Dopięte zostały szczegóły podróży zorganizowanych grup kibiców Pogoni wybierających się do Bydgoszczy na finał Remes Pucharu Polski.
Dla kibiców, którzy wybierają się własnymi środkami transportu organizowana jest zbiórka w sobotę o godz. 7:00 na stacji Lotos w Płoni oraz na zajeździe Motaniec (1 km od Szczecina).
Fani, którzy do Bydgoszczy wybierają się wynajętymi przez SKPS „ Portowcy” autokarami zbierają się o godz. 6:30 na parkingu za budynkiem klubu przy ul. Karłowicza.
Odjazd pociągu specjalnego odbędzie się o godz. 7:27 z dworca Szczecin Główny. Pociąg zatrzyma się w Stargardzie Szczecińskim (odjazd 8:05) oraz w Choszcznie (odjazd 8:36). Przyjazd do Bydgoszczy planowany jest na godzinę 12:00.
Pogoń Szczecin SA informuje, że ok.120 osób nie odebrało zamówionych biletów na finał Pucharu Polski w Bydgoszczy. Wychodząc naprzeciw kibicom, którzy w ostatniej chwili zdecydowali się na wyjazd, pula ta zostanie przeznaczona do wolnej sprzedaży. Wejściówki będzie można nabyć tylko jutro, w piątek, od g.10.00 w siedzibie klubu przy ul.Karłowicza. Koszt biletu i koszulki to 50 złotych. Przy zakupie należy okazać dokument tożsamości (imię, nazwisko, PESEL).
1 wolny bilet z koszulka(XL) i miejscem w autokarze, dodatkowo nadprogramowe miejsca w autokarze bardzo mozliwe, podawac gg, najlepiej znajome mordy ;-)
Ja potrzebuje bilecik na autokar, pilnie.. jak coś 6129480, z góry dzięki
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
1 wolny bilet z koszulka(XL) i miejscem w autokarze, dodatkowo nadprogramowe miejsca w autokarze bardzo mozliwe, podawac gg, najlepiej znajome mordy ;-)
Ja potrzebuje bilecik na autokar, pilnie.. jak coś 6129480, z góry dzięki
Dobrze, że sobie ogarnąłem, widzę na Ciebie można by było znowu liczyć
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 20/05/2010 19:22
Witam wszystkich
Mam pytanie odnosnie trasy ekipy samochodowej. Mieszkam 100 km od szczecina na trasie Szczecin-Bydgoszcz(dokladnie Recz).Czy ekipa samochodowa bedzie jechala trasa 10 tzn: Szczecin-Stargard-Suchan-Recz -Kalisz itd
Witam wszystkich
Mam pytanie odnosnie trasy ekipy samochodowej. Mieszkam 100 km od szczecina na trasie Szczecin-Bydgoszcz(dokladnie Recz).Czy ekipa samochodowa bedzie jechala trasa 10 tzn: Szczecin-Stargard-Suchan-Recz -Kalisz itd
Ty poważnie pytasz??
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Witam wszystkich
Nie nie będziemy jechać przez Poznań-Wrocław-Kraków-Warszawę-Płock-Toruń i Bydgoszcz tylko pojedziemy najkrótszą trasą,czyli: Szczecin Płonia- Stargard Szcze. -Suchań- Recz -Kalisz Pom- Mirosławiec - Wałcz- Piła i dalej "10" na Bydgoszcz..
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.