Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TymoN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7401 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 23:19
Mi się wydaje, że to nie ,,nasi'' dobrze grali ale Górnik nie grał nic !! Myślę, że jakby zagrali tak zmobilizowani jak z Lechem to byłoby z 5:0. No ale nie ma co marudzić.. wysokie zwycięstwo i to cieszy. Selekcja na młynie? Wiadomo! Chociaż i tak widziałem twarze wpierdalające słonecznik.. no ale nie da się tego wyeliminować całkowicie... powoli, pomału... na kolejnych meczach będzie tylko lepiej. Grosicki... będzię zajebistym piłkarzem.. oby w następnym meczu zagrał od poczatku.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8087 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 23:48
Dzisiejsza selekcja wplynela pozytywnie na doping. Nie wiem czy sie starzeje, czy mam poprostu wrazenie, ze mlodsze pokolenia sa poprostu coraz glupsze. Jak slysze jak 16-tka nie potrafi poprawnie zdania sklecic, typu czemu ona powinna wejsc na mlyn a co drugie jej slowo to k... i ch.... to coraz bardziej sklaniam sie ku temu drugiemu. Wszyscy malkoneci co nie zostali wpuszczeni, jest jeszcze sporo sektorow na ktorych mozecie sie wykazac...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
V...
Kibic
Na forum od 8587 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:07
Wkoncu jest to o czym od dawna pisalem/mowielm.
Dzis bylo malo ludzi, jednak z kazydm meczem, bedzie ich coraz wiecej, doping tez bedzie coraz lepszy.
W tej chwili jest jakosc spiewu dobra i bardzo fajnie bylo jak caly mlyn do dopingu dolaczyl synchronizacje rak.
Troche terroru wsrod osob bedacych w mlynie i wogole bedzie wsyztsko idealnie.
pozdro dla dziewczyny co do 85 min byla na 13 i caly czas chciala wejsc na 12;)

MKS
spike
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:14
Jestem zadowolony, że w końcu wprowadzono selekcję ponieważ też jestem za usunięciem z 12 dezorganizatorów dopingu ("szmule" i małoletni) ale gdy chciałem wejść na sektor jakiś gentleman napiął się niemiłosiernie, zagrodził mi drogę swoim barkiem i stanowczo stwierdził, że mnie nie wpuści. Gdyby nie to, że kolega także robił za "selekcjonera" nie udałoby mi się wejść.

To, że mam wszystkie zęby i nie mam twarzy boksera nie oznacza, że nie mam 18 lat i nie dopinguje podczas meczu. Trzeba jeszcze dopracować ten "system" i postawić na wejściu ludzi, z którymi można się dogadać bez narażania zdrowia...

pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: spike, 24 września 2006, 00:22 [1 raz(y)]

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
P_S
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:44

spike napisał:  

To, że mam wszystkie zęby i nie mam twarzy boksera nie oznacza, że nie mam 18 lat i nie dopinguje podczas meczu.

pozdrawiam

Proszę Cię...głupoty piszesz

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
spike
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:49
nie piszę głupot tylko piszę jacy ograniczeni ludzie tam stoją ... Trzeba tam kogoś bardziej kompetentnego bo na tym straci doping. Nie wpuszczą takich 20-30 a to już jest ładna liczba gardeł. Patrz od tej strony

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
mks1948
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 01:04
Meczyk słaby… nie ma co się oszukiwać Pogoń wygrała zasłużenie ale przeciwnik był na tyle slaby ze wygrana z nimi to żaden wielki wyczyn choć 3 punkty się liczą i z tego się cieszmy…

Co do selekcji mnie osobiście tez nigdy nie ciągnie na młyn a na mecze w Szczecinie i wyjazdy jeżdżę od dobrych paru lat…
( i 18 lat już dawno mam ukończone) heh i równie głośno i z serca dopinguje na innych sektorach wiec kibice to na pewno nie tylko 12..
Miejsce... jakie to ma znaczenie ? jak i tak z każdego sektora widać i słychać to samo a jak ktoś
CHCE i BĘDZIE kibicować to będzie kibicował z 1..4..15…… zgodzę się ze młyn to młyn i dzisiejsza selekcja dala świetny efekt ;) równy potężny doping i piosenki się nie urywały tak szybko i gdyby jeszcze reszta sektorów potrafiła się przyłączać częściej do śpiewu i brać z tego przykład to było by jeszcze efektowniej na stadionie…
ale tego to sie chyba jeszcze tak szybko nie doczekamy ;)

Thierry
Kibic
Na forum od 7580 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 09:06
Jeśli Górnik Łęczna utrzyma się w lidze, to będzie to chyba cud. Z taką grą, jaką wczoraj pokazali nie mają czego szukać w Orange Ekstraklasie. Jeśli chodzi o występ Pogoni, to jestem zadowolony, chociaż spodziewałem się wygranej. Bardzo mi zaimponował swoimi rajdami na prawej stronie Lilo, dobry mecz Ediego, Amarala; z tyłu ładnie grał Julcimar. Szkoda tylko, że Elton nie wykazał się lepszą skutecznością, bo była szansa na hat-tricka :).

