Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8588 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 08/05/2006 23:51

pinki15 napisał:  
Hmyy wiecie co moim zdanie teraz na tym meczu będzie mniej dzieciaków mniej tapeciarek a więcej ludzi dobrze ograniętych powodem jest tego że mecz jest podwyszonego rzyzyka pamiętam siebie jak zacząłem jeżdzić na mecz to rodzice bali mnie się puszczeć na takie mecze powodem były że może być jakiś dym lub i tym podobne rzeczy.Takie tapeciary na pewno bądą się bały wejść na sektor 12.A jak wejdą i przypuszczam wpadną policjańci ogranąć to będą miały takiego stracha że ale to nigdy i nigdy już nie przyjdą.Piszę tapeciary ale chodzi też o dzieci w wieku podstawowym,pijane osóbki.Takie jest moje zdanie ale mogę się mylić.Cześć

Jak by sam dzieciak wpierdol nie dostal to jeszcze bardzije mu sie tam spodoba

MKS
M.
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 00:04

Vega napisał:  

pinki15 napisał:  
Hmyy wiecie co moim zdanie teraz na tym meczu będzie mniej dzieciaków mniej tapeciarek a więcej ludzi dobrze ograniętych powodem jest tego że mecz jest podwyszonego rzyzyka pamiętam siebie jak zacząłem jeżdzić na mecz to rodzice bali mnie się puszczeć na takie mecze powodem były że może być jakiś dym lub i tym podobne rzeczy.Takie tapeciary na pewno bądą się bały wejść na sektor 12.A jak wejdą i przypuszczam wpadną policjańci ogranąć to będą miały takiego stracha że ale to nigdy i nigdy już nie przyjdą.Piszę tapeciary ale chodzi też o dzieci w wieku podstawowym,pijane osóbki.Takie jest moje zdanie ale mogę się mylić.Cześć

Jak by sam dzieciak wpierdol nie dostal to jeszcze bardzije mu sie tam spodoba

Dokladnie.Pozniej tylko bedzie sie chwalil kolesiom z podworka gdzie to on nie byl i co on nie robil jak byla zadyma na Pogoni.Jakis czas temu stalo kilku ogarniaczy na gorze sektora i dzieciaki po 12 lat byly cofane,wiec moze to jest sposob.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Yanek
Kibic
Na forum od 7293 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 07:13
Hmmm co do tematu ogarniecia mlyna...Moze przy zakupie biletu na sektor 11-12 sprawdzanie legitek? minimum hmm 16 lat? Poprostu do pewnych rzeczy trzeba dorosnac i tyle...Tylko trzebaby sie poroumiec z wladzami...

Safe
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 08:30

Yanek napisał:  
Hmmm co do tematu ogarniecia mlyna...Moze przy zakupie biletu na sektor 11-12 sprawdzanie legitek? minimum hmm 16 lat? Poprostu do pewnych rzeczy trzeba dorosnac i tyle...Tylko trzebaby sie poroumiec z wladzami...

juz pisalem podobny post z 3x ale widze ze go nie czytales ...
Powiedz mi teraz kto bedzie dopingowal Pogon za 10lat jak nie Ci ''12-14latki?" (tak, staje tu we wlasnej obronie..)
Mam 14lat i uwiwrz, ze cale moje serce wkladane jest w doping kiedy tylko moge ... gdy nie wejde na mlyn bo bedzie ''przepustka ''' jak to bylo kiedys to .. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''
Wiec dlaczego ktos ma ''rozstawac sie'' ze swoim klubem (dopingiem), bo jest za mlody ?

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7282 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 08:58

Yanek napisał:  

z kim Ty sie chcesz porozumiec?? bo nie wiem czy sobie kpisz czy po prostu zartujesz...??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 09:56
w Wyborczej (dodatek Szczecin) na ostatniej stronie pada pomysl kibica aby na mecz z Lechem obnizyc ceny biletow do 5 zl. - efekt bylby pewnie bardzo fajny (przyklad Gornika) ale raczej pomysl nie do zrealizowania :(

Lisu
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 10:19
Bilety chyba już sprzedają, więc raczej teraz ceny nie obniżą.
Co do młyna, to chyba zmieniłem zdanie odnośnie selekcji. Takim utopijnym nieco moim pomysłem byłoby ściągnięcie ludzi z innych sektorów, starych fanatyków, którzy na młyn już nie chodzą, z wiadomych względów. Myślę, że oni nie tylko podnieśliby znacznie poziom dopingu, ale przede wszystkim sektor z nimi mógłby być mniej atrakcyjny dla wytapetowanych dziewic i żadna selekcja nie musiałaby być potrzebna. I może by do nas wrócili na stałe ;) Jak już pisałem, to nieco utopijny pomysł, ale kiedyś obalenie komunizmu to też była utopia ;)

