Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Temat zastępczy kibice! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lrd
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7387 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:22

konradoomoreno napisał:  

eM napisał:  
Dobrze że w Poznaniu , Gdańsku , Warszawie , Krakowie , Kielcach , Gliwicach , Lubinie i w kilku innych miastach Polski nie używają wulgaryzmów. Tam jest "prawdziwy melanż dorosłych facetów". Żadnych chamskich przyśpiewek , pełna kulturka niczym w teatrze,żadnych kiboli , zamiast tego panowie w garniakach , kobiety w strojach balowych.I proszę , im budują stadiony , a nam nie...

Ja pierdolę... jakim to trzeba być debilem aby wierzyć w te farmazony Mroczka to ja nie wiem eek?

konradomoreno ładnie masz najebane we łbie lol

hahaha

Widzisz jesteś kurwa tak tępy że nie rozumiesz, Mroczkowi chodzi o to BARANIE że takim zachowaniem rzucamy sobie kłody pod nogi. Krzystek nie chce stadionu i go nie zbuduje. A przez takie zachowanie podsuwamy mu pierwszy powód który wykorzysta w rozmowie o stadionie, nieważne kto by to nie był. Po za tym kibice to nie powód, ale sami robimy że tak własnie jest. Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.

Stadiony w Gliwicach, Lubinie, Kielcach, Krakowie, Gdyni, czy nawet kurwa w Ząbkach twoim zdaniem cepie były budowane z myślą o EURO? Ja na codzień jestem bardzo spokojnym człowiekiem, co wielu użytkowników tego forum może ci potwierdzić, ale kurwa czytając twoje wypociny nie wytrzymałem. Jesteś kurwa jebanym internetowym krzykaczem, debilem który poza komputerem nie ma absolutnie żadnej siły głosu. Skąd ty możesz mieć jakiekolwiek pojęcie jaki klimat jest na wyjazdach, bo patrząc na twoje poglądy wydaje mi się, że jedyny wyjazd w jakim uczestniczyłeś to wyjazd na Flotę do Świnoujścia. Bo nigdzie indziej ani dalej taka cipa jak ty nie odważyłaby się wybrać. W dupie byłeś, gówno widziałeś, a zgrywasz najmądrzejszego. Więc zamknij już ten zjebany ryj i wypierdalaj stąd, nie podnoś normalnym ludziom ciśnienia w ten jakże piękny poniedziałkowy wieczór.

Against modern wszystko!
konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:25

Lrd napisał:  

konradoomoreno napisał:  

eM napisał:  
Dobrze że w Poznaniu , Gdańsku , Warszawie , Krakowie , Kielcach , Gliwicach , Lubinie i w kilku innych miastach Polski nie używają wulgaryzmów. Tam jest "prawdziwy melanż dorosłych facetów". Żadnych chamskich przyśpiewek , pełna kulturka niczym w teatrze,żadnych kiboli , zamiast tego panowie w garniakach , kobiety w strojach balowych.I proszę , im budują stadiony , a nam nie...

Ja pierdolę... jakim to trzeba być debilem aby wierzyć w te farmazony Mroczka to ja nie wiem eek?

hahaha

Widzisz jesteś kurwa tak tępy że nie rozumiesz, Mroczkowi chodzi o to BARANIE że takim zachowaniem rzucamy sobie kłody pod nogi. Krzystek nie chce stadionu i go nie zbuduje. A przez takie zachowanie podsuwamy mu pierwszy powód który wykorzysta w rozmowie o stadionie, nieważne kto by to nie był. Po za tym kibice to nie powód, ale sami robimy że tak własnie jest. Po za tym stadiony w innych miastach budowano z myślą o EURO 2012.

