To troche bez sensu.
Do 30 wrzesnia gramy 7 meczu u siebie i po 30 września 3.
Kupujac karnet za 70 zł i pozniej 3 bilety po 20 zł wychodzi 130 zł za całą runde. : )
Może mi ktos napisać co ma zrobić osoba ktorej legitymacja jest ważna do 30 wrzesnia 2009, chodzi mi glownie o to co po tej dacie gdy ktos ma karnet dla mlodziezy?
Też mnie to interesuje. Wie ktoś coś na ten temat.?
Wg informacji uzyskanych z klubu w takiej sytuacji nie bedzie mozliwosci wchodzenia na karnet ulgowy w pazdzierniku i listopadzie. Niestety musicie kupic karnet za 140 zl
To troche bez sensu.
Do 30 wrzesnia gramy 7 meczu u siebie i po 30 września 3.
Kupujac karnet za 70 zł i pozniej 3 bilety po 20 zł wychodzi 130 zł za całą runde. : )
Mozna i tak, chyba ze trafia sie jakies mecze u siebie w PP
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 30/07/2009 15:58
PESELu nie trzeba podawać, ani żadnych innych danych.
Podejrzewam, że legitymacji dziecka też nie trzeba okazywać (to podobno dopiero przy wchodzeniu na poszczególne mecze).
Pani w Fali powiedziała, że w tym punkcie najlepiej sprzedają się karnety.
A ja mam takie pytanko piszę tutaj bo tu jest o karnetach
Bo będę miał karnet z PŻMu dla pracowników tylko, że on jest na miejsce pod dachem, a takie coś to nie jest mi potrzebne zbytnio. Teraz moje pytanie czy na tym karnecie będę mógł wejść na sektor 12 ? Jeżeli nie dałoby rady to chętnie go komuś sprzedam(oczywiście co do ceny się dogadamy ale taniej będzie niż z klubu) - tylko nie wiem jakie miejsca bo w poniedziałek będzie do odebrania.
Sadze ze bez problemu, wejdziesz z tym karnetem na sektor 12
Odrazu widać, że ktoś tu dawno nie był na meczu....
W niektórych szczecińskich środowiskach zainteresowanie Pogonią przerosło oczekiwania. W bilety i karnety zaopatrzyło się naprawdę wiele osób przypadkowych bądź takich, które po prostu dawno na stadionie nie były. Powrót kibiców sukcesu chyba staje się faktem.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
W niektórych szczecińskich środowiskach zainteresowanie Pogonią przerosło oczekiwania. W bilety i karnety zaopatrzyło się naprawdę wiele osób przypadkowych bądź takich, które po prostu dawno na stadionie nie były. Powrót kibiców sukcesu chyba staje się faktem.
Cóż... Z tego faktu trzeba się cieszyć, bo zapełnią trybuny. Z drugiej strony jednak szkoda, że jest ich aż tylu...
Cóż... Z tego faktu trzeba się cieszyć, bo zapełnią trybuny. Z drugiej strony jednak szkoda, że jest ich aż tylu...
chyba raczej szkoda, bo nie jest przyjemne, gdy wyskoczysz w powietrze z radości po strzelonym golu przez Pogoń, a z tyłu odzywa się piknikowy głos: "eeej siadaj, bo zasłaniasz i jeszcze mi chipsy rozsypiesz!"
chyba raczej szkoda, bo nie jest przyjemne, gdy wyskoczysz w powietrze z radości po strzelonym golu przez Pogoń, a z tyłu odzywa się piknikowy głos: "eeej siadaj, bo zasłaniasz i jeszcze mi chipsy rozsypiesz!"
No to na pewno nie, ale takiego okazywania swojego, że tak powiem z braku słów, "piknictwa" nie napotkałem jeszcze
zawsze jest szansa ze chociaz kilka osob "piknikowych" sie wyrobi
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 01/08/2009 13:37Wszystkie osoby, które nie zakupiły jeszcze karnetu będą mogły zrobić to przed dzisiejszym spotkaniem. SKPS "Portowcy" uruchomi dwa punkty sprzedaży, które mieścić się będą pod kasami od ulic Karłowicza i Witkiewicza. Punkty otwarte zostaną o godzinie 18.30, czyli wraz z otwarciem bram na stadion.
Wszystkie osoby, które nie zakupiły jeszcze karnetu będą mogły zrobić to przed dzisiejszym spotkaniem. SKPS "Portowcy" uruchomi dwa punkty sprzedaży, które mieścić się będą pod kasami od ulic Karłowicza i Witkiewicza. Punkty otwarte zostaną o godzinie 18.30, czyli wraz z otwarciem bram na stadion.
bardzo mądra inicjatywa, bo rozładuje kolejki pamiętam jak sam za małolata kupowałem wejściówki w maluszku i zawsze było szybciej i sprawniej niż kasie klubowej
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.