Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka Gdynia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8158 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:17

Mario74 napisał:  
A czy osoby powyżej 30lat mogą jechać??? hehehe tak się pytam bo nie wiem co wybrać auto czy pociąg.

...

RAFek napisał:  
Po trzecie:

Bilety na mecz będą do nabycia wyłącznie z biletem na pociąg. Jedziemy wszyscy razem, starzy, młodzi, pikniki, i sPORTOWCY. Nie ma wyjazdów bokiem i zakupów biletów na miejscu. To nie Wronki czy Grodzisk.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:17
Mój debiut zaczął sie właśnie na wyjeździe na arke w 2lidze.Było zamocno alle chyba teraz nie pojade :/brak kasy

F48
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:31

Bratan napisał:  
Mój debiut zaczął sie właśnie na wyjeździe na arke w 2lidze.Było zamocno alle chyba teraz nie pojade :/brak kasy

Helmut napisał:  
sprawa siódka - żadnych tłumaczeń!

;)

W Jedności Siła...
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7350 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:33

Helmut napisał:  

trzecia sprawa to taka, ze wszelkie objawy pijaństwa i żulostwa w pociągu (jezeli taki bedzie) nie będą tolerowane i takie wychwycone osoby mogą nie zaliczyć tego wyjazdu do udanych, więc nawet nie myslcie o sponiewieraniu sie jak szmaty w pociagu. Czasy pijaństwa raczej już minely i każdy ma "trzymać pion"! Chcecie pić to pijcie (ja tez chce :D ) ale wszystko kurwa z umiarem. Nie znacie umiaru to najlepiej nie pijcie wogóle.

o ja nie wierze wlasnym oczom :D kto to mowi :D ,,czlowiek na poziomie powinien trzymac sie w pionie!" pozdro

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8158 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 19:44
pozdro pozdro...

i jeszcze jedna cholernie ważna sprawa - jak juz bedziemy na miejscu to pamietajcie o... FANTAZJI! ;)

ps. Ekipant gg w profilu aktualne? sprawe mam
[edit] nie wazne, Wołek Ci przekaze ;)

Ostatnio edytowany przez: Helmut, 20 kwietnia 2006, 20:12 [2 raz(y)]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7901 dni

*

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 21:53

Łysy napisał:  

P.S Patologia tez jedzie heheh ;) pozdrawiam serdecznie

Widać ze już mi bilet kupiłeś :D bo ja nic o moim wyjeździe nie wiem ale znając życie to ...
Najazd musi być konkretny bo Nasze liczby w tym sezonie są powiecmy niezbyt liczne i mało patologiczne ;)
pozdrawiam Ł...zką Hołote :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Shivan
Kibic
Na forum od 8421 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 22:23

tarpan napisał:  

kibic24 napisał:  
nie w multikinie ani z popcornem ale jak placisz to ci ktorzy nie placa powinni to uszanowac, i wiele osob bylo po tym wyjezdzie jak i w jego trakcie podobnego zdania ,skoro tak ci pasuje niewygoda to jedz na dachu pociagu np, haha ,bylo uzgodnione (podane do wiadomosci) ze ci co niemaja na bilety ze jedziemy dalej ,i tak niektorzy caly wyjazd mieli gratis ,a ci co placili i za specjala i za bilet na mecz nic

I co z tego że nie płacili, ja płaciłem bo mnie na to stać a że jechali ci którzy nie dali kasy mówi sie trudno, jak jesteś ogarnięty to zawsze sobie miejsce znajdziesz i dasz rade, ważne że ludzie mieli cisnienie jechać :D
Ps.pozdrawiam chłopaków z Zawadzkiego;) mam nadzieje że was i tym razem nie zabraknie :)

za specjal placilismy 10 zl, kibic troszke powagi, ja tez droge powrotna stalem i nie narzekam, choc ze wzgledu na wiek powinieniem :P

Tarpan ja Cie chyba kojarze, to Ty smigales po piwo i nie zdazyles???

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
U-96
Kibic
Na forum od 8461 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 23:21
no coz, mala siateczka z bro i mozna jechac.

Szlugi, wóda, gołe baby !
hPS
*zablokowany
Na forum od 7536 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 23:35

U-96 napisał:  
no coz, mala siateczka z bro i mozna jechac.

Oj nie wiem czy uda Ci sie tyle wnieść bo z tego co pamietam ostatnim razem były jakies ograniczenia tylko nie wiem własnie do ilu.. Ale no coż dla chcącego nic trudnego hehe. Pzdr :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Zbylu
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 20/04/2006 23:40
po 3 piwa na glowe mozna bylo wziasc

Obrazek gif wstawiony na forum
...MKS...
Kibic
Na forum od 7096 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 00:37
albo 0,5l wodeczki na dwie osoby żeby za mocno nie było:D

BTR
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 09:09

RAFek napisał:  
Jedziemy wszyscy razem, starzy, młodzi, pikniki, i sPORTOWCY. Nie ma wyjazdów bokiem i zakupów biletów na miejscu. To nie Wronki czy Grodzisk.

