Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 23:19
Mi się wydaje, że to nie ,,nasi'' dobrze grali ale Górnik nie grał nic !! Myślę, że jakby zagrali tak zmobilizowani jak z Lechem to byłoby z 5:0. No ale nie ma co marudzić.. wysokie zwycięstwo i to cieszy. Selekcja na młynie? Wiadomo! Chociaż i tak widziałem twarze wpierdalające słonecznik.. no ale nie da się tego wyeliminować całkowicie... powoli, pomału... na kolejnych meczach będzie tylko lepiej. Grosicki... będzię zajebistym piłkarzem.. oby w następnym meczu zagrał od poczatku.
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 23/09/2006 23:48
Dzisiejsza selekcja wplynela pozytywnie na doping. Nie wiem czy sie starzeje, czy mam poprostu wrazenie, ze mlodsze pokolenia sa poprostu coraz glupsze. Jak slysze jak 16-tka nie potrafi poprawnie zdania sklecic, typu czemu ona powinna wejsc na mlyn a co drugie jej slowo to k... i ch.... to coraz bardziej sklaniam sie ku temu drugiemu. Wszyscy malkoneci co nie zostali wpuszczeni, jest jeszcze sporo sektorow na ktorych mozecie sie wykazac...
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:07
Wkoncu jest to o czym od dawna pisalem/mowielm.
Dzis bylo malo ludzi, jednak z kazydm meczem, bedzie ich coraz wiecej, doping tez bedzie coraz lepszy.
W tej chwili jest jakosc spiewu dobra i bardzo fajnie bylo jak caly mlyn do dopingu dolaczyl synchronizacje rak.
Troche terroru wsrod osob bedacych w mlynie i wogole bedzie wsyztsko idealnie.
pozdro dla dziewczyny co do 85 min byla na 13 i caly czas chciala wejsc na 12
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:14
Jestem zadowolony, że w końcu wprowadzono selekcję ponieważ też jestem za usunięciem z 12 dezorganizatorów dopingu ("szmule" i małoletni) ale gdy chciałem wejść na sektor jakiś gentleman napiął się niemiłosiernie, zagrodził mi drogę swoim barkiem i stanowczo stwierdził, że mnie nie wpuści. Gdyby nie to, że kolega także robił za "selekcjonera" nie udałoby mi się wejść.
To, że mam wszystkie zęby i nie mam twarzy boksera nie oznacza, że nie mam 18 lat i nie dopinguje podczas meczu. Trzeba jeszcze dopracować ten "system" i postawić na wejściu ludzi, z którymi można się dogadać bez narażania zdrowia...
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: spike, 24 września 2006, 00:22 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 00:49
nie piszę głupot tylko piszę jacy ograniczeni ludzie tam stoją ... Trzeba tam kogoś bardziej kompetentnego bo na tym straci doping. Nie wpuszczą takich 20-30 a to już jest ładna liczba gardeł. Patrz od tej strony
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 01:04
Meczyk słaby… nie ma co się oszukiwać Pogoń wygrała zasłużenie ale przeciwnik był na tyle slaby ze wygrana z nimi to żaden wielki wyczyn choć 3 punkty się liczą i z tego się cieszmy…
Co do selekcji mnie osobiście tez nigdy nie ciągnie na młyn a na mecze w Szczecinie i wyjazdy jeżdżę od dobrych paru lat…
( i 18 lat już dawno mam ukończone) heh i równie głośno i z serca dopinguje na innych sektorach wiec kibice to na pewno nie tylko 12..
Miejsce... jakie to ma znaczenie ? jak i tak z każdego sektora widać i słychać to samo a jak ktoś
CHCE i BĘDZIE kibicować to będzie kibicował z 1..4..15…… zgodzę się ze młyn to młyn i dzisiejsza selekcja dala świetny efekt równy potężny doping i piosenki się nie urywały tak szybko i gdyby jeszcze reszta sektorów potrafiła się przyłączać częściej do śpiewu i brać z tego przykład to było by jeszcze efektowniej na stadionie…
ale tego to sie chyba jeszcze tak szybko nie doczekamy
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 09:06
Jeśli Górnik Łęczna utrzyma się w lidze, to będzie to chyba cud. Z taką grą, jaką wczoraj pokazali nie mają czego szukać w Orange Ekstraklasie. Jeśli chodzi o występ Pogoni, to jestem zadowolony, chociaż spodziewałem się wygranej. Bardzo mi zaimponował swoimi rajdami na prawej stronie Lilo, dobry mecz Ediego, Amarala; z tyłu ładnie grał Julcimar. Szkoda tylko, że Elton nie wykazał się lepszą skutecznością, bo była szansa na hat-tricka .
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 09:25
Doping na + Ł. dajesz rade, było ok. W końcu młyn nie odpowiadał sam sobie i w końcu dało radę coś zaśpiewać a nie wykrzyczeć.
Chociaż nie wszystkie piosenki w tak wolnym tępie wychodzą dobrze np. "o nasz"
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 10:23
Moje zdanie zostało już wyrażone na temat meczu i dopingu a tu krótki filmik z wczorajszego meczu (niezbyt wyraźny ale zawsze cos) mam nadzieje ze przy najbliższym meczu ten sektor się zapełni większa ilością takich osób Pogon-Łeczna
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 24/09/2006 12:51
Kurna mnie wkurzył najbardziej many na młynie który tylko siedział i wpierdał słonecznik Jak ja chciałem wejść z kolesiami na młyn to usłyszalem krótkie słowo "spierdalaj"... Mam jedynie nadzieje że na meczu z Legią będą wpuszać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.