Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fresh
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5769 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 11:42
Chciałem kupić bilet on-line. Lecz jak już wybrałem bank, przez który chcę zapłacić wyłączył mi się komputer. Chciałem ponownie dokonać wyboru lecz już mam zamówioną miejscówkę. Więc pytanie moje jest takie. Po jakim czasie anulują mi zamówienie, lub jakie dane są do przelewu potrzebne?

Rauliki
Kibic
Na forum od 6411 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 12:23
Ja bym zadzwonil do FanShopu, czasem ktos odbiera.

Fresh
Kibic
Na forum od 5769 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 12:59
Dzwoniłem, z wiadomym raczej skutkiem. Nikt nie odebrał, to się tutaj zapytałem.

Klim
Kibic
Na forum od 5848 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 13:06

PS4ever napisał:  
Chciałem kupić bilet on-line. Lecz jak już wybrałem bank, przez który chcę zapłacić wyłączył mi się komputer. Chciałem ponownie dokonać wyboru lecz już mam zamówioną miejscówkę. Więc pytanie moje jest takie. Po jakim czasie anulują mi zamówienie, lub jakie dane są do przelewu potrzebne?

Po 24h, też miałem taką sytuacje i na drugi dzień mogłem już normalnie kupić ;)

Szczecin moim Miastem, Pogoń moim życiem.
Master P
Kibic
Na forum od 5729 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 14:15

PS4ever napisał:  

Ewentualnie możesz zadzwonić do klubu i powiedzieć by Ci to anulowali i po 2 minutach możesz od nowa kupić.

Tomcio
Kibic
Na forum od 4629 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 23:37
Orientuje się ktoś może ile zostało kupionych dotychczas biletów na poniedziałkowy mecz ?

W imię zasad i naszej wizji świata!
Shivan
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 29/03/2013 10:20
Lepiej nie wiedzieć, bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P, a tak poważniej to u nas jest tak, że wszystko na ostatnią chwilę wiec nie sugerowałbym się niczym.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kęsik
*uciszony
Na forum od 5807 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 29/03/2013 10:40

Tomcio napisał:  
Orientuje się ktoś może ile zostało kupionych dotychczas biletów na poniedziałkowy mecz ?

Może z 600, nie więcej. Bida straszna.

Shivan napisał:  
Lepiej nie wiedzieć, bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P, a tak poważniej to u nas jest tak, że wszystko na ostatnią chwilę wiec nie sugerowałbym się niczym.

No tak, ale jeżeli w przedsprzedaży idzie dużo biletów, to można liczyć na dobrą frekwencję. Ale nie tym razem, 8tyś to jest maks co można teraz wyciągnąć.

Portowiec92
Kibic
Na forum od 5715 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 29/03/2013 11:17

kęsik napisał:  

Tomcio napisał:  

Shivan napisał:  

No tak, ale jeżeli w przedsprzedaży idzie dużo biletów, to można liczyć na dobrą frekwencję. Ale nie tym razem, 8tyś to jest maks co można teraz wyciągnąć.

dajcie spokój z tymi przypuszczeniami, namawiajcie znajomych, starych bywalców to przyjdzie więcej. :)

Niezniszczalny
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 29/03/2013 18:38

kęsik napisał:  
[cytat=Tomcio]Orientuje się ktoś może ile zostało kupionych dotychczas biletów na poniedziałkowy mecz ?

1000...

Franky
Kibic
Na forum od 4624 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/04/2013 16:20
Panowie , wczoraj zgubiłem kartę kibica - dam rade jeszcze dzisiaj wyrobić duplikat? Licze na szybką odpowiedź

culé
Kibic
Na forum od 4891 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/04/2013 16:22
dasz rade, leć na stadion ;)

Woro
Kibic
Na forum od 6104 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/04/2013 13:17
Wyrobie dziś kartę? edit w sobote do 14 zdazylem rzutem na taśmę

Ostatnio edytowany przez: Woro, 6 kwietnia 2013, 16:01 [1 raz(y)]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
cypis
Kibic
Na forum od 7093 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 18/04/2013 20:44
Ktoś wie, czy zakładając karte kibica w Szczecinie u nas jesteśmy wpisani w ten krajowy rejestr ? Mam karte kibola Legi, dziewczyna tylko Pogoni, ineresuje mnie czy na jej danych od nas znajdą ją w tym krajowym systemie, żeby wejść np na jakiś inny stadion ?

FCB
Janek80
Kibic
Na forum od 6466 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 19/04/2013 14:31

cypis napisał:  
Ktoś wie, czy zakładając karte kibica w Szczecinie u nas jesteśmy wpisani w ten krajowy rejestr ? Mam karte kibola Legi, dziewczyna tylko Pogoni, ineresuje mnie czy na jej danych od nas znajdą ją w tym krajowym systemie, żeby wejść np na jakiś inny stadion ?

