Otóż to...Duża większośc osób potrafi TYLKO zwracać uwagę innym, robiąc i kreując siebie, jak powiedział kolega Steryd, na "gwiazdeczkę" forum. Tylko, że jak przyjdzie coś już zrobić, zaczną się konkrety to nagle wszyscy milczą...Wystarczy spojrzeć na ten temat...Wpłat jak na lekarstwo, nawet postów się tu nie nabija, brak jakichkolwiek działań z ich strony i jak dla mnie w temacie powinno być: "zebraliśmy dopiero".
Ja do swojej wcześniejszej wpłaty dorzucam jeszcze 50 zł.
jak skrobniecie jakis kozacki projekt flagii i sie powie za na ta flage potrzebne jest np: 2tys , to bedzie to juz jakas konkretna wizja a tak to w sumie chuj wie co za flagi powstana z tego hajsu , a kolejne flagi 4 x 2 raczej nie poprawia sytulacji....
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1788,5zł ] - 30/05/2006 11:56
Właśnie odpowiedzcie mi na pytanie, czy ktoś wam projektuje te flagi, bo ja po sesji ( jeśli to nie będzie za późno ) moge troche popracować nad projektami, w koncu jestem plastykiem, a co do kasy to każdy wie że robie wiadomo jaką flagę ( własnym sumptem, a więc bedzie recznie robiona, ale zapewniam że nie bedzie to jakaś fuszerka i wkładam w nią troche kasy ), i naprawde ciężko żebym się dorzucił do tego, natomiast moge pomóc jakimiś projektami. Jak coś moj nr gg to 9374416, ale zaznaczam że dopiero po sesji!!!
Ps, Małolat - wiekszosc kibicow zbiera w taki sposob na flagi, nie ma tu zadnego kupowania w worku, jak jestes kibicem Pogoni to sie dorzucisz bo to na Pogoń, a już ktoś odpowiedni się tym zajmie i zrobi to najlepiej jak potrafi, tzn. wykorzysta pieniadze.
Ostatnio edytowany przez: IS, 30 maja 2006, 12:02 [1 raz(y)]
Z takim podejściem napewno nie! Ale jakby tak większość wpłaciła tylko po 10 zł to już jest niezła sumka...- z portfela wiele nie ubędzie (wpłata nie odczuwalna) a efekty w postaci flag napewno będą.
PS. Helmut na 1 stronie tematu zmień mój nick - popraw na małą literę
Ostatnio edytowany przez: db1948, 30 maja 2006, 15:03 [2 raz(y)]
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1788,5zł ] - 30/05/2006 18:53
niestety.. juz mialem dokonywac przelewu lecz stuklem pewna lampe i te 150zl ktore uzbieralem aby wyslac musze z potrojona moca oddac za lampe : x .. lecz mysle ze 50zl napewno jakos uzbieram i wysle jakos w nastepnym dygodniu .. : /
- to w jaki sposob sobie zbieraja inne kluby na flagi lata mi kolo chuja , a jak widac ten system nie sprawdza sie w Szczecinie
- to w takim razie na jakie flagi jest ta zrzuta ?!?! ( podaj linka do projektu czy czegos takiego )
- a od kiedy to milosc do klubu mierzy sie na podstawie hajsu i " dorzutek " ?!?
- to ze ktos " zrobi to najlepiej jak potrafi " nie oznacza ze ta flaga bedzie rewelacyja bo co jesli poglady realizatora beda zgola odmienne od tych co sie zrzucaja ?!
zreszta ta dyskusja jest zbeda ... spojrz na temat .....
Odp: Zrzutka Na Flagi 2006! [ Zebraliśmy dopiero 1893,5zł ] - 06/06/2006 21:05
Shee chyba bedziesz musiala uzbroic sie w cierpliwosc,ja wyslalem pieniadze dokladnie 27 Kwietnia i... nie wiem co sie stalo ale prawdopodobnie nie doszly.. Minal prawie miesiac i postanowilem zlozyc reklamacje...babka kazala czekac ale jak widac mija drugi tydzien i dalej nic.. pierdolca idzie dostac z ta poczta...
Shee chyba bedziesz musiala uzbroic sie w cierpliwosc,ja wyslalem pieniadze dokladnie 27 Kwietnia i... nie wiem co sie stalo ale prawdopodobnie nie doszly.. Minal prawie miesiac i postanowilem zlozyc reklamacje...babka kazala czekac ale jak widac mija drugi tydzien i dalej nic.. pierdolca idzie dostac z ta poczta...
ok, by wiecej nie rozmywac- dzieki za info.
Mam nadziejez ze dojdzie, bo nie chce mi sie z pania z okienka rozmawiac na temat reklamacji.
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.