Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Korona 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
x-pack
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7573 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:11

Fan1948 napisał:  
Jak doping był prowadzony nie miał kto śpiewać teraz nie będzie to wielkie halo i oburzenie :). Może kiedyś dojdziecie do tego czemu słuzy ten prostest.

ja mam taka propozycje ci co teraz tak placza ze jak to bez dopingu zbierzcie sie na 7 czy 8 jest was tak duzo pospiewajcie troche zobaczymy jak wam to wyjdzie moze cos oprawicie ??......pozdro

Szczecińska albo Zadna
goral1982
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:16

K M napisał:  
Zal mi was, smieszni pseudo-fani Pogoni, a raczej ptaka. Dalej stojcie twardo za tym smiesznym tworem, a niedlugo obudzicie sie z reka w nocniku jak ptaszyna odleci, albo go zamkna w klatce razem z tym od strzyzenia. Nie popieracie protestu, nie popieracie inicjatywy by zabezpieczyc sie (!) stworzeniem Pogoni Nowej w razie gdyby ptakowi sie znudzilo (o ile juz to nie nastapilo)? Czy wy wogole orientuejcie sie co sie dzieje w waszym ukochanym klubie? Powiem tylko tyle, ze jest straszny syf. Czy w tym calym protescie powinno chodzic tylko mieszkania w sz-nie? nie! powinnismy walczyc o normalnosc, ktora musi zapanowac w naszym klubie. Niestety poki co normalnosci nie ma i trudno ten klub nazwaz naszym, bo rzadza nimi ludzie ze rzgowa, ktorzy sami nazywaj go tylko "firmą". Notabene firma ta jest tak tragicznie zarzadzana, ze wlasciwie... nikt tam nie rzadzi. Kolejny prezesi patrza tylko jak chapna pare zlotych dla siebie, bo jakiekolwiek decyzje po prostu boja sie podejmowac bez ptaszyny. Gdybyscie chcieli zdrowej, silnej i perspektywicznej Pogoni to byscie protestowali. Ale widocznie wam pasuje, gdy was sie nie szanuje...
P.S.1 Kuras, Celeban Majdan... gdyby to byli tak wielcy Portowcy jak nam wszystkim (!) sie wydaje, to powinni teraz uderzyc piescia w stol i powiedziec "wracamy do szczecina!", jednak tego oni nei robia - rozumiem brazylijczykow, oni boja sie stracic prace bo zlapali pana boga za nogi, ale nasi Portowcy (?) powinni sie postawic, przeciez niejednokrotnie mowili ,ze tak bardzo zalezy im na Pogoni, ze maja ja w sercu, Majdan wrocil tu niby zarobiony by pograc na starosc - niech sie postawiom tym wariatom ze rzgowa, albo neich odejda z tego smiesznego zespolu. Ptak sciagnal Kurasa i Majdana tylko po to by tymi transferami kupic was, szarych kibicow, tak byscie uwierzyli w to, ze ten zespol jest szczecinski i to wasza Pogon i obaj Portowcy zdaja sobie z tego sprawe. Szkoda mi ich, ale powinni zajac konkretne stanowisko... P.S.2 Pogon byla, jest i bedzie tylko jedna - w moim sercu. Jesli mi tu zaraz bedziecie pisac, ze Pogon Nowa to nie Pogon, to siegnijcie kilka lat wstecz... a Pogon ptaka to niby co - Pogon czy Piotrkovia? Mamy wreszcie cos swojego, szczecinskiego, ale jak widac niektorym dalej to nei pasuje i chyba kur... juz zawsze beda narzekac. P.S.3 zobaczymy jak ci najzagorzalsi fani zespolu, ktory z kazdym dniem ma coraz mniej wspolnego z Pogonią i Szczeicnem poradza sobie z dopingiem i oprawa na sobotnim meczu :)

Masz prawie 100 % racji wg. mnie.Kuras i Majdan powinni sie postawic Ptakowi.Ale Celebanowi juz sie nie ma co dziwic. Mlody chlopak na dorobku tez jest w podobnej sytuacji jak brazylijczycy.Zacznie za duzo mowic i straci zyciowa szanse na gre w 1 lidze .Pozniej ciezko jest zalapac sie do innego klubu pilkarzowi ktory stawia sie prezesowi(czy slusznie czy nie to juz nie ma znaczenia)

SISMIC
Kibic
Na forum od 7519 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:17

X-PACK napisał:  

Fan1948 napisał:  
Jak doping był prowadzony nie miał kto śpiewać teraz nie będzie to wielkie halo i oburzenie :). Może kiedyś dojdziecie do tego czemu słuzy ten prostest.

ja mam taka propozycje ci co teraz tak placza ze jak to bez dopingu zbierzcie sie na 7 czy 8 jest was tak duzo pospiewajcie troche zobaczymy jak wam to wyjdzie moze cos oprawicie ??......pozdro

Czyli protest tylko na 11-12 sektorze? ;) Mi zdaje się, że nie, więc po ten Twój wpis?

