zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Takie pytanie: na karnecie jest 8 "pól" do dziurkowania. Mam odznaczone tylko pole nr. 2, czy na najbliższy mecz mogę pójść razem z kumplem za pola 1 i 3?
Karnet na Pogoń to nie karnet na solarium - jak nie byłeś na jakimś meczu to w zamian nie możesz sobie pójść na inny "dwa razy"
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Takie pytanie: na karnecie jest 8 "pól" do dziurkowania. Mam odznaczone tylko pole nr. 2, czy na najbliższy mecz mogę pójść razem z kumplem za pola 1 i 3?
nie możesz... na pierwszym meczu nie byłes to lipa to tak samo jak na stary bilet byś chciał wejść.
Karnet na Pogoń to nie karnet na solarium - jak nie byłeś na jakimś meczu to w zamian nie możesz sobie pójść na inny "dwa razy"
No to lipa... Na Flocie przy wejściu było takie zamieszanie że w pewnym momencie ochroniarze wpuszczali wszystkich bez żadnego sprawdzania biletów/karnetów, to miałem nadzieję że jakoś to wykorzystam
Podobnie jak w poprzednich rundach- Kupując bilet na młyn * 12 sektor dofinansowujemy ruch kibicowski!
i od razu warto przypomnieć:
Stowarzyszenie Portowcy w porozumieniu z grupami kibicowskimi informuje, że zakazane zostaje samowolne wnoszenie i odpalanie jakichkolwiek środków pirotechnicznych (rakietnice, race, petardy). Wobec osób, które nie będą się do tego zalecenia stosować, a także swym zachowaniem uwłaczać granatowo-bordowym barwom, wyciągane będą odpowiednie konsekwencje.
[cytat]Stowarzyszenie Portowcy w porozumieniu z grupami kibicowskimi informuje, że zakazane zostaje samowolne wnoszenie i odpalanie jakichkolwiek środków pirotechnicznych (rakietnice, race, petardy). Wobec osób, które nie będą się do tego zalecenia stosować, a także swym zachowaniem uwłaczać granatowo-bordowym barwom, wyciągane będą odpowiednie konsekwencje.
Przeczytać to 100 razy i zapamietać!!!I nie jest to w jakikolwiek sposób zabijanie ruchu ultras czy krok żeby nie było PIRO,wręcz przeciwnie.Są od tego osoby i PIRO na pewno się pojawi.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 09:40
Do Wszystkich ! Jeżeli mielibyście problem z zakupem biletu na 11 lub 12 sektor w przedsprzedaży to dawajcie znać! Razem sektory mogą pomieścić ok 1 600 osób i tyle też powinno być dostępnych biletów!
Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 11:33
Zdaje się ze już wczoraj w naszym fanszopie nie można było dostać biletu na 12 czy 11 gdyż "są już miejsca wykupione". Zresztą panie sklepowe jakieś nie w formie są, gdyż komputer im się ciągle blokował i fochały się na klientów wychodząc ze sklepu na 10-15 minut.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.