Stadiony w Gliwicach, Lubinie, Kielcach, Krakowie, Gdyni, czy nawet kurwa w Ząbkach twoim zdaniem cepie były budowane z myślą o EURO? Ja na codzień jestem bardzo spokojnym człowiekiem, co wielu użytkowników tego forum może ci potwierdzić, ale kurwa czytając twoje wypociny nie wytrzymałem. Jesteś kurwa jebanym internetowym krzykaczem, debilem który poza komputerem nie ma absolutnie żadnej siły głosu. Skąd ty możesz mieć jakiekolwiek pojęcie jaki klimat jest na wyjazdach, bo patrząc na twoje poglądy wydaje mi się, że jedyny wyjazd w jakim uczestniczyłeś to wyjazd na Flotę do Świnoujścia. Bo nigdzie indziej ani dalej taka cipa jak ty nie odważyłaby się wybrać. W dupie byłeś, gówno widziałeś, a zgrywasz najmądrzejszego. Więc zamknij już ten zjebany ryj i wypierdalaj stąd, nie podnoś normalnym ludziom ciśnienia w ten jakże piękny poniedziałkowy wieczór.

Do łopaty

"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:27

konradoomoreno napisał:  
Masz racje ale, ci napisałem wyżej co sądzę o taktyce Krzystka. I tak piszą we wcześniejszych postach, POLICJA dostała nakaz z góry i będą kasować a MY IM DAJEMY POWODY.

haha policja tez zabroniła budować stadionu? Przestań sie kompromitować paziu lol Z każdym postem walisz coraz większe kretynizmy. Pisz dalej , tyle ci zostało , internetowy szczurku lol

Luk_225
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:27
Ojej, biedni ludzie, przyjechalii nastawieni na oglądanie meczu a tu niedobrzy kibole rozwalili im imprezę :(

Na frekwencje na trybunach wpływa wiele czynników, jednym z nich jest poziom rozgrywek - na mecz z Niecieczą przyjdzie mniej ludzi niż na Arkę, chociaż wtedy ci sami kibole będą gwizdać i wykrzykiwać takie rzeczy że Mroczek chyba dostanie zawału...

Jakby Krzystek powiedział kiedykolwiek, że nie zbuduje stadionu bo kibice przeklinają na meczach to... ?

I na koniec- stadiony w innych miastach budowano z myślą o Euro- tak, szczególnie w Kołobrzegu, Gliwicach i Lubinie.

Matko...

Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:28

konradoomoreno napisał:  

Lrd napisał:  

konradoomoreno napisał:  

eM napisał:  

hahaha

Do łopaty

stul pizdę gamoniu

Against modern wszystko!
eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:29
jak na Twardowskiego mają przychodzić takie pazie jak konrado to oby nie budowali nowego obiektu!

A teraz won stąd ! :)

Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:36
Internet nie jest anonimowy łobuzie :) Aha - zanim zagrozisz mi policją. Chciałem tylko przypomnieć, że sam umieściłeś ten plik w Internecie, ja go tylko przekleiłem, a to nie jest karalne. Ups :P

Against modern wszystko!
Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5259 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:37
Widzisz chłopaki zasypali Cie argumentami, a Twoja jedyna odpowiedzia bylo 'do lopaty', zal Ci sie przyznac do tego ze maja racje.

edit. Lrd do wszystkiego dojdzie :D

TYLKO POGOŃ!
Szymen
Kibic
Na forum od 6245 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:38
Lrd 2:0 Frajerzy

Jak ty to robisz skubańcze? Lewsza rozkminiony, teraz kondziu, hehe

eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:41
tiaaa... to chyba na tym możemy zakończyć dyskusję.

:D

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7567 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:41

aveps napisał:  
Widzisz chłopaki zasypali Cie argumentami, a Twoja jedyna odpowiedzia bylo 'do lopaty', zal Ci sie przyznac do tego ze maja racje.

edit. Lrd do wszystkiego dojdzie :D

Bo Lrd to Inspektor Gadżet :D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:53

Lrd napisał:  
Internet nie jest anonimowy łobuzie :) Aha - zanim zagrozisz mi policją. Chciałem tylko przypomnieć, że sam umieściłeś ten plik w Internecie, ja go tylko przekleiłem, a to nie jest karalne. Ups :P

A co już się boisz??Znaleźć takie rzeczy każdy chyba potrafi??A co do wyjazdów, to trochę ich było i nie jest tak jak piszesz.

