Ciekaw czy w sobotę też będą wyrabiać karty kibica. W ramach akcji 1000 biletów dla szkół grupa jedzie, a niby karty mam wyrobić w środę... Ktoś coś wie? Czy przed każdym meczem robią karty, czy nie?
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/07/2013 15:20
Ile te KK są ważne? Kupowałem w pierwszym rzucie jak tylko się pojawiły w lato 2011 jeszcze za 25zł i z tego co pamiętam miały być ważne 3 lata. Ale teraz na ofi jest napisane, że karta jest ważna przez 2 lata więc jak to jest?
Orientuje się ktoś czy wyrobie duplikat KK przed samym meczem z Cracovia ?
Nie pamiętam przed jakim meczem, ale miałem taki problem, że mi karta nie zadziałała na bramce. Babka w reklamacjach mi w 5 minut drugą zrobiła koszt 10 PLN
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Takie pytanie mam: jak koleżka zgubił karte kibica i ten świstek z potwierdzeniem to jak zrobi duplikat to nabiją mu spowrotem czy będzie musiał bulić znów ?
Zaplaci za wyrobienie nowej karty te 10 zł. A jak miał kupiony bilet to nie bedzie placil ponownie bo juz jest w systemie.
Pozdrawiam
Edit. Chodzi mi o wiek osoby. Źle sformułowałem pytanie. Chciałbym zabrać swoje dzieciaki na stadion, a nie wiem, czy muszę im wyrabiać te bandyckie karty kibica.
Ostatnio edytowany przez: lukas86, 5 kwietnia 2014, 16:43 [1 raz(y)]
Nie chce kopać się przez cały temat, więc zapytam. Od ilu lat karta kibica jest obowiązkowa?
Edit. Chodzi mi o wiek osoby. Źle sformułowałem pytanie. Chciałbym zabrać swoje dzieciaki na stadion, a nie wiem, czy muszę im wyrabiać te bandyckie karty kibica.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 12/04/2014 10:54
W klubie dowiedziałem się, że nawet dla 5-cio miesięcznego dziecka muszę wyrobić kartę kibica. Złodziejstwo w biały dzień. A podobno wprowadzono ten system kart w celu poprawienia bezpieczeństwa. Rzeczywiście, zagrożenie ze strony mojego syna jest ogromne. Dla mnie to po prostu bezczelne wyciąganie kasy od obywateli.
W klubie dowiedziałem się, że nawet dla 5-cio miesięcznego dziecka muszę wyrobić kartę kibica. Złodziejstwo w biały dzień. A podobno wprowadzono ten system kart w celu poprawienia bezpieczeństwa. Rzeczywiście, zagrożenie ze strony mojego syna jest ogromne. Dla mnie to po prostu bezczelne wyciąganie kasy od obywateli.
Masz rację, ale pomyśl sobie, że w ten sposób stajesz się "Mini Przyjacielem Pogoni" wspierając swój klub
Ja w weekend musiałem 2 latkowi wyrobić duplikat, więc już drugi raz za kartę dla dzieciaka płaciłem.
Jedynie żal, że Donek 8% VAT z tego zabiera...
W wypadku, który opisujesz klub jest przyparty do muru z racji ustawy, więc to nie ich wina. Kasy raczej też nie wyciągają wielkiej z tego co się orientuję. Pewnie sama karta mogłaby być kilka złotych tańsza żeby tylko w 100% pokryć sam koszt produkcji, ale czy to tak wielka różnica czy zapłacisz 7 zł czy 10?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.