Tylko bez zapędzania się... aby nasz sektor nie wygladał tak jak w Polkowicach gdzie biegały 3-5letnie dzieci, kobiety itd. Nie dość że dla takich niezbyt bezpiecznie to jeszcze i przypał :/

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
tarpan
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 09:28

Shivan napisał:  

tarpan napisał:  

kibic24 napisał:  
nie w multikinie ani z popcornem ale jak placisz to ci ktorzy nie placa powinni to uszanowac, i wiele osob bylo po tym wyjezdzie jak i w jego trakcie podobnego zdania ,skoro tak ci pasuje niewygoda to jedz na dachu pociagu np, haha ,bylo uzgodnione (podane do wiadomosci) ze ci co niemaja na bilety ze jedziemy dalej ,i tak niektorzy caly wyjazd mieli gratis ,a ci co placili i za specjala i za bilet na mecz nic

I co z tego że nie płacili, ja płaciłem bo mnie na to stać a że jechali ci którzy nie dali kasy mówi sie trudno, jak jesteś ogarnięty to zawsze sobie miejsce znajdziesz i dasz rade, ważne że ludzie mieli cisnienie jechać :D
Ps.pozdrawiam chłopaków z Zawadzkiego;) mam nadzieje że was i tym razem nie zabraknie :)

za specjal placilismy 10 zl, kibic troszke powagi, ja tez droge powrotna stalem i nie narzekam, choc ze wzgledu na wiek powinieniem :P

Tarpan ja Cie chyba kojarze, to Ty smigales po piwo i nie zdazyles???

No to widze że już nie jestem taki anonimowy;) tak kurde jedynie co mogłem wtedy zrobic to rzucić tym piwem ale to już był by kretyński pomysł.

Ps Jak już jedziecie i przemycacie coś tam to prosze i to do wszystkich mowa bo nikt tu o tym nie wspomina aby zabrać 1,5l normalnej czystej wody. Z pewnością urywać się bedzie cieżko a wrecz nie wskazane na wrogiej ziemi a droga powrotna długa i pragnienie napewno dopadnie;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
RAFek
Kibic
Na forum od 8761 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 10:38
jest już znane miejsce dystrybucji biletów - info w poście Nr 1

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Melu
Kibic
Na forum od 8071 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 13:30
skoro jest juz znane miejsce dystrybucji biletow to moze jest tez znana cena biletu na pociag??
bo bilet chyba standardowo po 15 zl
pozdro

aha, i jeszcze jedno pytanko
pociag zatrzyma sie w stargardzie?? uwzglednijcie ten przystanek w drodze na mecz

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
Paulinus
Kibic
Na forum od 8419 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 14:07
[cytat=Melu]skoro jest juz znane miejsce dystrybucji biletow to moze jest tez znana cena biletu na pociag??
pozdro

Boże widzisz i nie grzmisz...

Po piąte:

Koszty przejazdu zostaną skalkulowane niżej niż cena biletu weekendowego PKP. Warunkiem jest nasza liczna obecność. Bilety na pociąg specjalny, kupione po meczu z Odrą (29.04), będą droższe od kupionych wcześniej Kto czeka na ostatnią chwilę, straci, a nie zyska.

Zapewne jesli byłaby już wiadoma cena to zostałoby to podane do publicznej informacji!!

"CSWD" i to się nie zmieni....
crls
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 14:29

Melu napisał:  
skoro jest juz znane miejsce dystrybucji biletow to moze jest tez znana cena biletu na pociag??
pozdro

jesli chodzi Ci o bilet na mecz, to standardowo 15 zl.

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
RAFek
Kibic
Na forum od 8761 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 14:49

Paulinus napisał:  

Boże widzisz i nie grzmisz...

Po piąte:

Koszty przejazdu zostaną skalkulowane niżej niż cena biletu weekendowego PKP. Warunkiem jest nasza liczna obecność. Bilety na pociąg specjalny, kupione po meczu z Odrą (29.04), będą droższe od kupionych wcześniej Kto czeka na ostatnią chwilę, straci, a nie zyska.

Zapewne jesli byłaby już wiadoma cena to zostałoby to podane do publicznej informacji!!

hehehe Paulinko - spoko :) cena biletów zostanie podana w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano ;) bilet na mecz faktycznie po 15zł - jak wszystkie wyjazdowe zresztą ;)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7434 dni

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 21:00
a o której jest planowany powrót wiadomo coś ?

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 21/04/2006 21:02

Rzeznik napisał:  
a o której jest planowany powrót wiadomo coś ?

Narazie nie wiadomo kiedy jest dokladnie mecz - sobota / niedziela, ale najprawdopodobniej jest w sobote o 18. Po zakonczeniu meczu dolicz se okolo 1h-1,5 h na zorganizowanie sie psow, 5- 6h na podroz to ci wyjdzie...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 21 kwietnia 2006, 21:10 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758250838 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005