"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:58

konradoomoreno napisał:  

Lrd napisał:  

A co już się boisz??Znaleźć takie rzeczy każdy chyba potrafi??A co do wyjazdów, to trochę ich było i nie jest tak jak piszesz.

a przepraszam czego ja mam się bać? No może i potrafi każdy, ale ktoś musiał to zrobić i padło na mnie, hihi. To dziwne z wyjazdami, bo jakoś twojego ryja nikt nie kojarzy. Może jeździłeś w masce? :>

Against modern wszystko!
eM
Kibic
Na forum od 7108 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 22:59

konradomoreno napisał:  

Gdzie ty z takim ryjem na wyjazdy? Chyba swingiem z jednego końcowego na drugi.

Nadajesz się do tarcia chrzanu i pchania karuzeli. Jesteś zwykła ciotą , typowym społeczniakiem , anonimowym głąbem w srodowisku kibicowskim który chuja wie a zgrywa najmądrzejszego.

Won! :D

konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 23:06

eM napisał:  

konradomoreno napisał:  

Gdzie ty z takim ryjem na wyjazdy? Chyba swingiem z jednego końcowego na drugi.

Nadajesz się do tarcia chrzanu i pchania karuzeli. Jesteś zwykła ciotą , typowym społeczniakiem , anonimowym głąbem w srodowisku kibicowskim który chuja wie a zgrywa najmądrzejszego.

Won! :D

Skończ wreszcie się napinać, jak jestem głąbem to kim jesteś ty??Odpowiedz sobie sam. W masce nie w masce byłem czy to coś zmieni??

szpadel*
Kibic
Na forum od 6473 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 23:07

konradoomoreno napisał:  

aveps napisał:  
I nie nazywaj ludzi którzy przygotowywuja oprawy baranami, bo wkladaja w to swoje serce, swoj czas. Wiekszosci ludziom to sie podoba, sa zadowoleni i jakos nie nazywaja 'stadionowych bandytow' baranami :D

Nic do tego nie mam, ale poczytajcie co pisze Mroczek. Ma racje był Krzystek na meczu i co usłyszał??Uszy mu zwiędły i poszedł do domu, a później nie chciał stadionu dla Szczecina, o to mi chodzi. Każdy ma pretensje do prezesów o jakieś bzdety, wiadomo każdy ma swoje za uszami ale dzięki nim jesteśmy gdzie jesteśmy i mamy co mamy. A nigdzie nikt nie robi niczego za darmo, to jest biznes.

No ładne mi bzdety,burdel przy wejściu na stadion,marketing na poziomi żenującym,jeśli on w ogóle jest ( przed meczem z Bytomiem nie spotkałem ani jednego plakatu zapraszającego na mecz ),uprawianie polityki,wymyślanie kolejnych stołków na których zasiadają niekompetentni ludzie,próba wciskania karczyńskiego.Prezes to by się zajął zarządzaniem klubem a nie umoralnianiem społeczeństwa.Moreno a idąc Twoim tokiem myślenia to zaczęłoby się od tego,że nie nazywalibyśmy się Pogoń Szczecin tylko "Bogdanka" Szczecin.Co do stadionu - czy go chcemy czy nie - ale obiecał i pewnie tą obietnicą wygrał wybory,wiec społeczeństwo ma prawo żądać go.A prowadzenie strony klubowej (która jest pierwszym i głównym nośnikiem informacji,a przynajmniej takim powinna być ) pokazuje jak ten klub jest zarządzany w wielu kwestiach.

Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 23:10

konradoomoreno napisał:  

W masce nie w masce byłem czy to coś zmieni??

Może i nie zmieni, ale fakt, że nikt nie kojarzy twojej mordy o czymś jednak świadczy

Against modern wszystko!
nara
Kibic
Na forum od 7427 dni

**

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 23:12

konradoomoreno napisał:  

Skończ wreszcie się napinać, jak jestem głąbem to kim jesteś ty??Odpowiedz sobie sam. W masce nie w masce byłem czy to coś zmieni??

spójrz na swój ryj i zastanów się kto jest głąbem cioto internetowa :)

edit: jak nie masz z kim dyskutować, to pal wroty

konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 23:13
Nie ma tu z kim dyskutować na pewne tematy, w większości przypadków nie jest zrozumiałe to co pisze. Wiec po co dyskutować??

konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/07/2011 23:13
Nie ma tu z kim dyskutować na pewne tematy, w większości przypadków nie jest zrozumiałe to co pisze. Wiec po co dyskutować??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005