka Radom skąd wraca do Pogoni.

Nie wierzę, a jeśli to prawda to Mario WITAMY W DOMU !! :D:D

A K
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 18/04/2006 17:47
Wkocnu....Mariuuuuusz Kurassssss;D

PS!
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 18/04/2006 17:48
Dobra rozumiem, wszystko fajnie, tylko jakie pojęcie o umiejętnościach Brazylijczyków może mieć Mario?? Bo nie wydaje mi się, że uda mu się wszystko ustawić, na jednym treningu.

BTW Ciekaw jestem jaką teraz posadę dostanie Panik.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Ron
Kibic
Na forum od 7227 dni

Odp: Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... - 18/04/2006 17:50
przecież z Mario taki trener jak ze mnie, czyli zaden...

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462380 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005