Zeby wejść na inny stadion, będą chcieli pewnie żeby założyła sobie kartę kibica drużyny gospodarzy. Ewentualnie może wejść na kartę kibica gości będąc w zorganizowanej grupie kibiców gości ;)

Cin
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 19/04/2013 17:00

Janek80 napisał:  

cypis napisał:  

Zeby wejść na inny stadion, będą chcieli pewnie żeby założyła sobie kartę kibica drużyny gospodarzy. Ewentualnie może wejść na kartę kibica gości będąc w zorganizowanej grupie kibiców gości ;)

System, którym zostały obdarzone bramki wejściowe w klubach Ekstraklasy gwarantował kupno biletu i wejście na każdy stadion. Niestety obiecanki macanki... Choćbyś miał np. KK Pogoni i wyprowadził się np. do Krakowa to nie kupisz na nią nawet biletu (chyba, że nastąpiły nagłe zmiany). Musiałbyś wyrobić sobie KK Wisły. Znalazłem Ciekawą informację i za bardzo w nią nie wierzę.

Cytat:  
Redakcja T-Mobile Trendy do : lukasz90 2013-04-16 15:04:09
Obecnie wystarczy jedna karta kibica jakiegokolwiek klubu T-Mobile Ekstraklasy, by kupić bilet na dowolny mecz dowolnego klubu na dowolnym stadionie tych rozgrywek. Nie przeszkadza to mieć jednak więcej niż jednej karty kibica :-) Pozdrawiamy!

Jeżeli ktoś wie więcej i powie w co wierzyć niech się wypowie. Innym będzie łatwiej

Portowcu noś ze sobą barwy...
Janek80
Kibic
Na forum od 6466 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 20/04/2013 07:27

Cin napisał:  

Janek80 napisał:  

cypis napisał:  

System, którym zostały obdarzone bramki wejściowe w klubach Ekstraklasy gwarantował kupno biletu i wejście na każdy stadion. Niestety obiecanki macanki... Choćbyś miał np. KK Pogoni i wyprowadził się np. do Krakowa to nie kupisz na nią nawet biletu (chyba, że nastąpiły nagłe zmiany). Musiałbyś wyrobić sobie KK Wisły. Znalazłem Ciekawą informację i za bardzo w nią nie wierzę.

Cytat:  
Redakcja T-Mobile Trendy do : lukasz90 2013-04-16 15:04:09
Obecnie wystarczy jedna karta kibica jakiegokolwiek klubu T-Mobile Ekstraklasy, by kupić bilet na dowolny mecz dowolnego klubu na dowolnym stadionie tych rozgrywek. Nie przeszkadza to mieć jednak więcej niż jednej karty kibica :-) Pozdrawiamy!

Jeżeli ktoś wie więcej i powie w co wierzyć niech się wypowie. Innym będzie łatwiej

Na kilku stadionach w Polsce się pytałem i wszędzie twierdzono, że muszę wyrobić kartę danego klubu żeby móc kupić bilet. Nie da rady na kartę Pogoni kupić. Tak to wygląda w praktyce :)

cypis
Kibic
Na forum od 7093 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 20/04/2013 15:57
Tego się właśnie spodziewałem, dzięki za odpowiedzi, ja w tygodniu jak będe miał czas znajde, czy My jesteśmy wpisani w ten rejestr. Bo dla mnie to jest tak, że te dane się z klubów w Polsce łączą w jednym systemie, na tej zasadzie, teoretycznie nie powinno być to problemem, żeby Pana x ze ślaska wpuścić gdzieś do Gdyni, bo już facet istnieje w rewidencji. Jednak mi się zdaje, że przed ekstraklasą Pogoń notowała nasze numery karty, do swojego zasobu/systemu, nie było to nigdzie podpięte, więc według mnie to dalej tak wygląda, że w tym "ogólnym" systemem nasze dane i tak nie egzystują.

Sprawe ogarne, jeżeli się uda, jeśli nie TO CHUJ IM W DUPE. Co za zjebany kraj, żeby kazać mi coś robić, po o tyl wydali na to hajsów, dali termin, żeby każdy klub to miał a teraz? Wielki chuj, cała Polska. Ekh ;) . Pozdrawiam.

FCB
szpadel*
Kibic
Na forum od 6473 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/04/2013 23:08
Pytanie od koleszki,da radę wyrobić KK jakoś godzinę przed meczem?

Niezniszczalny
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 23/04/2013 12:31

szpadel* napisał:  
Pytanie od koleszki,da radę wyrobić KK jakoś godzinę przed meczem?

Tak da nawet 5 minut przed meczem:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005