Szczecińska albo żadna!
Plum
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:37
Kryta nagle się wielce oburzyła, że nie ma dopingu... trochę to ciekawe, bo jak doping jest to oni jakoś specjalnie nie są zbyt aktywni w dopingowaniu. Choć na internecie całkiem głośno krzyczą...
Fakt, że mecz bez dopingu i oprawy traci sporo tej świetnie jatmosfery, ale obecna sytacja jest chora i wymaga by jakoś zaprostestować, bo chyba już nie można udawać, że wszystko jest ok.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Bandzior
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:44
Power ma racje a wogole co ciebie to interesuje sa od tego odpowiedzialne osoby i to one zdecyduja czy bedzie protest czy nie

spike
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:50
Protest jest jaknajbardziej słuszny... ale nie rozumiem czemu kosztem drużyny. Doping bardzo pomaga piłkarzom jak stwierdził sam Łabędzki. Moim zdaniem powinien przybrać inną formę mniej szkodzącą drużynie, a bardziej trafiającą w działaczy. Te odpowiedzialne osoby powinny się nad tym zastanowić.

...::: Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem :::...
Matek.
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:53

spike napisał:  
Protest jest jaknajbardziej słuszny... ale nie rozumiem czemu kosztem drużyny. Doping bardzo pomaga piłkarzom jak stwierdził sam Łabędzki. Moim zdaniem powinien przybrać inną formę mniej szkodzącą drużynie, a bardziej trafiającą w działaczy. Te odpowiedzialne osoby powinny się nad tym zastanowić.

doping pomaga ta kurwa brazlijczykom któźi mają wszystko w dupie oby kase brać ;) prosze cię ... hehe

ps: power ty już lepiej zamknij swój ryj żygam tym to pytanie powinno być do ciebie po chuj twój wpis?

Pogoń To My!
Plum
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 12:58
Jakim piłkarzom? Którym, temu stadku Brazyliczyków, któych nie odrózniam od siebie.Owszem, szacunek dla Kurasa, dla Majdana i Bugaja, no i też dla młodych. A Łabędzki pewnie dostanie premię za ten wywiad, od kiedy mu tak zależy na Pogoni?

Pojawiają się też opinie, że po protestach na Arce i w Płocku, już wystarczy... wystarczy? no nie bo nic to nie zmieniło, a obietnic to już się tyle nasłuchaliśmy....

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Macias
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 13:34

stronka Korony napisał:  
Stowarzyszenie Kibiców Korony Kielce "Złocisto-Krwiści" wraz z klubem organizuje wyjazd pociągiem specjalnym na mecz Pogoń Szczecin - Korona Kielce, który odbędzie się 26 sierpnia (sobota) br., o godzinie 19.00.

Bilety na to spotkanie będzie można kupić w czwartek, 24 sierpnia 2006 r., od godziny 16 do 18.00 w kasach klubu przy ul. Ściegiennego 8.
Koszt wyjazdu to 25 zł. Cena obejmuje przejazd pociągiem i bilet na stadion.

Dokładny termin wyjazdu nie został jeszcze ustalony

Ładna cena wyjazdu.. :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8353 dni

**

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 13:51

Bandzior napisał:  
Power ma racje a wogole co ciebie to interesuje sa od tego odpowiedzialne osoby i to one zdecyduja czy bedzie protest czy nie

Power nie ma racji, a decyzja juz dawno zostala podjeta, wiec o co to halo?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
WM
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 13:59

X-PACK napisał:  

Przeciez to logiczne ze nie wyjada bo.. dostana po ryju...

Amat victoria curam
Bandzior
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 14:16
Shivan dawno nie bylem w Polsce dlatego taka moja odpowiedz .

SISMIC
Kibic
Na forum od 7519 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 14:24
Z czym nie mam racji? Z tym, że protest jest na wszystkich sektorach a nie tylko na 11-12? Nie rozumiem.

Szczecińska albo żadna!
Rosa
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 14:38

Power napisał:  
Z czym nie mam racji? Z tym, że protest jest na wszystkich sektorach a nie tylko na 11-12? Nie rozumiem.

nie będzie dopingu rozumiesz ??

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
FCS 1948
Kibic
Na forum od 6989 dni

*

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 14:49
power zrob cos dla nas i nie pisz na tym forum...

Tylko Pogoń !
kus
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 14:53
Power prosze Cie... Skonczcie temat protestu i tak nie macie nic ciekawego do powiedzenia, nie wiem czy chcecie sobie ponabijac posty czy co. Temat jest o meczu i niech tak zostanie. Widze wlasnie ze pan J. Zyro sedziuje mecz, on raczej specjalnie za Pogonia nie przepadal nigdy, wiec moze byc ciezko w sobote...

