Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 19:39
W przerwie w rozgrywkach, napompuja balonik informacjami o jakichs super piłkarzach sprowadzonych, paroma wygranymi ze slabszymi druzynami... a potem przyjdize sezon i walka o utrzymanie.
Zgadzam się z twoją wypowiedzią, ale nie z jednym "po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?"
To jest tak jak Polak uczy w szkole języka angielskiego. Nie lubie Panika i nie wiem po cholere miałby tu wracać jak takie są założenia oczywiście, ale w tym zdaniu chodzi mi ogólnie o te zdanie
Zgadzam się z twoją wypowiedzią, ale nie z jednym "po drugie jak Czech może nauczyć polskiej taktyki?"
To jest tak jak Polak uczy w szkole języka angielskiego. Nie lubie Panika i nie wiem po cholere miałby tu wracać jak takie są założenia oczywiście, ale w tym zdaniu chodzi mi ogólnie o te zdanie
Nie dostrzegasz absurdu?
Rzgowski biznesmen upatrzył sobie czeskiego szkoleniowca, który ma za zadanie nauczyć brazylijskich piłkarzy grać w polskiej lidze...
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 20:21
to już bez kitu nie będzie Pogoń tylko El Pogonio na której idzie $...:/ co oni zrobili ...;/ żeby oni chociaż coś rzeźbili , a jedynie to chyba umią rzeźbić w gównie ... ANTEK POZDRO 600
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 04/11/2006 22:10
Obiecuje ze jak wygram w euro milionie to wykupie od ptaka Nasza Pogon i wypierdole te kanarki ,mam nadzieje ze nastapi to w przyszly piatek
trzymajcie kciuki
Nie dostrzegasz absurdu?
Rzgowski biznesmen upatrzył sobie czeskiego szkoleniowca, który ma za zadanie nauczyć brazylijskich piłkarzy grać w polskiej lidze...
Mam nadzieje że chociaz kibice nie zawioda i przyjda bo w koncu zeby klub wygrywał musza mu w tym pomagac kibice
jak przyjdzie panik to znizka frekwencji murowana, najlepiej przyjsc ale nie wchodzic na stadion, zeby zyzolowi za bilety nie placic, ci co placa oczywiscie .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
a ja mówie odrazu że Pogoń na runde wiosenną będzie bardzo dobrze przygotowana!..Panik z Palą poradzą sobie..znają już zawodników z brazyli i wogóle ..nauczyli ich tam grać taktyką naszą"Polską" .. i czuje że bedzie dobrze..czytałem gdzieś że mają jakiś tam polaków też wziasc do Pogoni..że interesują sie jakimiś tam..ale żadnego pewnego infa nie mamy..no zobaczymy..choć chciałbym żeby Kuras był 2 trenerem a nie Pala..choć no zobaczymy..Kuras by mógł się zająć 4ligą albo szukać młodzików bo on do tego naprawde jest zdolny..z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką..przedewszystkim trza zawodników dobrych nam..Ci co tu są niebyli odpowiednio szkoleni do warunków tutaj panującyh..a Ci co tu przyjdą już sie wkomponują w nas zespół.. może macie jakieś info na stronach brazylijskich o naszej "Pogoni" tam grające?? jak tam Amazonia Cup?? ktoś coś wie?? ...to jest moje zdanie ..niewiem możecie tą moją odp z ignorować ale ja mówie jak będzie P Elo
Otępilo cie chlopie Albo coś piłeś dzisiaj... hehehe
(...)z Kurasem nic niezdziałamy..sami widzieliśćie co z Radomiakiem zrobił..u nas to samo sie powtarza..pare zwyciestw i EUFORIA a teraz porażka za porażką(...)
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 12:39
serdeczne pozdro dla wszystkich melanzownikow bez wyjątku a zwlaszcza dla Zakoo,Pio i Romka Wojaka-wyjazd bardzo ciekawy-niestety nie obylo sie bez kontuzji
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.