Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia-Pogon 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Aleksandra
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7758 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:34
hahaha

manisz
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:39
W przerwie w rozgrywkach, napompuja balonik informacjami o jakichs super piłkarzach sprowadzonych, paroma wygranymi ze slabszymi druzynami... a potem przyjdize sezon i walka o utrzymanie.

mikee
Kibic
Na forum od 8297 dni

**

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:48

maniek^^ napisał:  
W przerwie w rozgrywkach, napompuja balonik informacjami o jakichs super piłkarzach sprowadzonych, paroma wygranymi ze slabszymi druzynami... a potem przyjdize sezon i walka o utrzymanie.

tak i będzie sobie przy tym śpiewał baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki - balon rośnie, że aż strach, przebrał miarkę no i ....
TRACHHH

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
Karaś
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 20:00

mikee napisał:  

Michal33 napisał:  
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" :D.. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą :) albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie :PP Elo

Echh Chłopie....

po pierwsze skoro Panik jest taki dobry to czemu nie pracuje teraz w Wiśle Kraków?
po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?
co można powiedzieć o człowieku, który godzi się na zwalnianie i przyjmowanie?
jak możesz twierdzić, że Mario się nie nadaje?
ten człowiek to legenda, legenda klubu, którego praktycznie już nie ma - stwierdzenie, że z nim nic nie zdziałamy jest co najmniej nie na miejscu, a co on ma takiego zrobić? Może powinien się przebrać i orać boisko jak kiedyś ? A nie przeszło ci przez myśl, że może właśnie ta drużyna to jest jedno wielkie nieporozumienie, urzeczywistnienie czyichś chorych fantazji Zresztą ciężko nazwać drużyną grupy osób, którym funduje się półroczne wycieczki do Polski.

I jeszcze jedno grupa piłkarzy, trenujących obecnie przystosowanie do widoku śniegu pod wodzą panic'a only defense tacktic'a to nie jest Pogoń, tym bardziej moja...

...szkoda czasu...mam nadzieję, że jednak nie będzie tak jak chciałbyś Ty

Zgadzam się z twoją wypowiedzią, ale nie z jednym "po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?"
To jest tak jak Polak uczy w szkole języka angielskiego. Nie lubie Panika i nie wiem po cholere miałby tu wracać jak takie są założenia oczywiście, ale w tym zdaniu chodzi mi ogólnie o te zdanie:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
mikee
Kibic
Na forum od 8297 dni

**

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 20:10

Karaś napisał:  
Zgadzam się z twoją wypowiedzią, ale nie z jednym "po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?"
To jest tak jak Polak uczy w szkole języka angielskiego. Nie lubie Panika i nie wiem po cholere miałby tu wracać jak takie są założenia oczywiście, ale w tym zdaniu chodzi mi ogólnie o te zdanie:D

Nie dostrzegasz absurdu?

Rzgowski biznesmen upatrzył sobie czeskiego szkoleniowca, który ma za zadanie nauczyć brazylijskich piłkarzy grać w polskiej lidze...

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
tribu
Kibic
Na forum od 7745 dni

*

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 20:12
na wiosne dzieki taktiku paniku zdobedziemy tez 13pktow w 13 meczach po 13 zwycieskich remisach;)

100% PD
Wyjebongo
Kibic
Na forum od 6833 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 20:21
to już bez kitu nie będzie Pogoń tylko El Pogonio na której idzie $...:/ co oni zrobili ...;/ żeby oni chociaż coś rzeźbili , a jedynie to chyba umią rzeźbić w gównie ... ANTEK POZDRO 600

AMS
Kibic
Na forum od 7485 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 22:10
Obiecuje ze jak wygram w euro milionie to wykupie od ptaka Nasza Pogon i wypierdole te kanarki ,mam nadzieje ze nastapi to w przyszly piatek :)
trzymajcie kciuki

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Arathorn
Kibic
Na forum od 7980 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 22:44

mikee napisał:  

Karaś napisał:  

Nie dostrzegasz absurdu?

Rzgowski biznesmen upatrzył sobie czeskiego szkoleniowca, który ma za zadanie nauczyć brazylijskich piłkarzy grać w polskiej lidze...

...w szczecińskiej drużynie. ;)

mario90
Kibic
Na forum od 6866 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 22:46
Mam nadzieje że chociaz kibice nie zawioda i przyjda bo w koncu zeby klub wygrywał musza mu w tym pomagac kibice

moim klubem jest Pogon Szczecin mks
Shivan
Kibic
Na forum od 8353 dni

**

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 22:58

mario90 napisał:  
Mam nadzieje że chociaz kibice nie zawioda i przyjda bo w koncu zeby klub wygrywał musza mu w tym pomagac kibice

jak przyjdzie panik to znizka frekwencji murowana, najlepiej przyjsc ale nie wchodzic na stadion, zeby zyzolowi za bilety nie placic, ci co placa oczywiscie ;).

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
jarooo
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 23:46

Michal33 napisał:  
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" :D.. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą :) albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie :PP Elo

Otępilo cie chlopie??? Albo coś piłeś dzisiaj... hehehe

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 01:00

Michal33 napisał:  
(...)z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką(...)

Że tak powiem z gówna bata nie ukręcisz...

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 09:43

mario90 napisał:  

a to co? darmowa promocja? IP pewnie ze Rzgowa:]

Wystapili: Fani Cracoviiubytek

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 5 listopada 2006, 10:28 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Cinek
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 10:10
Pogoni w Krakowie 102 osoby...

Ostatnio edytowany przez: Cinek, 5 listopada 2006, 10:34 [1 raz(y)]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 11:17

Randall McMurphy napisał:  

I jeszcze ta muzyka :D:D:D

G.
*zablokowany
Na forum od 6840 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 11:26
W Krakowie nas 103 . Ciekawa podróż powrotna:D ogólnie na + mój pierwszy raz w Krakowie :):D pozdr.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8090 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 12:20

Randall McMurphy napisał:  

mario90 napisał:  

a to co? darmowa promocja? IP pewnie ze Rzgowa:]

chello - Szczecin, podrośnie to zrozumie ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
chtwo
Kibic
Na forum od 7163 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 12:39
serdeczne pozdro dla wszystkich melanzownikow bez wyjątku a zwlaszcza dla Zakoo,Pio i Romka Wojaka-wyjazd bardzo ciekawy-niestety nie obylo sie bez kontuzji ;)

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7850 dni

Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 12:56
bramka Pawlusinskiego z meczu Cracovia - Pogon (1:0)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005