Napisz zwyczajnie że się obsrałeś pało. Fajnie było ubliżać od baranów , imbecli , naćpanych gówniarzy czy gonić do łopaty? Teraz rura ci zmiękła bo każdy zobaczył twój parszywy ryj. Przestań więc kreować sie na wszechwiedzącego. Przeproś i wypierdalaj stąd.
Jak nie ma z kim dyskutować to zapraszamy do wychowania dzieci o ile to twoje. A jak się nie mylę to też chciałbym złożyć wyrazy współczucia dziecku z faktu,że tata jest internetowym napinaczem, który bezkarnie ubliża ludziom na forum. Już nie jedne taki baran jak Ty był więc nie ciesz się,że jesteś pierwszy. Masz kompleksy to zadzwoni na telefon zaufania albo zadaj pytanie na samosia.pl
Odp: Temat zastępczy kibice! - 26/07/2011 01:00
W odniesieniu do kilku powyższych wpisów, artykułu GW oraz wypowiedzi Prezesa Mroczka, SKPS Portowcy informuję iż kary nałożone przez Wydział Dyscypliny PZPN za zachowanie kibiców pokrywane są ze środków Stowarzyszenia lub pomniejszone o wpływy wynikające z zawartych umów pomiędzy SKPS a klubem Pogoń Szczecin SA.
ale ogólnie to tego można było się spodziewać, że tyle będzie trwała ta szopka, do jednej racy, jednej kurwy, jednego jebać pzpn, donalda i innego... a to wszystko pod hasłem "zadyma"
Ostatnio edytowany przez: nara, 26 lipca 2011, 09:39 [1 raz(y)]
Jakim ignorantem trzeba być, żeby myśleć, że wyzbędzie się wulgaryzmów na stadionach, polecam się przejść po vipach i posłuchać kogoś po nie udanej akcji, a może wystarczy posłuchać piłkarzy? Mecz to są emocje ogromne, emocją zawsze towarzyszą przekleństwa, do tego niektóre piosenki przy meczach z niektórymi klubami są zakorzenione jak szósty zmysł, próba wykorzenienia tego jest raczej niemożliwa, bo już od małego ludzie poznają ich treść zazwyczaj znają je nim przyjdą na stadion. Poza tym młyn i tak stał się bardziej cywylizowany niż kilka lat temu i wiele z tych "złych" piosenek nie wychodzi od gniazdowych tylko z innych trybun.
Także, jak pan Mroczek nie chce "wulgarnych" okrzyków polecam zająć się wychowaniem jakiś 80% stadionu.
Bo któż na Pogoni nie lubi krzyknąć czasem "cwel, cwel..." czy "Arka Gdynia kurwa..."
Nie ma co jednoznacznie szydzić tak do końca z tego materiału, jeśli nie poznamy tak do końca prawdziwych intencji autora bo BYĆ MOŻE miał inne intencje niźli zdawałoby się na pierwszy rzut okiem. Niewykluczone, że tłem całej tej groteski było właśnie zachowanie iście pragmatyczne uchronienie swingów przed hordą pijanych i naćpanych kiboli, a w rzeczywistości wyśmianie, miedzy wierszami tego procederu i skłaniające do refleksji by móc wyciągnąć własne wnioski.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
POROZUMIENIE DOT. UDZIAŁU ZORGANIZOWANYCH GRUP KIBICÓW GOŚCI W MECZACH EKSTRAKLASY W RUNDZIE JESIENNEJ SEZONU 2011/2012
Ekstraklasa SA, działając z upoważnienia Zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej udzielonego w uchwale z dn. 30 czerwca 2011 r., dotyczącej decyzji w sprawie rozgrywania meczów ligowych w rundzie jesiennej sezonu 2011/2012 z udziałem lub bez udziału zorganizowanych grup kibiców gości postanawia, że powyższe mecze będą rozgrywane z udziałem zorganizowanych grup kibiców gości .
W związku z powyższą decyzją, Stowarzyszenie Kibiców XYZ gwarantuje za siebie oraz za swoich członków , iż będą oni:
1. przestrzegać przepisów prawa powszechnego na stadionach podczas meczów Ekstraklasy, a także w drodze na stadion i ze
stadionu, a w szczególności nie dopuszczą się niżej wymienionych zachowań:
a) niszczenie mienia
b) atakowanie innych uczestników meczu lub służb porządkowych
c) wnoszenie na stadion przedmiotów niedozwolonych na stadionie;
d) wtargnięcie na murawę stadionu lub w inny sposób zakłócenie przebiegu meczu;
e) odpalanie rac;
f) rażące naruszenie porządku publicznego;
2. przestrzegać regulaminów w zakresie bezpieczeństwa podczas rozgrywek organizowanych przez PZPN i Ekstraklasę SA;
3. przestrzegania przestrzegać regulaminów imprez masowych i regulaminów poszczególnych stadionów.
