Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 08/02/2010 13:27
Co stoi wiec na przeszkodzie zeby zorganizowac turniej dla tych prawdziwych kibicow Pogoni? Co prawda, spodzeiwam sie, ze w Twoich oczach nie jestem kibicem Pogoni, ale jakos nie widze alternatywy.
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 08/02/2010 13:52
Nie na tym to polega, zeby teraz sie poklocic, ale faktycznie ten turniej to ... nawet nie wiem jak to nazwac .
Na przeszkodzie stoi to, co bylo napisane wczesniej, czyli brak osob ktore by sie tego podjely.Wiekszosc osob zaangazowanych wie ile potrzeba wysilku i staran, a zrobic cos tego typu jak bylo to w Gryfinie nie jest sztuka.Robic cos dobrze albo wcale.
I wcale Przema nie chodzi o to, ze nie jestes kibicem.Chodzilo koledze wyzej o druzyny zgloszone do tego turnieju, czyli "kibicow" ktorzy akurat sie zalapali szybko zapisujac, a na Pogon wcale nie jezdza, a nawet nie chodza na mecze u siebie.Wszystko okej, jesli to bylby turniej o czapke gruszek od Sandala, ale nie pod szyldem turnieju kibicow Pogonki.
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 08/02/2010 14:50
Prawa Strona Miasta - jestem jednym z wielu organizatorów II edycji Halowego Turnieju Kibiców Klubów Regionalnych w Gryfinie. Wszystkie pienidze zebrane na Turnieju znajduja sie nadal w puszce i akcja nadal trwa, co z reszta powie o tym dzisiaj mój kolega na zywo w TVP Szczecin o 19.00, oraz napisza o tym Glos, Kurier, Ligowiec i Gazeta Gryfinska. Gdy tylko akcja sie skonczy, wynik zostanie opublikowany. Co do melanzu, który to opisujesz "przepity przez nas z zebranych pieniedzy" - dostalismy browar Bosman od tajemniczego sponsora, ale co Tobie o tym wiedziec, skoro jestes znarcyzowany sam w sobie. Jezeli tego typu imprezy Tobie nie odpowiadaja, mówi sie trudno - zorganizuj lepsza. My mamy juz II edycje za soba i kazdy czeka z upragnieniem na III edycje. Co do jakichkolwiek watpliwosci, posiadamy faktury i wszystkie dokumenty z Turnieju, stad tez prosze odpuscic sobie takie uszczypliwe informacje. Jezeli chodzi o druzyny, które braly udzial w Turnieju. Naszym celem bylo równiez sciagniecie ludzi tych zamrozonych, którzy jak to nazywasz, kibicuja bo maja szalik i nic wiecej Ich z Pogoni¹ Szczecin nie laczy. Pragniemy zjednoczyc wszystkich dla Dumy Pomorza, a nie tylko wybranych.
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 08/02/2010 17:38
przema-czy ty probujesz błyszczeć na forum jako internetowy gamoń?? coraz częsciej twoje posty drażnią...chłopaczek z Załomia sie spiął do osoby która napewno bardziej zna kibiców z okolicznych regionów niz on..więc w czym masz problem?? po drugie własnie chodzi o to ze to mial byc turniej kibiców Pogoni-pewnie że było pare osób które pojawiają się na wyjazdach, na stadionie,ale bylo tez sporo osob z FC Fotka.pl czy FC Najebani....oceniam ze swojej perspektywy, bo bylem i widzialem..
Byczek....heh,znam organizatorów,nie tylko Sandala i Głuchego..,nikt Ci nie zarzuca ze chalilsscie za zebrany hajs jezeli nie umiesz dobrze czytac!!uwazam ze sama idea turnieju jest ok,ale nie liczy sie ilosc ale jakosc....widzialem jak chlopaki latali z ta puszka na hajsy a wiekszosc ludzi stala z flaszkami i miala wyjebane na to...a pieprzyc o jakis fakturach i dokumentach to nie do mnie..wiec nastepnym razem czytaj uwaznie...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
a zwłaszcza ze ta ekipa dobermanów ma swoje za uszami ale to nie ten temat....
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Wybacz Roj, ale turniej kibicow Pogoni gdzie prawie nikogo sie nie zna to chyba cos nie wporzadku, po drugie Prawobrzeze Szczecin to wiadomo kto to jest, a jak Prawa Strona Miasta pisze ze nie wiadomo kto sie pod to podszyl to..
widać że nie rozumiesz...nie mam nic do organizatorów,zajebiście że im sie chciało.nie ulega wątpliwości że chlopaki sie staraja i z czasem bedzie jeszcze lepiej, ale moja ocena skupila sie na ludziach wokol...
Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 8 lutego 2010, 20:09 [2 raz(y)]
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 08/02/2010 20:29
Skoro był to turniej kibiców Pogoni jak tytułowano go to czemu Nas tam nie było ?
Pytanie retoryczne nie oczekuję odpowiedzi.
Ogólnie wyszło śmiesznie bo na hali nie było praktycznie nikogo znajomego, delegacja jednego z pobliskich FC (nie zaproszeni na turniej) po zapoznaniu się z publiką zawinęła się do domu.
Można było to ogarnąć zupełnie inaczej, tym bardziej dziwi że odbywało się to w mieście, z którego pochodzi jeden z najstarszych FC Pogoni.
Może następnym razem nazwijcie inaczej ten turniej, a nie będzie nieporozumiem, bo turniej kibiców Pogoni to napewno nie był !!
Nie o podziały tu chodzi tylko o pewne podejście organizatorów. Podsumowując - idea szczytna, chęci też, tylko że organizacja już chyba nie. A jeśli robić coś pod egidą Pogoni, tytułując to "Turniejem Kibiców Pogoni Szczecin" to chyba robić to najlepiej jak się da (swoją drogą pierwszy lepszy przykład jaki można podać na nieudolność organizatorów to choćby brak zaproszenia przyjaciół - gdzie miejsce dla Legii?).
Poza tym sama obecność Sandała wśród organizatorów wywołuje we mnie dość mieszane odczucia.
Nikt nie zabrania organizować komukolwiek turniejów piłki nożnej. Tyle tylko, że robienie czegoś w randze "Turnieju Kibiców Pogoni" wymaga pewnego podejścia. I nie może być to podejście minimalistyczne.
to tyle.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 09/02/2010 01:01
Turniej nie był idealny, ale ogólnie myślę, że źle zorganizowany nie był. Nikomu się nie chce podjąć organizacji podobnego turnieju, więc chwała chłopakom, że to zrobili.
Prawa Strona Miasta - uczepiłeś się ekipy Prawobrzeża Szczecin, znasz osoby które tam grały, że oceniasz? Poza tym idąc Twoim tokiem myślenia, powinni w turnieju grać sami Twoi znajomi i tylko najbardziej "kumaci". Czyli Twoim zdaniem, dla zwykłych kibiców w takich turniejach nie ma miejsca?
Turniej nie był idealny, ale ogólnie myślę, że źle zorganizowany nie był. Nikomu się nie chce podjąć organizacji podobnego turnieju, więc chwała chłopakom, że to zrobili.
Prawa Strona Miasta - uczepiłeś się ekipy Prawobrzeża Szczecin, znasz osoby które tam grały, że oceniasz? Poza tym idąc Twoim tokiem myślenia, powinni w turnieju grać sami Twoi znajomi i tylko najbardziej "kumaci". Czyli Twoim zdaniem, dla zwykłych kibiców w takich turniejach nie ma miejsca?
wlasnie o to chodzi ze wiem kto tam gral a nie znam tych osob ani osobiscie, ani ze stadionu, ani z wyjazdu, ani nawet z Prawobrzeża....chca sobie grac zalapali sie zapisujac, to niech graja jako nie wiem Przedszkole z Prawobrzeża(o ile stąd wogóle jesteście) albo cos w tym rodzaju...bo na kolejnym turnieju będzie grało prawdziwe Prawobrzeże i napewno nie prezentuje tak żenującego poziomu pod każdym względem...
a jezeli to jest Turniej Kibiców Pogoni to Ci jak to nazywasz ,,kumaci" kibice powinni być także zaproszeni...no chyba że Ci zwykli kibice sobie nie życzą...hehe...pewnie podobnie jak Twoi koledzy masz ok 18 lat wiec jak dorośniesz i zmądrzejesz to zrozumiesz...
Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 9 lutego 2010, 08:51 [1 raz(y)]
(...)a jezeli to jest Turniej Kibiców Pogoni to Ci jak to nazywasz ,,kumaci" kibice powinni być także zaproszeni...no chyba że Ci zwykli kibice sobie nie życzą...hehe...pewnie podobnie jak Twoi koledzy masz ok 18 lat wiec jak dorośniesz i zmądrzejesz to zrozumiesz...
