Karta graficzna z VIVO + kable dolaczone do niej + kabel do dzwieku (chinch-minijack) + sterowniki do karty graficznej i dowolny program ktory ma opjce przechwytywania obrazu Jak masz jakies mecze na kasecie to moge zgrac
ja ma ten sam problem i tez mam FlasGet'a, a blad wyskakuje o takiej tesci: "Internet Explorer nie moze pobrac pliku ... W rozszerzeniach Microsoft Internet Extensions wystapil blad wewnetrzny"
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/05/2005 21:45
mi tez wlasnie cos nie chce sie z tej stronki sciagnac:/
a mam jeszcze pytanie ?? co z tymi filmikami z oprawy....mialy byc w tym seoznie dobrze zaczeli ale juz od kilku meczy nic nie nagrali ?:/
a ze strony www.pogon.go.pl nie moge sciagnac nic a flashgeta mam
ja ma ten sam problem i tez mam FlasGet'a, a blad wyskakuje o takiej tesci: "Internet Explorer nie moze pobrac pliku ... W rozszerzeniach Microsoft Internet Extensions wystapil blad wewnetrzny"
a ja nie mam tego czegos o nazwie FlashGet (nawet niewiem co to ), i tez mialem to samo co Ty Carlo - to samo mi wyskakiwalo, ale ponowilem probe sciagniecia tego i sie udalo wiec probuj do bólu
mam pytanie do doktora jak zgrywasz z kasety na kompa mecz
Karta graficzna z VIVO + kable dolaczone do niej + kabel do dzwieku (chinch-minijack) + sterowniki do karty graficznej i dowolny program ktory ma opjce przechwytywania obrazu Jak masz jakies mecze na kasecie to moge zgrac
Pozdrawiam
mam wszystkie mecze z tej rundy wiosenej oprocz gornik leczna - Pogoń bo dopiero będe mial jutro ,poniewaz se nagram z canal +
a jescze kilka meczy z rundy jesienej takie jak. - Pogoń- cracovia 1-1 , odra-pogon 1-0 i (P.P.) Legia - Pogoń 1-3
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/05/2005 13:54
Wlasnie obejrzalem powtorke kontrowersji na C+. Witek przyznal nam karnego za faul na Bugim oraz powiedzial ze bramka zdobyta prawidlowo (w Lecznej reklamowali spalonego). Czekam az ktos wrzuci ta brameczke bo jest na co popatrzec. Edi jak sprzela to efektownie.
sprobujcie wylaczyc firewalla to moze bedzxie sie lepiej sciagalo.
mi zaden napis nie wyskakuje naciskam zapisze element docelowy zaczyna sie sciagac i po jakis 10 sekundach samo sie wylacza sciaganie. a jak tego firewalla wyłaczyć?
mi zaden napis nie wyskakuje naciskam zapisze element docelowy zaczyna sie sciagac i po jakis 10 sekundach samo sie wylacza sciaganie. a jak tego firewalla wyłaczyć?
Tu firewall nic do tego raczej nie ma Doktor bądź tak dobry i zmień serwer bo widze ze nie tylko ja mam z tym problem... chyba ze ktoś kto już to ściągnął wrzuci na walle (ligapolska0 ; nokia)?
Tu firewall nic do tego raczej nie ma Doktor bądź tak dobry i zmień serwer bo widze ze nie tylko ja mam z tym problem... chyba ze ktoś kto już to ściągnął wrzuci na walle (ligapolska0 ; nokia)?
kl@Nu badz tak dobry i kup serwer bez ogranicznika co do limitu transferu? Latwo mowic trudno zrobic... ciagle narzekacie... wiekszosci osob dziala... jesli w Tym momencie nie dziala to sprobuj pozniej.. co ja jestem? Nie spie na pieniadzach jakbyscie chcieli wiedziec...
kl@Nu badz tak dobry i kup serwer bez ogranicznika co do limitu transferu? Latwo mowic trudno zrobic... ciagle narzekacie... wiekszosci osob dziala... jesli w Tym momencie nie dziala to sprobuj pozniej.. co ja jestem? Nie spie na pieniadzach jakbyscie chcieli wiedziec...
Troche szacunku za czas poswiecony...
Mozesz spróbować np. tutaj. Zawsze 50 MB A nie jest to problem limitu transferu bo próbowałem sciagac to dzisiaj, wczoraj i to o różnych porach.
Aha... daleki jestem od narzekania - źle mnie zrozumiałeś - zupełnie nie o to mi chodziło raczej chciałem pomóc znaleźć problem...
Mozesz spróbować np. tutaj. Zawsze 50 MB A nie jest to problem limitu transferu bo próbowałem sciagac to dzisiaj, wczoraj i to o różnych porach.
Aha... daleki jestem od narzekania - źle mnie zrozumiałeś - zupełnie nie o to mi chodziło raczej chciałem pomóc znaleźć problem...
A Ty mnie nie zrozumiales... na moim serwerze nie ma takiego limitu a np nawet na tej stronie co mi podales jest... no i reklamy. Pomoc znalezc problem... no ok ale to tak zabrzmialo jak narzekanie... wiekszosci osob dzialaja pliki z mojej strony, niedlugo wprowadze nowa szate graficzna ale taka juz na stale wiec wszystkie linki powinny dzialac bez zadnych problemow i wprowadze rowniez mirrory wtedy. Tyle, ze na drugi adres mam limit wiec stamtad beda sciagac tylko Ci, ktorym nie bedzie sie chcialo sciagnac normalnie. A 50 MB? Wszystkie bramki na serwerze zajmuja okolo 80 MB a na dysku mam ich 290 MB (tylko ten sezon.)
Na walla już nic niema, ktoś znowu wykasował , żeby mu ku...palce pokręciło!!!!!!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.