Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zawa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6234 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:11
Mam nadzieje że to jakaś kolejna tania sensacja dziennikarzy. Nie dla psa kiełbasa.

Ostatnio edytowany przez: Zawa, 6 października 2009, 16:36 [1 raz(y)]

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:12
załóżcie nowy temat odnośnie tego wąsiarza:!
JP!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
MTS.
Kibic
Na forum od 6299 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:18
może to "kontrolowany przeciek" z klubu, żeby sprawdzić naszą reakcję przed podjęciem ostatecznej decyzji.
to już wiedzą

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:20
Kurwa no cuda na kiju...a myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy :|

NIE dla karczyńskiego!

Porto
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:25
Dzisiejszy dzień pomimo dobrej informacji trzeba uznać za zły.
Dobre info: Od dzisiaj nowym wspólnikiem i współudziałowcem Pogoni Szczecin SA została firma EPA.
Złe info: Piesek w zarządzie klubu, to chyba jakiś kabaret jest... Chyba naszych szefów dostatecznie pojebało.

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:26
Widze ze klub chcyba chciał "błysnąć" i dopasować sie poziomem do bzdur wymyslanych przez bande z pzpn-u.

milicji mówimy NIE!

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Tasior
Kibic
Na forum od 6323 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:26
Kogoś tu pojebało... Mam nadzieję że dziennikarzy...

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
J.
Kibic
Na forum od 5812 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/10/2009 16:38
Niby, kurwa, zaczyna się fajnie dziać, odbudowujemy się - pod względem kibicowskim i piłkarskim, tylko organizacyjnie z powodów panów G. i S. i Martuchy jesteśmy w tyle, a teraz pojawia się info że posadę ma znaleźć pies, i to jeden z bardziej pojebanych. To jest pieprzona prowokacja!

STOP PROWOKACJI!!! NIE DLA KARCZYŃSKIEGO!!!

Ostatnio edytowany przez: J., 6 października 2009, 16:45 [1 raz(y)]

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
asa
Kibic
Na forum od 6134 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 16:45
Będzie tak jak na Legii zakazy będzie Karczyński sypał żeby przypodobać sie Kałużnemu i Smolnemu taka jest niestety prawda dlatego niech zrozumieją że PIES nie będzie miło przywitany przez kibiców proponuje jutro na meczu z Polonią wyrazić swoje zdanie na ten temat

Szymek
Kibic
Na forum od 8327 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 16:46
No niech wypieprza ten wąsaty piękny kawaler. Złota Pała! chwdp

kuleK
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 16:48
Mam nadzieję że to wymysł pismaków , bo jeśli to prawda to komuś odjebało ...

Obrazek gif wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 16:53
Nie dla Karczyńskiego, niech zajmuje się swoja dziwną 04 a od Pogoni Szczecin ręce precz !

www.sectorshop.net
Faster
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:22
To musi być jakaś podpucha chamska. Nie dla Karczyńskiego nasz klub!

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:29
Karczyński w Pogoni? ja pierdole... będziemy mieli w klubie konfiture Czerwona kartka
powiedzcie mi, że to jest żart albo plotka jakaś

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
abes94
Kibic
Na forum od 6023 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:39
Marta B. , Karczyński ,moze jescze Ptaka znowu sprowadzą to będzie komplet ! Żenada, znowu cała polska będzie się z nas śmiać jak za czasów ekstraklasy.

AM
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:46
Łapy precz !!

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
grzes1948
Kibic
Na forum od 6042 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:50

Junior napisał:  
Wszystko zaczyna sie ukladac dobrze, idzie w dobrym kierunku a oni zaczynaja kombinowac i wkurwiac ludzi

Obrazek jpg wstawiony na forum

chyba jutro na meczu trzeba wyrazic swoje jasne zdanie o tym

nasz zarzad nie wie o konflikcie z nimi ? z 04 ? flagami etc ?!

Pewnie sie narażę swoja wypowiedzią ale mimo wszystko ją wyrażę.

