'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
celna uwaga , puste krzeselka - a przedsmak tego bedzie juz jutro.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
wczoraj przyznajmy było pusto na stadionie , ale na meczach Pucharu Ekstraklasy powinny być lepiej , ze względu na to z kim gramy
Nie był bym taki pewien, wszytko zależy od tego jak te rozgrywki zostaną potraktowane przez kluby. Lech może wystawić swoje rezerwy Amici, a w Pogoni może zagrać większość rezerwistów...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
wczoraj przyznajmy było pusto na stadionie , ale na meczach Pucharu Ekstraklasy powinny być lepiej , ze względu na to z kim gramy
Nie był bym taki pewien, wszytko zależy od tego jak te rozgrywki zostaną potraktowane przez kluby. Lech może wystawić swoje rezerwy Amici, a w Pogoni może zagrać większość rezerwistów...
i cos mi sie wydaje że tak własnie bedzie.. PE to okazja żeby sprawdzić innych piłkarzy wiec rezerwy to bedzie podstawa..
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
ale mimo wszystko jest to jakieś oderwanie od ligi , poczekamy zobaczymy , miejmy nadzieje ,że będzie dużo
Odp: Puchar Ekstraklasy - 11/11/2006 19:54
U nas nap[ewno bedzie gral 1 sklad,powod?Zezol jak to mowil puchary na 1 miejscu hahaA drugi powod to taki...Jednym okiem przekoszonym na maroko , mysli..hmm jak pozostane przy starych cenach biletow..to co sie stanie...Nagle drugie oko spi##ala na kaukaz i mowi:mniej zarobie bo nikt na rezerwy nie przyjdzie
Odp: Puchar Ekstraklasy - 13/11/2006 18:23
aaaaaaaa gadacie że nie będziecie chodzić!! a na sparing z lechem byście nie przyszli?? nawet jak lech przyjedzie w rezerwach to mnie to gówno obchodzi!lech to lech POGOŃ to POGOŃ! ja napewno bede na tych meczach bo gra moja ukochana POGOŃ w rezerwach czy nie to jednak POGOŃ!!! a tymbardziej jak beda mieli przyjechać kibice z poznania albo gdyni! no i w końcu może bedzie możliwość zobaczenia więcej naszych chłopaków w pierwszym składzie!!
aaaaaaaa gadacie że nie będziecie chodzić!! a na sparing z lechem byście nie przyszli?? nawet jak lech przyjedzie w rezerwach to mnie to gówno obchodzi!lech to lech POGOŃ to POGOŃ! ja napewno bede na tych meczach bo gra moja ukochana POGOŃ w rezerwach czy nie to jednak POGOŃ!!! a tymbardziej jak beda mieli przyjechać kibice z poznania albo gdyni! no i w końcu może bedzie możliwość zobaczenia więcej naszych chłopaków w pierwszym składzie!!
no dobrze ale jak juz piszesz to wypadaloby nazwy wlasne z duzej litery.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
no to sie szykuje wyjazd do Gdyni... juz 1! Jakies info ktos ma? Moze MW szykuja specjala? Pisze sie na ta opcje...
sam zrob specjala a nie tylko liczycie ze ktos to ogarnie
poza tym jutro jest Belchatow jakbys zapomnial
ps nie wysilaj sie tak wiem nie mozesz jechac brak kasy, czasu etc
no to sie szykuje wyjazd do Gdyni... juz 1! Jakies info ktos ma? Moze MW szykuja specjala? Pisze sie na ta opcje...
Praca , dziecko chore , uczelnia ... widzmy sie w Bełchatowie mistrzu jutro...
Praca , dziecko chore , uczelnia ... widzmy sie w Bełchatowie mistrzu jutro...
niestety uczelnia... kasa jest a z pracy wolne wziasc mozna...
a tak poza tym to nie musicie sie napinac przeciez to temat o pucharze ekstraklasy a nie mecz bot - Pogoń!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.