Elle
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 09:25
Doping na + Ł. dajesz rade, było ok. W końcu młyn nie odpowiadał sam sobie i w końcu dało radę coś zaśpiewać a nie wykrzyczeć.
Chociaż nie wszystkie piosenki w tak wolnym tępie wychodzą dobrze np. "o nasz"

SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 10:10

Elle napisał:  
Doping na + Ł. dajesz rade, było ok. W końcu młyn nie odpowiadał sam sobie i w końcu dało radę coś zaśpiewać a nie wykrzyczeć.
Chociaż nie wszystkie piosenki w tak wolnym tępie wychodzą dobrze np. "o nasz"

"O nasz" musi być śpiewany wolnym tempem, aby przyniosło dobry efekt. Zobacz np. na Lechie śpiewającą w/w przyśpiewkę.

Szczecińska albo żadna!
mks1948
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 10:23
Moje zdanie zostało już wyrażone na temat meczu i dopingu a tu krótki filmik z wczorajszego meczu (niezbyt wyraźny ale zawsze cos) ;) mam nadzieje ze przy najbliższym meczu ten sektor się zapełni większa ilością takich osób ;)
Pogon-Łeczna

Orło
Kibic
Na forum od 8123 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 10:35
Najzajebistsze było POGOŃ, POGOŃ MKS z klaskaniem, wreszcie było przez jakiś dłuższy czas a nie minute lub krócej.

Babilon Team
Stachura
Kibic
Na forum od 7000 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 10:37
No jak to widać na filmiku to doping mieliśmy dość głośny szal1

SISMIC
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 10:40

mks1948 napisał:  
Moje zdanie zostało już wyrażone na temat meczu i dopingu a tu krótki filmik z wczorajszego meczu (niezbyt wyraźny ale zawsze cos) ;) mam nadzieje ze przy najbliższym meczu ten sektor się zapełni większa ilością takich osób ;)
Pogon-Łeczna

Szkoda, że tak krótki ten filmik, bo później się dopiero zaczęła zabawa z klaskaniem i szalikami ;) Masz jeszcze jakieś nagrania?

Szczecińska albo żadna!
eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 11:20
Dokładnie, bardzo fajny pomysł z tym urozmaiconym "Pogoń MKS" - łatwo się śpiewa, długo i co najważniejsze fajna zabawa przy tym !

Stachura
Kibic
Na forum od 7000 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 11:40
Jak macie jeszcze jakieś filmiki to podajcie linki do pobrania.

mks1948
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 11:44

SISMIC napisał:  
Szkoda, że tak krótki ten filmik, bo później się dopiero zaczęła zabawa z klaskaniem i szalikami ;) Masz jeszcze jakieś nagrania?

Niestety z tego meczu 2 tylko filmiki, ten jeszcze krótszy przy najbliższym meczu może cos dłuższego się nagra...
Pogoń-Łeczna 2

Pogoń4life
Kibic
Na forum od 6866 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 12:51
Kurna mnie wkurzył najbardziej many na młynie który tylko siedział i wpierdał słonecznik :| Jak ja chciałem wejść z kolesiami na młyn to usłyszalem krótkie słowo "spierdalaj"... Mam jedynie nadzieje że na meczu z Legią będą wpuszać

mem
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 12:53

Pogoń4life napisał:  
Kurna mnie wkurzył najbardziej many na młynie który tylko siedział i wpierdał słonecznik :| Jak ja chciałem wejść z kolesiami na młyn to usłyszalem krótkie słowo "spierdalaj"... Mam jedynie nadzieje że na meczu z Legią będą wpuszać

Nie będą i tak powinno być już od dawna... Jeżeli uslyszałeś "spierdalaj" to na meczu z Legią zapewne usłyszysz to samo...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
zegar
Kibic
Na forum od 8562 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 13:24
A jakie są kryteria selekcji???

zegar
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005