Nieeech sie goooni! Ptaaak Antoooni! :)

db1948
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 14:56

K M napisał:  
Zal mi was, smieszni pseudo-fani Pogoni, a raczej ptaka. Dalej stojcie twardo za tym smiesznym tworem, a niedlugo obudzicie sie z reka w nocniku jak ptaszyna odleci, albo go zamkna w klatce razem z tym od strzyzenia. Nie popieracie protestu, nie popieracie inicjatywy by zabezpieczyc sie (!) stworzeniem Pogoni Nowej w razie gdyby ptakowi sie znudzilo (o ile juz to nie nastapilo)? Czy wy wogole orientuejcie sie co sie dzieje w waszym ukochanym klubie? Powiem tylko tyle, ze jest straszny syf. Czy w tym calym protescie powinno chodzic tylko mieszkania w sz-nie? nie! powinnismy walczyc o normalnosc, ktora musi zapanowac w naszym klubie. Niestety poki co normalnosci nie ma i trudno ten klub nazwaz naszym, bo rzadza nimi ludzie ze rzgowa, ktorzy sami nazywaj go tylko "firmą". Notabene firma ta jest tak tragicznie zarzadzana, ze wlasciwie... nikt tam nie rzadzi. Kolejny prezesi patrza tylko jak chapna pare zlotych dla siebie, bo jakiekolwiek decyzje po prostu boja sie podejmowac bez ptaszyny. Gdybyscie chcieli zdrowej, silnej i perspektywicznej Pogoni to byscie protestowali. Ale widocznie wam pasuje, gdy was sie nie szanuje...
P.S.1 Kuras, Celeban Majdan... gdyby to byli tak wielcy Portowcy jak nam wszystkim (!) sie wydaje, to powinni teraz uderzyc piescia w stol i powiedziec "wracamy do szczecina!", jednak tego oni nei robia - rozumiem brazylijczykow, oni boja sie stracic prace bo zlapali pana boga za nogi, ale nasi Portowcy (?) powinni sie postawic, przeciez niejednokrotnie mowili ,ze tak bardzo zalezy im na Pogoni, ze maja ja w sercu, Majdan wrocil tu niby zarobiony by pograc na starosc - niech sie postawiom tym wariatom ze rzgowa, albo neich odejda z tego smiesznego zespolu. Ptak sciagnal Kurasa i Majdana tylko po to by tymi transferami kupic was, szarych kibicow, tak byscie uwierzyli w to, ze ten zespol jest szczecinski i to wasza Pogon i obaj Portowcy zdaja sobie z tego sprawe. Szkoda mi ich, ale powinni zajac konkretne stanowisko... P.S.2 Pogon byla, jest i bedzie tylko jedna - w moim sercu. Jesli mi tu zaraz bedziecie pisac, ze Pogon Nowa to nie Pogon, to siegnijcie kilka lat wstecz... a Pogon ptaka to niby co - Pogon czy Piotrkovia? Mamy wreszcie cos swojego, szczecinskiego, ale jak widac niektorym dalej to nei pasuje i chyba kur... juz zawsze beda narzekac. P.S.3 zobaczymy jak ci najzagorzalsi fani zespolu, ktory z kazdym dniem ma coraz mniej wspolnego z Pogonią i Szczeicnem poradza sobie z dopingiem i oprawa na sobotnim meczu :)

100 % poparcie! Jeszcze od siebie chcę dodać, że jeżeli jest tych "wiernych, zakochanych w ptakovii" tylu kibiców, którzy tak chcą śpiewać - to proponuję rzeczywiście abyśmy (jak nas nazywają - "białe koszulki":D ) zajeli jakiś sektor wspólnie - najlepiej, nie 11 i nie 12 tylko ,powiedzmy sektor 1,2. Wtedy możemy "jechać" ze swoim antyptakowym dopingiem a "wierni fani ptaka" ze swoim. Zobaczymy kto będzie dłużej dopingował(?) Jak Korona strzeli pare bramek...Ciekawe czy będziecie wtedy tak zakochani w "swoim klubie"(?)

PS. Wiem, że przez takie myślenie,gadanie i pisanie rodzą się konflikty - ale myślę, że niedługo większość fanów ptakovi zrozumie nasze protesty i zmienią swój pogląd!

POGOŃ NOWA SZCZECIN!

kaktus56
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 15:03
zastanawia mnie jedno. przecież wy nie protestujecie jak to wszyscy mówicie po to żeby ta Pogoń wróciła do Szczecina. jest Pogoń Nowa tam chodzicie na mecze i to ich dopingujecie a tą Pogoń na razie tylko bluzgacie. ciekawe czy to sie zmieni jak wrócą. bo coś myśle że nie.

BARCA & POGOŃ......
db1948
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 15:18

kaktus56 napisał:  
zastanawia mnie jedno. przecież wy nie protestujecie jak to wszyscy mówicie po to żeby ta Pogoń wróciła do Szczecina. jest Pogoń Nowa tam chodzicie na mecze i to ich dopingujecie a tą Pogoń na razie tylko bluzgacie. ciekawe czy to sie zmieni jak wrócą. bo coś myśle że nie.

No i masz racje - nie zmieni się...

kaktus56
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Pogoń - Korona - 24/08/2006 15:20

oczko82 napisał:  

kaktus56 napisał:  

No i masz racje - nie zmieni się...

w takim razie możecie mi wyjaśnić po co chodzicie na mecze tej Pogoni? to według mnie nie ma sensu

BARCA & POGOŃ......
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005