tarpan
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 10:40

Lisu napisał:  
Co do młyna, to chyba zmieniłem zdanie odnośnie selekcji. Takim utopijnym nieco moim pomysłem byłoby ściągnięcie ludzi z innych sektorów, starych fanatyków, którzy na młyn już nie chodzą, z wiadomych względów. Myślę, że oni nie tylko podnieśliby znacznie poziom dopingu, ale przede wszystkim sektor z nimi mógłby być mniej atrakcyjny dla wytapetowanych dziewic i żadna selekcja nie musiałaby być potrzebna. I może by do nas wrócili na stałe ;) Jak już pisałem, to nieco utopijny pomysł, ale kiedyś obalenie komunizmu to też była utopia ;)

he he to by dopiero się działo :D oj faktycznie dla niekrórych ludzi było by to szokiem ze tacy ziomale istnieją :D w sumie ich nie widać ale jak zatańczą albo pojawią sie na wyjazdach to długo mozna opowiadać :D pomysł mało realny ale chciałbym zobaczyć reakcje młyna jakby Stara Gwardia w całej okazałości odwiedziła młyn :D pewnie niektórzy z dzisiejszych bywalców młyna szybko poszli by na inny sektor :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 10:41

KloceK napisał:  

Yanek napisał:  

Powiedz mi teraz kto bedzie dopingowal Pogon za 10lat jak nie Ci ''12-14latki?" (tak, staje tu we wlasnej obronie..)
Mam 14lat i uwiwrz, ze cale moje serce wkladane jest w doping kiedy tylko moge ... gdy nie wejde na mlyn bo bedzie ''przepustka ''' jak to bylo kiedys to .. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''
Wiec dlaczego ktos ma ''rozstawac sie'' ze swoim klubem (dopingiem), bo jest za mlody ?

Popieram ja mam 15 lat i na każdym meczy śpiewam z całej pizdy i troche bym sie wkurwił jeżeli nie mógł bym chodzić na młyn

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 10:59

Vega napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
Tu macie temat o selekcji:Klik i chyba wiekszosc zostala tam napisana...

TYlko, zobacz na date ostatniego posta i od siebie dodam, ze jak byl ten temat to wszystko szlo w dobra strone z dopingiem/mlynem z tym, ze powoli, w tej chwili poziom naszego mlyna jest duzo gorszy niz wtedy i co gorsze ciagle jest gorzej...

co z tego jaka data osttaniego posta..jak ciagle te same problemy i ciagle to samo....

p.s mecz 13 maja w Sobote.

Edit: A ja proponuje samemu sie ogarnac i ludzi kolo siebie widzisz ze ktos nie spiewa? zwroc mu uwage,drugi raz,trzeci niepomoze wyjeb go z sektora? moze nie kazdy jest w stanie wyrzucic kogo trzeba ale chyba te 9-14letnie dzieciaki mozna wyjebac,jesli nic nie robia,i są bo są.Z selekcji pewnie nic niebedzie bo po tym nasz mlyn byl by w polowie pusty i do tego czesc napewno by sie spiewala....Jezeli beda osoby ktore pomoga SANDAŁOWI w dopingu i ogarnieciu tego wszystkiego i jezeli bedziemy pilnowac samych siebie i ludzi wokol to bedzie dobrze...jezeli tak niebedzie Lech nas ``zje``.Wkoncu osttani mecz sezonu mozna by cos zaczac i sporobowac cos nowego zeby miec jakis ``obraz`` na nastepny sezon.

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 9 maja 2006, 11:35 [2 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 11:10
Popieram ja mam 15 lat i na każdym meczy śpiewam z całej pizdy i troche bym sie wkurwił jeżeli nie mógł bym chodzić na młyn[/cytat]

nie tylko na 12 i 11 spiewaja

Obrazek gif wstawiony na forum
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7209 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 11:18

tarpan napisał:  

Lisu napisał:  

he he to by dopiero się działo :D oj faktycznie dla niekrórych ludzi było by to szokiem ze tacy ziomale istnieją :D w sumie ich nie widać ale jak zatańczą albo pojawią sie na wyjazdach to długo mozna opowiadać :D pomysł mało realny ale chciałbym zobaczyć reakcje młyna jakby Stara Gwardia w całej okazałości odwiedziła młyn :D pewnie niektórzy z dzisiejszych bywalców młyna szybko poszli by na inny sektor :D

zapowiadacie akcje WSZYSCY NA MŁYN:P:>??
dobrze by bylo jakby chociaz na pozegnanie mlyn byl pelny, ale przede wszystkim ogarnietymi...

