Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 28/03/2013 11:42
Chciałem kupić bilet on-line. Lecz jak już wybrałem bank, przez który chcę zapłacić wyłączył mi się komputer. Chciałem ponownie dokonać wyboru lecz już mam zamówioną miejscówkę. Więc pytanie moje jest takie. Po jakim czasie anulują mi zamówienie, lub jakie dane są do przelewu potrzebne?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
No tak, ale jeżeli w przedsprzedaży idzie dużo biletów, to można liczyć na dobrą frekwencję. Ale nie tym razem, 8tyś to jest maks co można teraz wyciągnąć.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 18/04/2013 20:44
Ktoś wie, czy zakładając karte kibica w Szczecinie u nas jesteśmy wpisani w ten krajowy rejestr ? Mam karte kibola Legi, dziewczyna tylko Pogoni, ineresuje mnie czy na jej danych od nas znajdą ją w tym krajowym systemie, żeby wejść np na jakiś inny stadion ?
Ktoś wie, czy zakładając karte kibica w Szczecinie u nas jesteśmy wpisani w ten krajowy rejestr ? Mam karte kibola Legi, dziewczyna tylko Pogoni, ineresuje mnie czy na jej danych od nas znajdą ją w tym krajowym systemie, żeby wejść np na jakiś inny stadion ?
Zeby wejść na inny stadion, będą chcieli pewnie żeby założyła sobie kartę kibica drużyny gospodarzy. Ewentualnie może wejść na kartę kibica gości będąc w zorganizowanej grupie kibiców gości
Zeby wejść na inny stadion, będą chcieli pewnie żeby założyła sobie kartę kibica drużyny gospodarzy. Ewentualnie może wejść na kartę kibica gości będąc w zorganizowanej grupie kibiców gości
System, którym zostały obdarzone bramki wejściowe w klubach Ekstraklasy gwarantował kupno biletu i wejście na każdy stadion. Niestety obiecanki macanki... Choćbyś miał np. KK Pogoni i wyprowadził się np. do Krakowa to nie kupisz na nią nawet biletu (chyba, że nastąpiły nagłe zmiany). Musiałbyś wyrobić sobie KK Wisły. Znalazłem Ciekawą informację i za bardzo w nią nie wierzę.
Redakcja T-Mobile Trendy do : lukasz90 2013-04-16 15:04:09
Obecnie wystarczy jedna karta kibica jakiegokolwiek klubu T-Mobile Ekstraklasy, by kupić bilet na dowolny mecz dowolnego klubu na dowolnym stadionie tych rozgrywek. Nie przeszkadza to mieć jednak więcej niż jednej karty kibica :-) Pozdrawiamy!
Jeżeli ktoś wie więcej i powie w co wierzyć niech się wypowie. Innym będzie łatwiej
System, którym zostały obdarzone bramki wejściowe w klubach Ekstraklasy gwarantował kupno biletu i wejście na każdy stadion. Niestety obiecanki macanki... Choćbyś miał np. KK Pogoni i wyprowadził się np. do Krakowa to nie kupisz na nią nawet biletu (chyba, że nastąpiły nagłe zmiany). Musiałbyś wyrobić sobie KK Wisły. Znalazłem Ciekawą informację i za bardzo w nią nie wierzę.
Redakcja T-Mobile Trendy do : lukasz90 2013-04-16 15:04:09
Obecnie wystarczy jedna karta kibica jakiegokolwiek klubu T-Mobile Ekstraklasy, by kupić bilet na dowolny mecz dowolnego klubu na dowolnym stadionie tych rozgrywek. Nie przeszkadza to mieć jednak więcej niż jednej karty kibica :-) Pozdrawiamy!
Jeżeli ktoś wie więcej i powie w co wierzyć niech się wypowie. Innym będzie łatwiej
Na kilku stadionach w Polsce się pytałem i wszędzie twierdzono, że muszę wyrobić kartę danego klubu żeby móc kupić bilet. Nie da rady na kartę Pogoni kupić. Tak to wygląda w praktyce
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 20/04/2013 15:57
Tego się właśnie spodziewałem, dzięki za odpowiedzi, ja w tygodniu jak będe miał czas znajde, czy My jesteśmy wpisani w ten rejestr. Bo dla mnie to jest tak, że te dane się z klubów w Polsce łączą w jednym systemie, na tej zasadzie, teoretycznie nie powinno być to problemem, żeby Pana x ze ślaska wpuścić gdzieś do Gdyni, bo już facet istnieje w rewidencji. Jednak mi się zdaje, że przed ekstraklasą Pogoń notowała nasze numery karty, do swojego zasobu/systemu, nie było to nigdzie podpięte, więc według mnie to dalej tak wygląda, że w tym "ogólnym" systemem nasze dane i tak nie egzystują.
Sprawe ogarne, jeżeli się uda, jeśli nie TO CHUJ IM W DUPE. Co za zjebany kraj, żeby kazać mi coś robić, po o tyl wydali na to hajsów, dali termin, żeby każdy klub to miał a teraz? Wielki chuj, cała Polska. Ekh . Pozdrawiam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.