Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 29/10/2008 09:43
byś musiał się dowiedzieć w klubie na ten temat poprostu musi być imie nazwisko i pesel bo tylko to spisują cieżko bedzie dostać te bilety w szczecinie... ale zawsze coś się wymyśli
Wszystkie posty przybyszow z Sosnowca i ich wpisy beda kasowane wiec nie odpisujcie bo jest to zbyteczne.
I na koniec prosba: My mamy swoje forum oni swoje i jakbyscie mogli to nie wpisujcie sie na ich forum, bo nie jest to potrzebne, tylko lamusu wpisuja sie z napinka na obcych forach.
Najlepsze jest to że na tych plakatach lub jak kto woli ulotkach z wyjazdem nie ma podanej dokładnie informacji gdzie można dostać szczegółowe informacje na temat godziny wyjazdu... według mnie na tych plakatach powinien być chociażby link do forum zeby ludzie mogli spokojnie się dowiadywać
Bedzie druga akcja plakatowa z dodana nformacja na ten temat. Mozna to raczej wywnioskowac z tekstu u dołu plakatu.
To w końcu po ile te bilety?Gołębie w swym pseudo plakacie piszą -bilet normalny 8pln.A na naszej głównej ,że 300 biletów do kupienia w klubie po 10 pln.?
na plakacie to cena dla gospodarzy. Na gościach się zarabia czyli cena większa.
liga Fryzjera musi jakos zarabiac..
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
Slyszalem z dobrego zródła ze pociag mabyc podstawiony
no to sie musiales wysilic, 99% pociagow na glownym zaczyna lub konczy trase, tylko kilka wakacyjnych i sezonowych jedzie do/z Swinoujscia wiec mozna je uznac za "przelotowe" - reszta jakby nie patrzyl podstawiona
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 30/10/2008 22:54
Koleszka z filmiku trochę chwiejnym krokiem zmierzał na peron...nic nie sugeruję Ten kto może i chce przeżyć dobry wyjazd i pojechać przez pół Polski za swoją drużyną niech nie wacha się. To trzeba poczuć, żeby to zrozumieć..., a potem chociaż są fajne wspomnienia i jest o czym opowiadać znajomym, którzy tego nie doświadczyli. Także bierzemy się w garść i jedziemy...po prostu.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
elegancko znowu bijemy Zaglebie na glowe, nasz filmik ma przekaz a ich filmiki wyraznie pokazuja kompleksy w stosunku do nas, Panowie zalatwimy to z klasa
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757594274 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.