Zdaje się, że doszło do pewnej nadinterpretacji. To nie był turniej FC Pogoni, tylko turniej kibiców z regionu, o czym zresztą świadczy jego nazwa.
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 09/02/2010 09:50
nie ma co kłócić się o Prawobrzeże. Przed następnym turniejem kibicowskopiłkarskim możemy odpowiednio wczśniej powalczyć na murawie/betonie z piłką/bez piłki o to kto dumnie zaprezentuje na turnieju Prawą Stronę Miasta tylko ciekawe czy jakiś przeciwnik przyjdzie, heh
(...)a jezeli to jest Turniej Kibiców Pogoni to Ci jak to nazywasz ,,kumaci" kibice powinni być także zaproszeni...no chyba że Ci zwykli kibice sobie nie życzą...hehe...pewnie podobnie jak Twoi koledzy masz ok 18 lat wiec jak dorośniesz i zmądrzejesz to zrozumiesz...
Zdaje się, że doszło do pewnej nadinterpretacji. To nie był turniej FC Pogoni, tylko turniej kibiców z regionu, o czym zresztą świadczy jego nazwa.
no tak....być może....jakas flaga Pogoni jednak wisiała, a cały turniej doping był dla Pogoni, Legii...i mimo nazwy turniej reklamowano jako turniej FC Pogoni tak dla sprostowania...nie ma co drążyc już tematu bo co chwile ktoś ma coś nowego do dodania...
no tak....być może....jakas flaga Pogoni jednak wisiała, a cały turniej doping był dla Pogoni, Legii...i mimo nazwy turniej reklamowano jako turniej FC Pogoni tak dla sprostowania...nie ma co drążyc już tematu bo co chwile ktoś ma coś nowego do dodania...
trzeba wyciagnac wnioski z turnieju, negatywne i te pozytywne, i nastepnym razem zrobic to duzo lepiej.
wlasnie o to chodzi ze wiem kto tam gral a nie znam tych osob ani osobiscie, ani ze stadionu, ani z wyjazdu, ani nawet z Prawobrzeża....chca sobie grac zalapali sie zapisujac, to niech graja jako nie wiem Przedszkole z Prawobrzeża(o ile stąd wogóle jesteście) albo cos w tym rodzaju...bo na kolejnym turnieju będzie grało prawdziwe Prawobrzeże i napewno nie prezentuje tak żenującego poziomu pod każdym względem...
a jezeli to jest Turniej Kibiców Pogoni to Ci jak to nazywasz ,,kumaci" kibice powinni być także zaproszeni...no chyba że Ci zwykli kibice sobie nie życzą...hehe...pewnie podobnie jak Twoi koledzy
masz ok 18 lat wiec jak dorośniesz i zmądrzejesz to zrozumiesz...
Jakoś z tego co wiem owe osoby nie opuszczają meczów u siebie,wyjazdowicz jest też.Ekipa była skręcona na szybko bez wcześniejszego zgrania.Jeśli Cię tak raziło podjęcie nazwy Prawobrzeża i prezentowanego poziomu,to dlaczego sam nie grałeś? Wg mnie nie chodzi tylko o to aby pokazać kto cudnie gra w piłkę [nie mówiąc o tym że jak się patrzyło na nie których zawodników,to ciężko było ich nazwać kibicami,lecz ludźmi zwyczajnie chcącymi wygrać turniej i widać że troche grają w piłkę] lecz chodziło też o ideę gry i zabawy i pomocy młodemu Kubie.
Odp: Turniej pilkarski dla kibiców - 09/02/2010 11:57
właśnie widze ze niezbyt wiele zrozumiales zarówno z calej wypowiedzi jak i z aluzji....co do gry w turnieju..hmm..wlasnie widze ze kurwa malo wiesz....tak samo jak to ze wiem w jakim celu byl turniej i patrząc wlasnie na podejscie ludzi wkurwialem sie...ale widze ze wbijasz sie w końcówke tematu gdzie jest napisane zeby go nie drażyć i próbujesz zabłysnąć...przeczytaj jeszcze raz od początku całą dyskusje, potem przemyśl, wyłącz komputer i idź na spacer...a co do nazwy jest jak napisałem i wyjebane mam na jakieś płacze...nazwa jest komuś przypisana tak samo jak np.Zachęta, Kasta Majowe....zrozumiałeś czy nadal trudne?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.