Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
crls
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 02:24

Żyleta napisał:  

olo84 napisał:  

pir3_kks napisał:  
Czyli jednym zdaniem frajerskie zachowanie. Taki Jasiu teraz z bagażem doświadczeń nie pojedzie nigdzie za Pogonią ponieważ będzie się bał tego co go spotkało w drodze powrotnej z Poznania, chyba że z Jasiem coś jest, to wtedy zmienia postać rzeczy idiota

Byles tam i widziales to ??? Jak nie to nie wyzywaj innych od frajerow jak nie wiesz nawet co tam sie dzialo

Jeszcze raz wielkie pozdro dla Jasia, przed chwilą posłuchałem sobie plików dzwiękowych które ktoś zapodał i odrazu mi się humor poprawił :D

Jasio stal sie mocno slawny widze :D w sumie tyle bulek co sie chlopak nawpierdalal to mu wspolczuje, no ale przy takim dopingu... :D

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
pir3_kks
Kibic
Na forum od 7401 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 09:58

Cytat:  
Czyli jednym zdaniem frajerskie zachowanie. Taki Jasiu teraz z bagażem doświadczeń nie pojedzie nigdzie za Pogonią ponieważ będzie się bał tego co go spotkało w drodze powrotnej z Poznania, chyba że z Jasiem coś jest, to wtedy zmienia postać rzeczy

Cytat:  
Byles tam i widziales to ? Jak nie to nie wyzywaj innych od frajerow jak nie wiesz nawet co tam sie dzialo

Nie, nie było mnie tam, ale potrafie czytać ze zrozumieniem i z tego co widze to 80% forumowiczów która była w Poznaniu miała z niego niezłą beke. Co kraj to obyczaj. Dla mnie koniec tematu.

Pozdrawiam

Lech Poznań!
mks1948
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 11:21
Własnie nie było Cie tam nie kometuj :) kazdy kto byl w jasiowym przedziale wie ze nikt go nie jechał tylko przez całą droge powrotna dobrze dopingowal Jasiowi w jedzeniu bułek
BUŁKAAA KAJZERKA !!! :D
wielkie pozdro dla Jasia :)

Pio091
Kibic
Na forum od 7538 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 12:13

olo84 napisał:  

pir3_kks napisał:  
Czyli jednym zdaniem frajerskie zachowanie. Taki Jasiu teraz z bagażem doświadczeń nie pojedzie nigdzie za Pogonią ponieważ będzie się bał tego co go spotkało w drodze powrotnej z Poznania, chyba że z Jasiem coś jest, to wtedy zmienia postać rzeczy idiota

Byles tam i widziales to ??? Jak nie to nie wyzywaj innych od frajerow jak nie wiesz nawet co tam sie dzialo

sam Jasiu brechtał :]

barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 12:55

Pio091 napisał:  

olo84 napisał:  

pir3_kks napisał:  

sam Jasiu brechtał :]

"każdy ponad każdym, innego traktuje jakby był niczym... "

POGOŃ SZCZECIN!
Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 20:46
"CH*J Z WYNIKAMI HEJ JASIU JESTEMY Z KAJZERKAMI ! :)"
"Prosze Cie prosze Cie prosze Cie prosze Cie prosze Cie prosze Cieee prosze Cie prosze Cie prosze Cie prosze Cie ZJEDZ KAJZERKE ! :) "

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
hPS
*zablokowany
Na forum od 7462 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 22:21
Ja pierdole zostawcie Jasia w spokoju ! To ze kurwa fazowalismy se z niego to nie znaczy ze sie z niego brechtalismy jaki jest czy cos w tym stylu . Gadacie tak a dał ktos mu z was bułke ?? Nie potrzebnie go czestowąłem ta bulką to nie było by tego Opierdol Bułke lala.... I przez to Jasia nie zobaczymy na zadnym wyjeździe . Pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
AlterB
Kibic
Na forum od 7537 dni

Odp: Lech - Pogoń 1:1 - 01/05/2005 23:22
Kurwa skonczcie juz temat Jasia. Dobra fazka byla, ale chyba nie to jest najwazniejsze... a co do dopingu to 2 tygodnie w wczesniej był znacznie lepszy mimo, ze bylo nas dwukrotnie mnie, ale tak to jest jak na wyjazd jedzie nie wiadomo kto (typa, ktory wyjebal szal babecie od kielbasek jest dla mnie frajerem) ... flagi na kijach mistrzostwo.

tribu
Kibic
Na forum od 7739 dni

*

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 18:43
Artur Dyczewski poraz kolejny rules:] jest moim idolem w tyraniu brazylijskich grajkow i calej tej sytuacji:D
1:0 - Reiss
o i znowu Reiss i 2:0

100% PD
byku
Kibic
Na forum od 7613 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 18:44
2-0 znowu Reiss

CEZAR
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 18:47
żadnych szans, żadnych nadziei :( Będzie jak zwykle w dupsko.Kurwa kiedy to się skończy..?!

byku
Kibic
Na forum od 7613 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 18:49
Znakomici czescy trenerzy o ktorych bije sie cala europa wybrali w brazylii najlepszych pilkarzy - Dyczewski rozwala :]

anathema
Kibic
Na forum od 6993 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 18:59
dobra lecimy do drugiej-ale co dalej?

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
69
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 19:07
a ja bym powiedział że awansujemy do A-klasy

Elton
*zablokowany
Na forum od 6663 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 19:28
2 liga 2 liga Piotrcovia dosyć już mam tego klubu niech wracają do Brazyli albo
Gutowa tam ich miejsce.

anathema
Kibic
Na forum od 6993 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 19:31

Elton napisał:  
2 liga 2 liga Piotrcovia dosyć już mam tego klubu niech wracają do Brazyli albo
Gutowa tam ich miejsce.

a jka bym Ci radzil zmienic nick...Twoj mentor robil dzis wszystko aby nie skonczyc tego meczu..a to ze awansujemy do a klasy tez srednio mnie cieszy. nie wiedzilem ze kiedys to napisze ale zazdroszcze innym miastom Poznan Wrocław Gdansk..wszyscy sie rozwijają. A u nas? nawet swiatelka w tunelu nie widac..cos strasznego taka kiła w tym miescie...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 19:37
Jeszcze hattrick Reissa .. eh wstyd.

zegar
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 19:48
i co tu kurwa komentować....

zegar
Truszeg
Kibic
Na forum od 6919 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 20:02
I bardzo dobrze, ciekawe co powiedzą teraz ci co tak sie po meczu z Wisłą podniecali.

"W życiu piękne są tylko chwile"
anathema
Kibic
Na forum od 6993 dni

Odp: Lech - Pogoń -:- - 18/04/2007 20:13
przewrotnie-mamy Euro 2012 i..wspaniałą drużyne w Szczecinie...i taki jest fakt bo Szczecin nie ma ani tego ani tego...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005