Stowarzyszenie XYZ oświadcza, że ma świadomość konsekwencji, jakie może nieść za sobą naruszenie powyższych gwarancji, w szczególności iż będzie to skutkowało sankcjami, nakładanymi przez organy jurysdykcyjne Ekstraklasy SA na kluby piłkarskie Ekstraklasy, łącznie z możliwością nałożenia zakazu udziału zorganizowanych grup kibiców gości w meczach wyjazdowych swojego zespołu do końca sezonu 2011/2012.
Stowarzyszenie XYZ zobowiązuje się jednocześnie do pełnego poszanowania decyzji organów jurysdykcyjnych Ekstraklasy SA.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 26/07/2011 22:19
to juz każdy wyjazdowic w tym na pewno "konradoomoreno" wie jak postepować na obcym stadionie no kurwa nawet młodym robią pod górke pierdoleni ryżawi , półłysi"lato" i inne imbecyle jak .uje chcecie mnie namierzyć za obelżywe odnoszenie się do premiera to moge wam pedały podać adres zamieszkania....jebie mnie to
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 26/07/2011 23:08
jebana parówo, możesz kasować konto na fejsbuku, możesz zawracać dupę administratorom, ale mi możesz naskoczyć. W chuju mam że nie chcesz żeby twoja fota tu była, trzeba było zastanowić się zanim zacząłeś "anonimowo" ubliżać przez Internet ludziom, którzy dla Pogoni dotychczas zrobili więcej niż ty zrobisz przez całe życie. Więc dla tych, którzy nie widzieli mordy tego zasrańca proszę bardzo, powtórka z rozrywki
A tutaj link dla ciebie kondzio, nawet facebook cię zrobił w chuja - klik
Odp: Temat zastępczy kibice! - 26/07/2011 23:56
widzę że kolejny który silił sie na inwektywy i głupkowate wymądrzanie gdy ostatecznie został namierzony zmiękła rura i zaczęły sie żale i ansy? może to nauczy kolejnych napinaczy internetowych, którzy robią to sztuka dla sztuki i wydaje im sie że są zabawni. i znów wyszła żenada (mnie od razu przypomina sie koleś któremu pojebały sie konta, z jednego prawił rozsądnie a z drugiego robił dziwne jazdy- tego nikt i nic nie przebije)
ale to tylko taka dygresja z mojej strony. nie mój cyrk i nie moje małpy
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Na spotkaniu stowarzyszeń kibiców z władzami ESA w dniu 5 lipca br. uzgodniliśmy, że nie będziemy medialnie wykorzystywać wzajemnych ustaleń. Z wielką przykrością stwierdzamy, iż ESA po raz kolejny złamała nasze wspólne ustalenia. Żadne ze stowarzyszeń nie spodziewało się, iż projekt porozumienia stanie się elementem gry, służącym do szantażowania kibiców. W sytuacji, gdy projekt poprawionej wersji porozumienia dotarł do przedstawiciela OZSK dopiero w piątek 22 lipca br., żadne ze stowarzyszeń nie było w stanie wyrazić swej opinii przed spotkaniem ESA z przedstawicielami klubów.
Nikt nie informował nas uprzednio, że porozumienie będzie warunkiem sine qua non zgody na wyjazdy. Jest to ewidentne naruszenie zasady fair play- nie traktuje się nas jako równorzędnego partnera, przeciwnie przedstawia nam się „propozycję nie do odrzucenia”.
Przypominamy, że jednym z warunków podpisania porozumienia było zobowiązanie się klubów do przestrzegania przepisów dotyczących przyjmowania grup wyjazdowych, w szczególności w zakresie prawidłowej pracy służb porządkowych, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie imprez masowych oraz przepisami PZPN i Ekstraklasy SA. Zarówno Ekstraklasa SA, jak i PZPN oraz Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji były wielokrotnie informowane o poważnych naruszeniach prawa przez poszczególne kluby i wynajmowane przez nie agencje ochrony. Niestety, nie otrzymaliśmy dotąd żadnej informacji, czy ten warunek został spełniony.
Prosimy równocześnie o wskazanie podstawy prawnej, wynikającej z Regulamin w zakresie bezpieczeństwa podczas rozgrywek organizowanych przez PZPN i Ekstraklasę SA oraz uchwały nr XI/284 z dnia 23 lipca 2009 roku Zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej w sprawie Zasad przyjmowania kibiców drużyny gości na zawodach podczas rozgrywek organizowanych przez Ekstraklasę SA, na podstawie których klub może odmówić przyjęcia zorganizowanej grupy kibiców w przypadku niepodpisania przez stowarzyszenie kibiców jakiegokolwiek porozumienia.
Z poważaniem,
Zarząd Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców
Na obiekcie przy Konwiktorskiej prowadzone są prace remontowe i porządkowe na terenie klubu. Wczoraj policja po wizytacji stadionu cofnęła zgodę na udział publiczności ze względów bezpieczeństwa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.