Dlatego też nie napisałem z przekory i podejrzeń że to klubowy marketing, bo podejrzewałem że oni na ten pomysł nigdy by nie wpadli i widać moje podejrzenie się sprawdziło hehe (chociaż po kilku postach tutaj już wnioskowałem, że to jednak ich zasługa dlatego tym bardziej dzięki za info)
Szersza relacja telewizyjna z wieczornej (środowej) sesji fotograficznej kandydatek na Miss Pogoni 2009 zrelacjonowana zostanie w czwartkowym "Obrazie Dnia" Telewizji Szczecin (godzina 19.00).
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Zapewne mówisz o zapowiedzi, właściwy reportaż puścili dopiero o 19:35 czyli pod koniec programu.
Gdyby nie lokalizacja finału (CAN CAN) sam chętnie bym rzucił okiem na finalistki. Ponoć w kolejnej rundzie jurorzy mają oceniać je bardziej "kompleksowo", a dodatkowo Wosik będzie każdej badał inteligencję Organizatorzy przyznali się do przeprowadzenia wcześniejszej selekcji wśród dziewcząt (przed sesją zdjęciową). Oby nie skończyło się tak jak z projektami koszulek
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Zapewne mówisz o zapowiedzi, właściwy reportaż puścili dopiero o 19:35 czyli pod koniec programu.
Gdyby nie lokalizacja finału (CAN CAN) sam chętnie bym rzucił okiem na finalistki. Ponoć w kolejnej rundzie jurorzy mają oceniać je bardziej "kompleksowo", a dodatkowo Wosik będzie każdej badał inteligencję Organizatorzy przyznali się do przeprowadzenia wcześniejszej selekcji wśród dziewcząt (przed sesją zdjęciową). Oby nie skończyło się tak jak z projektami koszulek
Tak tak, zapomniałem się poprawić. Nie usłyszałem po prostu początku, że to tylko zapowiedź.
wtedy się okaże która jaką ma wartość, Miss Pogoni powinna być nie tylko urodziwa ale i w miare kumata
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.