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Lisu
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 12:22

Cytat:  
Rozumiem, ze zamkneli Hipnoze

Hej Hypnoza była w pytę, to był klub mojej Uczelni! I sam nad tym ubolewam, że ją zamknęli (nie nie jestem wytapetowaną szmulą) :P A że zazwyczaj chodziły tam gimbusie, to jeszcze źle o nim nie świadczy ;) Wiem że nie na temat, sorki, ale jakbyście się czuli, gdyby pod akademikami zamiast klubu robili wam bibliotekę? :/

Zbylu
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 12:32

Lisu napisał:  

Cytat:  
Rozumiem, ze zamkneli Hipnoze

Hej Hypnoza była w pytę, to był klub mojej Uczelni! I sam nad tym ubolewam, że ją zamknęli (nie nie jestem wytapetowaną szmulą) :P A że zazwyczaj chodziły tam gimbusie, to jeszcze źle o nim nie świadczy ;) Wiem że nie na temat, sorki, ale jakbyście się czuli, gdyby pod akademikami zamiast klubu robili wam bibliotekę? :/

teraz masz Soho hihihi

Obrazek gif wstawiony na forum
Yanek
Kibic
Na forum od 7293 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 12:49

KloceK napisał:  

uwazam m.in. wlasnie dlatego...ale to ze jestes mlody nie umniejsza twojemu zaangazowaniu w doping...Nie bedziesz mogl usiasc na piekle, to moze zajmiesz miejsce w besposrednim jego sasiedztwie? Rozumiem twoja dezaprobate co do tego...Ale jak nie zasiadziesz na 11-12 przestaniesz kibicowac? Bylbys w grupie ktora niewatpliwie by ucierpiala mimo ze tak jak mowisz masz Pogoń w sercu i calym sercem ja dopingujesz i chwala ci za to...Jesli sie cos zyskuje, czesto ktos musi stracic niestety...Ale sadze ze jesli na mlynie mialoby cos sie zmienic (pewnie nie odrazu, lecz za czasem wszystko by sie napewno klarowalo) to chyba niebyloby takie glupie... Moze jest to bzdura co te teraz powiem ale mysle ze pozwoliloby to wyrobic w mlodszych kibicach pewnego rodzaju szacunek i respekt przed mlynem (tak jak to bylo kiedys.. np w moim przypadku) Teraz sie tego nie obserwuje a jak widze dzieci z podstawowki przy gniezdzie lupiace slonecznik i spiewajace tylko jesli leci jakis bluzg i nic wieciej chodzace tylko tam dla szpanu to krew mnie zalewa...

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7282 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 13:09

Zbyszek napisał:  

KloceK napisał:  

Yanek napisał:  

Popieram ja mam 15 lat i na każdym meczy śpiewam z całej pizdy i troche bym sie wkurwił jeżeli nie mógł bym chodzić na młyn

jak na 15-sto latka to ostrych slow uzywasz...bez tego tez da rade sie wypowiedziec...a po drugie na calym stadionie mozna spiewac-chciec tzn moc!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
dzm
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 13:52
"Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego..." ;)

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
PL
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 14:02

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Młode lby na 12 jeszcze ujda w tłoku, bo przeciez kiedys mlodociani musza sie nauczyc co jest 5. Oczywiscie bez popadania w skrajnosci.
To co mnie najbardziej irytuje, to wytapetowane 14 i 15 krzyczace obelgi glosniej ode mnie. Rozumiem, ze zamkneli Hipnoze oraz ze skonczyly sie testy gimnazjalne, ale uprzedzam ze razem z kolega BTR bedziemy bardzo "niemili". I nie wynika to z naszego hamstwa, bo prywatnie jestesmy dzentelmenami :P.

Bardzo irytujacy jest rowniez widok szesnastoletniego ucznia ubranego od stop do glowy w ciuszki Hooligana i Lonsdale majacego przy boku taka wlasnie jak opisalem wyzej gimnazjalistke.
Moj Bazyl jak chce isc na mecz to sadzam Ją z kolezankami na 15. Wilk syty i owca cala.

To jest zajebiste! lubie sie pobrechtac z takich typkow;) nie kminie troche takich faz ale rozni sa ludzie. Ostatnio na meczu pytam sie takiego mlodego: jestes hool czy bokserem ze nosisz bluze Everlasta>?? pada odpowiedz: "niee", z ciekawoscia pytam dalej to czemu nosisz takie bluzy>?? i do odpowiedz; " bo teraz taka moda jest niee" hee..

IS
Kibic
Na forum od 7171 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 14:17
Wygląda na to ze bilety na mecz Pogoni z Lechem beda po 5 zł o ile wszystko dobrze pojdzie i zgodzi sie na to kierownictwo Pogoni - trzeba przyznać że efekt byłby murowany i to na pewno - może 20 tyś. by nawet przyszlo.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 14:25

narodowiec napisał:  
Wygląda na to ze bilety na mecz Pogoni z Lechem beda po 5 zł o ile wszystko dobrze pojdzie i zgodzi sie na to kierownictwo Pogoni - trzeba przyznać że efekt byłby murowany i to na pewno - może 20 tyś. by nawet przyszlo.

a skad to info??

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005