Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 20/05/2010 10:56
Pany a czy ta Wisła przez Bydgoszcz też przepływa ? Zna sie ktoś na geografii ? Bo mówią że takiej fali nikt z tych magików z Warszawy nie pamieta. Żeby meczu nie przełozyli !!!
ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
Na stronach Gazety Pomorskiej i Expresu Bydgoskiego niewiele piszą o powodzi , wspominają 'o lokalnych podtopieniach'. Z prognozy pogody wynika , że padać w sobotę nie będzie.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 20/05/2010 11:21
Że jedziemy to jasne , Jak coś to na wałach się połozymy żeby puchar wyrwać przed potopem. Ale tytuły będą ." Jaga utonęła w Bydgoszczy" "Pogoń utopiła Jagiellonie w Wisle" " Szczecińska Duma gorsza od żywiołu, opanowała Bydgoszcz i pochłoneła Jagiellonie " hehehe
ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 20/05/2010 13:30
Nie, nie prawda tak sobie RAFek wpisał o stoisku żeby tyllko siać zament. Ludzie weźcie sie wkońcu uspokujcie bo poziom idiotycznych pytań sięga zenitu. Czy będzie nagłośnienie bo jaga sobie kombinuje i tego typu idiotyczne pytania. Przecież od dwóch tyg chłopacy tak zapierdalają żeby tylko wszystko dobrze ogarnąć (transport 7tyś ludzi, doping, ultras, sprzedaż biletów itp itd) że nawet nie mają czasu tutaj wchodzic a co dopiero odpisywać na pytania bezmózgów. Pojedziesz i się przekonasz jeden z drugim i tak pewnie w większości przypadków jest to wasz pierwszy i ostatni wyjazd więc co za róźnica jak będzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.