Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 28/03/2007 13:25
mecze u siebie - wszystkie w niedzielę o 12.00:
1.04 - Ogniwo Dzwonowo
22.04 - Komarex Komarowo
6.05 - Zorza Tychowo
20.05 - Derby Ulikowo
3.06 - Zryw Kretlewo
i
17.06 z Bałtykiem Międzywodzie o godz. 16.00
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 29/03/2007 22:30
jaki jest obecny budżet PN? jaka jest struktura właścicielska? gdzie są źródła kapitału? kto jest głównym inwestorem w PN? na jakim poziomie jest zaangażowanie obecnych sponsorów klubu? i na jakiej podstawie budowana jest wizja szybkiego awansu do I/II ligi? te i inne pytania przyszły mi do głowy gdy zdałem sobie sprawę że kluby piłkarskie przejmują podmioty z już osiągniętym sukcesem biznesowym (ManU, Liverpool, Chelsea a w Polsce choćby ITI/Legia czy Kolporter/Korona) oraz konkretnymi PIENIĘDZMI do spożytkowania - a nie ambitni piłkarze bądź pełni dobrych chęci (?) kibice. czy wątpiący w powodzenie tego dziwnego przedsięwzięcia mogą liczyć na jawność w poruszonych kwestiach i podanie konkretnych założeń finansowych do publicznej wiadomości?
Janek Miedziak nie bądz taki ciekawski bo kociej mordy dostaniesz Pieniądze nie sa najwazniejsze! Ważna jest Pogoń!
A ty lepiej zajmij sie swoim dziwnym tworem i bandą brazylijskich paralityków.Mam nadzieje ze juz niedlugo nie będe was musial oglądać w Szczecinie!
PS.Brawa dla zarządu miasta! Oby tak dalej!
Ostatnio edytowany przez: eM, 29 marca 2007, 23:42 [1 raz(y)]
bardzo ciekawe IP... niby Szczecin, ale jednak "ślad" prowadzi do Rokietnicy (wieś 1900 osób woj. wielkopolskie pow. poznański gmina Rokietnica kod 62-090), a później się urywa.
Niezły ten rzgowski informatyk...
(edit: idac dalej tropem Rokietnicy mozna dotrzeć do... 219 lokalizacji - ostatnia to lotnisko w Tulonie (Francja)
dalej sprawdzać mi się niechce bo godzina późna... ale zwazywszy na fakt ze lotnisko w Tulonie nie oferuje lotow do Brazylii to raczej malo prawdopodobne jest ze Antek wpadł na dziwki do francji. Wiec nalezaloby znalezc kolejne 219 lokalizacji i dokopać sie do Rzgowa
edit 2: wycofuje to co napisałem o tym rzgowskim informatyku... on nie jest niezły... on jest bardzo dobry.
Pierwszy udany transfer Antoniego
Ostatnio edytowany przez: Helmut, 30 marca 2007, 05:19 [10 raz(y)]
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Rzgów-Press próbuje infiltrować forum to pokazuje waszą klase towarzyszu. Czy to są właśnie te działania naprawcze spółki ?? Nie, to chyba ta nowa jakość w polityce kierowania klubem zapowiadana przez prezesa. Żenada nie wymagająca komentarza
Korona na Twojej liscie... Zreszta co uwazasz za sukces?. Radze odrobic lepiej lekcje kiedy Korone kupil Kolporter... wlasnie nie wtedy kiedy miala sukces sportowy a tym bardziej finasowy... Byla w kocowce tabeli 3 ligi z widmem spadku do 4 z bagnem dlugow... Poprostu lokalny patriotyzm tutaj wygral... Porownanie Legii do MU tez nie trafne. Bo Legia w momencie przejmowania ja przez ITI tez byla powaznie zadluzona... Jedyne co miala to miejsce w lidze i marke... ale bez sukcesu. Widzisz sytuacja... Pogoni Nowej jest podobna, ma marke rozpoznawalna w Polsce, jak uda sie odzyskac co nasze to takze miejsce w IV lidze i zero zadluzenia... Jak widac w przypadku Legii, bylo wlasnie, ze byli kibice i pilkarze a nie bylo kasy ale byla marka w ktora poprostu chciano zainwestowac ... Podobnie w Lechu... (wiec ta Twoja argumentacja jest do d...)
A co do argumentu z glownym inwestorem. Sa nim kibice, ktorym udalo podpisac sie kontrakty sponsorskiej potrzebne do funkcjonowania klubu... i nic nie zalezy od fochow wlasciciela ... odchodzi jeden sponsor, mozna go zastapic innym... Ale generalnie odrob lekcje takze w tej kwestii i przesun sie do czasu kiedy Pogon Nowa chciala przejac rezerwy... Stal za tym powazny inwestor... Wiec zabezpieczenie finasowe bylo na spokojne prowadzenie IV ligi i walke o awans do III. Co zrobila w tym SSA... zaczela odwracac kota ogonem widzac, ze grunt pali sie pod nogami i po cichu namawiac tego inwestora zeby wszedl do nich...
Ps. Jakos tez nie doczekalem sie publicznych informacji na temat tego jakie pieniadze SSA przynosi kazda umowa sponsorska...
Czekam na dalsze z d... wyssane arugmenty... i wcale nie jestem osobom siedzaca w PN, tylko po prostu nie mam klapek na oczach.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171805 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.