Widać ze już mi bilet kupiłeś bo ja nic o moim wyjeździe nie wiem ale znając życie to ...
Najazd musi być konkretny bo Nasze liczby w tym sezonie są powiecmy niezbyt liczne i mało patologiczne
pozdrawiam Ł...zką Hołote
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
za specjal placilismy 10 zl, kibic troszke powagi, ja tez droge powrotna stalem i nie narzekam, choc ze wzgledu na wiek powinieniem
Tarpan ja Cie chyba kojarze, to Ty smigales po piwo i nie zdazyles
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Oj nie wiem czy uda Ci sie tyle wnieść bo z tego co pamietam ostatnim razem były jakies ograniczenia tylko nie wiem własnie do ilu.. Ale no coż dla chcącego nic trudnego hehe. Pzdr
Jedziemy wszyscy razem, starzy, młodzi, pikniki, i sPORTOWCY. Nie ma wyjazdów bokiem i zakupów biletów na miejscu. To nie Wronki czy Grodzisk.
Tylko bez zapędzania się... aby nasz sektor nie wygladał tak jak w Polkowicach gdzie biegały 3-5letnie dzieci, kobiety itd. Nie dość że dla takich niezbyt bezpiecznie to jeszcze i przypał :/
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
nie w multikinie ani z popcornem ale jak placisz to ci ktorzy nie placa powinni to uszanowac, i wiele osob bylo po tym wyjezdzie jak i w jego trakcie podobnego zdania ,skoro tak ci pasuje niewygoda to jedz na dachu pociagu np, haha ,bylo uzgodnione (podane do wiadomosci) ze ci co niemaja na bilety ze jedziemy dalej ,i tak niektorzy caly wyjazd mieli gratis ,a ci co placili i za specjala i za bilet na mecz nic
I co z tego że nie płacili, ja płaciłem bo mnie na to stać a że jechali ci którzy nie dali kasy mówi sie trudno, jak jesteś ogarnięty to zawsze sobie miejsce znajdziesz i dasz rade, ważne że ludzie mieli cisnienie jechać
Ps.pozdrawiam chłopaków z Zawadzkiego mam nadzieje że was i tym razem nie zabraknie
za specjal placilismy 10 zl, kibic troszke powagi, ja tez droge powrotna stalem i nie narzekam, choc ze wzgledu na wiek powinieniem
Tarpan ja Cie chyba kojarze, to Ty smigales po piwo i nie zdazyles
No to widze że już nie jestem taki anonimowy tak kurde jedynie co mogłem wtedy zrobic to rzucić tym piwem ale to już był by kretyński pomysł.
Ps Jak już jedziecie i przemycacie coś tam to prosze i to do wszystkich mowa bo nikt tu o tym nie wspomina aby zabrać 1,5l normalnej czystej wody. Z pewnością urywać się bedzie cieżko a wrecz nie wskazane na wrogiej ziemi a droga powrotna długa i pragnienie napewno dopadnie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Koszty przejazdu zostaną skalkulowane niżej niż cena biletu weekendowego PKP. Warunkiem jest nasza liczna obecność. Bilety na pociąg specjalny, kupione po meczu z Odrą (29.04), będą droższe od kupionych wcześniej Kto czeka na ostatnią chwilę, straci, a nie zyska.
Zapewne jesli byłaby już wiadoma cena to zostałoby to podane do publicznej informacji!!
Koszty przejazdu zostaną skalkulowane niżej niż cena biletu weekendowego PKP. Warunkiem jest nasza liczna obecność. Bilety na pociąg specjalny, kupione po meczu z Odrą (29.04), będą droższe od kupionych wcześniej Kto czeka na ostatnią chwilę, straci, a nie zyska.
Zapewne jesli byłaby już wiadoma cena to zostałoby to podane do publicznej informacji!!
hehehe Paulinko - spoko cena biletów zostanie podana w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano bilet na mecz faktycznie po 15zł - jak wszystkie wyjazdowe zresztą
Narazie nie wiadomo kiedy jest dokladnie mecz - sobota / niedziela, ale najprawdopodobniej jest w sobote o 18. Po zakonczeniu meczu dolicz se okolo 1h-1,5 h na zorganizowanie sie psow, 5- 6h na podroz to ci wyjdzie...
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 21 kwietnia 2006, 21:10 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758250838 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.