Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 16/08/2008 13:49
porównując przedsprzedaż biletów na mecz IV-ligowe na których było najwięcej osób a mecz dzisiejszy... dwa razy więcej biletów poszło na ten mecz. ale wiadomo że najwiecej osób i tak zakupi bilet przed meczem więc nie jest to żaden wskaźnik. Ale mimo wszystko nastrajać może optymistycznie.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Pewnie chodzi o parking klubowy, a tam bez odpowiedniego dokumentu, który uprawnia do wjazdu nie da rady. Może to być przepustka, albo akredytacja itd. wydane przez klub.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 16/08/2008 16:57
Na razie nie pada, więc może nie będzie. Mi to wisi, ale wiadomo, lepiej jest jednak bez tego deszczu. Mam nadzieję, że zobaczę dzisiaj na Twardowskiego wielką grupę kibiców! Wszyscy na POGOŃ!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 16/08/2008 22:50
Kowal jest strasznie słaby, strzelił dwie bramki i nic poza tym. Po golach sodówa uderzyła i zamiast podawać próbował kiwać i chyba ani razu mu się nie powiodło.
Chłopak grający z nr 16 całkiem niezły. No i na skrzydłach nasi dwa razy szybsi od Zawiszy.
Co do dopingu, w I połowie nie był najgorszy. Na początku II trochę nie szło, ale po strzeleniu 1szej bramki od razu się rozruszało Najlepiej chyba wychodziła pieśń 'Od Szczecina do Opola', Cały stadion śpiewał! Oby tak dalej i wszystkie piosenki!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 16/08/2008 22:53
Brawo Brawo Brawo!!!! niesądziłam ze to powiem ale Marek Kowal Respect wreszcie sie chłopak odblokował i oby w innych meczach to potwierdził jeszcze raz Brawa dla Calej Drużyny!! Pogoń 3:0Zawisza!!!! Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest!!!!!!!
jeśli idzie o kowala,jedna jaskułka wiosny nie czyni,niech zacznie trafiać regulanie,szczególnie wykorzystywać swoje szanse także w meczach wyjazdowych,wtedy będzie można coś miłego o nim napisać. bądzmy konsekwentni,bo znow jak nic nie strzeli przez trzy czy cztery kolejki zacznie sie na niego jazda. a znajać jego on może znów sie zablokować własnie na kilka kolejek.
No jak to ??!! nie podobał Ci się Jankes ... lol przecie on czaruje piłkę niczym Copperfield ! A tak na poważnie to bez kitu nie wiem co on tu robi ... jakieś nieporozumienie
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
spokojnie, to jego pierwszy mecz, widać że ma ciąg na bramke jeszcze z niego ludzie będą, dla mnie dobrą nawet bardzo dobrą zmiane zrobił Świniarek niesamowicie szybki, po za tym na prawej obronie również dobrze zagrał Szyszka , wszystko czyścił.. obrone mamy dobrą , gorzej z ofensywą.. Kosakowski nie radził sobie po lewej stronie jak i w napadzie.. Kowal oprocz dwoch bramek niczego nie grał, no i w srodku nie ma kto grac.. Parzy słabiutko , a Szyszka nie nadaje się na gre w srodku.. raczej na prawej obronie tylko mu to bardzo dobrze wychodzi.. Kołc mogą też z niego być ludzie , ale potrzebny jeszcze jeden do gry w srodku.. oby Sobczyński był wzmocnieniem..
Edit. miło mnie zaskoczyła frekwencja.. myślałem że będzie gorzej a tu z 5tys. było no i doping dobry , a Ci z Zawiszy hahahahha przyjechali i siedzieli i tylko oglądali .. haha zero dopingu.. przestraszyli się po za tym gdy zostały odpalone race, robili zdjęcia haha : D
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.