Odp: IV Seria vlepek! - 16/07/2007 18:33
Najnowsza, IV edycja vlepek Pogoni Szczecin dostępna jest już w sprzedaży wysyłkowej za pośrednictwem systemu aukcyjnego allegro. Uruchomiana została również sprzedaż w Gryfinie w pubie TKM /Górny Taras/. Jednocześnie wszystkie firmy z terenu województwa zachodniopomorskiego zainteresowane pomocą przy kolportowaniu vlepek prosimy o kontakt mailowy pod adresem [email protected]. Przypomnijmy, że produkcję zorganizowała grupa Młode Wilki. Podobnie jak przy poprzednich edycjach również i tym razem arkusz zawiera 17 motywów związanych z naszym klubem. Cena jednego arkusza formatu A3 (30cm x 42cm) wynosi 2 zł, a całkowity zysk ze sprzedaży vlepek zostanie przeznaczony na sfinansowanie opraw meczowych w nowym sezonie. Zapraszamy!
Punkty sprzedaży:
- stoisko z odżywkami sportowymi w CH Fala przy al. Wyzwolenia
- punkt pamiątek klubowych na targowisku Turzyn
- sklep z odzieżą ul. Goleniowska 112a; pn-pt 10-17, sob 10-14 /Dąbie/
- Pub TKM, Gryfino /Górny Taras/
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: IV Seria vlepek! - 02/08/2007 21:15
vlepki sa naprawde fajne i tanie. Dzis sobie kupilem. Polecam warto wspierać Pogoń, mam nadzieje ze w tym sezonie choc IV liga Pogon pokaze takie oprawy ze znow Polska uslyszy o Szczecinskich kibicach.
Odp: IV Seria vlepek! - 10/08/2007 12:42
Vlepki wspaniałe, niedługo powinny zakryć cały Stargard!!! Szkoda tylko, że trzeba kupować przez Allegro i płacić za przesyłkę, bo w Stargardzie nie ma żadnego punktu sprzedaży... :/
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Vlepki wspaniałe, niedługo powinny zakryć cały Stargard!!! Szkoda tylko, że trzeba kupować przez Allegro i płacić za przesyłkę, bo w Stargardzie nie ma żadnego punktu sprzedaży... :/
szkoda tez ze nie ma we Wroclawiu a najlepiej w Glucholazach, ehh malkontenci, "takie hobby troche sobie pomarudzic"
same vlepki pikne, Dziewanna i Union Jack uhhh
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
szkoda tez ze nie ma we Wroclawiu a najlepiej w Glucholazach, ehh malkontenci, "takie hobby troche sobie pomarudzic"
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
nie wiem czy nie kupie paru arkuszy, szkoda że pominięto w dzielnicach Turzyn ...
Mierzyn też
Bezrzecze tez:/
A turzyn nie zalicza sie do Srodmiescia? Mierzyn to juz nie jest Szczecin tylko wies pod Szczecinem- podobnie jak Przeclaw, Warzymice, Dobra....NIe wiem jak z Bezrzeczem- ale chyab tez jest ziellona tabliczka z napisem "Bezrzecze"?
nie wiem czy nie kupie paru arkuszy, szkoda że pominięto w dzielnicach Turzyn ...
Mierzyn też
Bezrzecze tez:/
A turzyn nie zalicza sie do Srodmiescia? Mierzyn to juz nie jest Szczecin tylko wies pod Szczecinem- podobnie jak Przeclaw, Warzymice, Dobra....NIe wiem jak z Bezrzeczem- ale chyab tez jest ziellona tabliczka z napisem "Bezrzecze"?
Tabliczka jest. Ale wszędzie piszą Szczecin-Bezrzecze, a administracyjnie nie wiem jak to wygląda.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: IV Seria vlepek! - 25/08/2007 16:02
Już kiedyś o tym pisałem, część Bezrzecza leży jeszcze w granicach Szczecina i jest jego dzielnicą, a część to już wiocha.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.