Na wstepie , sam osobiscie jak widzę radiowóz to palpitacji serca dostaję. Niejednokrotnie mialem do czynienia z tymi impotentami intelektualnymi ,ktorych palka jest przedluzeniem meskosci. W Gorzowie mi stalowa(czarna palka/chyba stalowa) palka polamali reke bo jak wpadl stilon to nie dalem wyrwac sobie szalika z samochodu a te osly mnie spalowaly. Minelo troche czasu a ja dalej nie moge cwiczyc i ciagle rehabilitacja. Nie wazne, piszę to bo nie chce zeby ktos myslal ,ze szanuję ten syf ktory chodzi po uliach i stara sie pokazac swoja wyższość (chyba poprzez debilizm)

Chce jednak powiedziec ,ze Pana Karczyńskiego poniekąd znam i cieszę sie ,ze jest nowym dyrektorem. Jest to czlowiek ktory nawet w samochodzie sluzbowym ma na podszybiu szalik Pogoni. Niejednokrotnie walczacy z naduzywaniem wladzy przez idiotow z prewencji w stosunku do kibicow.
Mam nadzieje ,ze bedac na takim stanowisku bedzie walczyl z policyjna patologia. Stadion Pogoni jest uznawany za jednen z najgorszych pod wzgledem przyjec kibicow druzyn gosci. Ciagłe trzepanie, przetrzymywanie dla zabawy itp to skandal. Niejednokrotnie widac jak kibice druzyn przyjezdnych sa wpuszczani malymi grupami. Mam tylko nadzieje ,ze wrecz przeciwnie do Waszych obaw dojdzie do normalnosci, psy nie beda uzywac gazu bo tak, zawijac bo tak.

Panie Karczyński niech Pan nie zmarnuje swojej szansy. Ja mam wielka nadzieje, że ta nominacja nie pojdzie w kierunku Stadionu policyjnego...

Bolo
Kibic
Na forum od 6514 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:55
chuj z tego ze ma szalik w samochodzie. Kurwa jak mogli wybrac milicjanta dyrektorem ds bezpieczenstwa. Niech siedzi w tej Pogoni 04.

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:57
Pogoń od zawsze była klubem portowym , morskim nigdy reżimowym! Każdy dobrze wie jak skończyło sie zatrudnianie zomowców w Legii.Zakazy stadionowe za przeklinanie ,za opuszczanie w czasie trwania spotkania miejsca oznaczonego na bilecie ,za głoszenie haseł patriotycznych! Oczernianie oddanych kibiców , inwigilacja , utrudnianie z wejsciem na stadion czy robienie z fanów pospolitych przestępców! Dlatego też niech Karczyński pozostanie przy swoim futsalu a jak tak bardzo chce rozwijac swoją kariere zawodową to niech zatrudni się w Arkonii , to akurat idealne miejsce dla niego.

Od Pogoni jednak wara! Nie ma tu miejsca dla psów gończych!

PS.To że Karczyński wozi szalik Pogoni w aucie służbowym to jeszcze większa hańba i na pewno nie uprawnia go to do bycia dyrektorem w naszym klubie. Jeżeli jednak ktoś wierzy że będzie on starał sie pomóc kibicom to musi być naprawde strasznym naiwniakiem , szczególnie gdy psiarnia robi wszystko aby przed mistrzostwami europy zniszczyć ruch kibicowski w Polsce.
Karczyński jako typowy karierowicz , który nawet wyparł sie swojego koleżki Radzia Majdana gdy ten miał kłopoty , na pewno będzie wypełniał swoje zadanie tak jak zażyczą sobie tego jego przełożeni na komendzie.
A tobie grzesiu gratuluje znajomych.

Ostatnio edytowany przez: eM, 6 października 2009, 18:03 [2 raz(y)]

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 17:57

grzes1948 napisał:  

Chce jednak powiedziec ,ze Pana Karczyńskiego poniekąd znam i cieszę sie ,ze jest nowym dyrektorem. Jest to czlowiek ktory nawet w samochodzie sluzbowym ma na podszybiu szalik Pogoni. Niejednokrotnie walczacy z naduzywaniem wladzy przez idiotow z prewencji w stosunku do kibicow.
Mam nadzieje ,ze bedac na takim stanowisku bedzie walczyl z policyjna patologia. Stadion Pogoni jest uznawany za jednen z najgorszych pod wzgledem przyjec kibicow druzyn gosci. Ciagłe trzepanie, przetrzymywanie dla zabawy itp to skandal. Niejednokrotnie widac jak kibice druzyn przyjezdnych sa wpuszczani malymi grupami. Mam tylko nadzieje ,ze wrecz przeciwnie do Waszych obaw dojdzie do normalnosci, psy nie beda uzywac gazu bo tak, zawijac bo tak.

Panie Karczyński niech Pan nie zmarnuje swojej szansy. Ja mam wielka nadzieje, że ta nominacja nie pojdzie w kierunku Stadionu policyjnego...

Ty chyba z ksiezyca jestes;) To niech to robi tak jak piszesz z dala od Pogoni, do tego potrzebne jest mu stanowisko w klubie?
Abstrakcja policjant na stadionie bedzie walczyl z policja? Zejdz na ziemie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005