Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ARO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7852 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:13
Mario wraca i to jest najlepszy transfer tej rundy.

Ptak mam wrażenie, że podejmując taką decyzję liczy naiwnie na szybką poprawę swojego wizerunku i zniwelowanie napiętej atmosfery wokół drużyny dając nam po raz kolejny nadzieję. Tylko na co ? I czy Mario jest gotów wdepnąć w gó... jak nawet inni nie chcą ? To dopiero będzie próba charakteru...

seeedzik
Kibic
Na forum od 7963 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:15
W koncu jakis portowiec w druzynie, aczkolwiek cudow bym nie oczekiwal
Jestesmy z Toba, hej Mario jestesmy z Toba ... i tyle :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Bronek
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:23
TO jest zdecydowanie krok do przodu. Jak dobrze pójdzie to może w następnym sezonie naprawde Pogoń zajmie miejsce premiowane pucharami:)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
db1948
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:29
Gest w stronę Kibiców Pogoni. ptaszysko poczuło, że zaczął mu sie grunt pod nogami palić więc zatrudnił PRAWDZIWEGO POGONIARZA. Jest to transfer numer 1 w Pogoni (jak już ktoś wcześniej to określił).
Wiadome nawet jeśli wyników nie będzie to Mario może być spokojny o fanów MKSu, nie będzie ani bluzgów ani "białych chusteczek". Tylko czy jak Nam nie starczy cierpliwości to nie wyładujemy sie na "panu ptaku" (?) Więc ptaszek przez swoją decyzje też niedługo może pocierpieć.
Mimo wszystko, że ten transfer doszedł do skutku...Antonio wypad!
PS. Mario SZACUNEK!

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7177 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:42
wielkie brawa należą sie Antoniemu Ptakowi wkońcu podjął jakąś słuszną decyzje niespodziewałem sie tego po nim że zatrudni Mariusza Kurasa noi dobrze sie stało że trenerem Pogoni został Kuras mam nadzieje że teraz gra Pogoni poprawi sie i będziemy wygrywać.

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Jay-J
Kibic
Na forum od 8286 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:47
YES! YES!! YES!!!

Strasznie sie ciesze, bo coz innego robic w takiej chwili? Podwojnie dobra wiadomosc: Panik out (oby na zawsze) i przychodzi ulubiony trener w Szczecinie :). Tym co juz teraz narzekaja, kieruje znane u nas slowa: "Prosze Cie... ZAKMNIJ SIE!". Narzekac bedziecie jak juz beda (lub nie) efekty pracy widoczne. Poki co pozostaje sie cieszyc... widac Mario wiedzial co robi skoro sie mimo wszystko zdecydowal. Na ocene przyjdzie czas, a ja mam nadzieje ze nie sprawdza sie moje pesymistyczne obawy ze jak zobaczy w jakie bagno sie wpakowal to sam odejdzie...

Obrazek gif wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:48

michał51 napisał:  
wielkie brawa należą sie Antoniemu Ptakowi wkońcu podjął jakąś słuszną decyzje niespodziewałem sie tego po nim że zatrudni Mariusza Kurasa noi dobrze sie stało że trenerem Pogoni został Kuras mam nadzieje że teraz gra Pogoni poprawi sie i będziemy wygrywać.

Na to bym nie liczyl,Kuras nie jest jakims wybitnym trenerem i niema do tego wybitnych pilkarzy nawet niema jak sie z nimi porozumiec. Ch*j z wynikami ,wazne ze wrocil,co innego jakby mial samych polakow a co innego teraz,nie licze zbytnio na poprawe gry,na jutro i tak sklad ustali Ptak oby tak nie bylo na innych meczach. Mario wrocil do domu:] ale jakos nie wydaje mi sie zeby byl nadal trenerem w nastepnym sezonie,ten krok jest tylko pod publiczke i dla nas, zatrudniajac prawdziwego Pogoniarza,po sezonie Ptak wyjedzie do Brazylii sprowadzi jakiegos brazylijczyka i tyle.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
kus
Kibic
Na forum od 7753 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:53
Święta są zawsze chujowym okresem. Co prawda skończyły sie wczoraj ale dzisiejsza wiadomośc pozwala mi uznać święta za udane.

Mariuuusz Kuraas! :]

P.
Do końca!
Na forum od 8005 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 19:54
NIe czytajac calego watku powiem tylko tyle.....Szkoda Mariusza, ze daje sie wkrecac...No chyba, ze mu sie uda charakternie zmusic, do stworzenie NORMALNEJ druzyny, co przy oficjalnej polityce transferowej rodziny Ptakow, jest wrecz nierealne...Tak wiec, zeby tylko Mario nie nadwyrezyl swojego bardzo dobrego wizerunku w Szczecinie bedac kolejna marionetka w tym cyrku...
Szczecin placze, my placzemy
Takiej druzyny miec nie chcemy...

Sami przeciw wszystkim!!!
monter
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:00
Nie skreślałabym Kurasa od razu. Najblizsze mecze dopiero pokażą czy wrócił tu w chwale czy zostanie zgnojony przez ten caly ptasi cyrk.
PS Niech ktos napisze ile spotkan zostalo do konca sezonu.

MKS Pogoń Szczecin Polska
Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:02

monter napisał:  
Nie skreślałabym Kurasa od razu. Najblizsze mecze dopiero pokażą czy wrócił tu w chwale czy zostanie zgnojony przez ten caly ptasi cyrk.
PS Niech ktos napisze ile spotkan zostalo do konca sezonu.

Nam pozostało 6 spotkań :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
byku
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:05
Fajnie ,ze Mario wraca,zagrywka pod publiczke ale i tak sie ciesze.Moze nawet skusi sie na postawienie na juniorow ( Grosickiego i Przewozniaka ) ?

Zbyszek
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:15
Super jeszcze tylko Olgierd Moskalewicz Radosław Majdan (z Dodą :p ) i Marek Kowal

eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:19
Doda w szpitalu ze zlamanym kregoslupem, wiec Radek sam niech wraca ;)

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:24

byku napisał:  
Fajnie ,ze Mario wraca,zagrywka pod publiczke ale i tak sie ciesze.Moze nawet skusi sie na postawienie na juniorow ( Grosickiego i Przewozniaka ) ?

Nie wiem czy już są oni na tyle dobrymi piłkarzami by grać w I lidze... jakoś nie zbyt radzą są w IV

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ka.
Kibic
Na forum od 7110 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:25
Jesli Pogon bedzie przegrywała to w najmniejszym stopniu nie bedzie wina Mariusza. Przejął drużyne, którą budował i przygotowywał do sezonu Brazylijczyk, a prowadził Czech. Zostało mu tylko 6 meczów do końca.

L.
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:38
Bardzo dobra wiadomość ale bardzo szkoda, ze bedzie musial pracowac w takim cyrku...mimo wszystko mam nadzieję ze nadejda lepsze czasy i to jest pierwszy krok ku lepszemu

MW'03
Sampaio
Kibic
Na forum od 8017 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:46
Kolejna marketingowa zagrywka Antosia? Mario to Mario, na pewno poprawi troszkę nieświeżą atmosferę na linii Kibice - Klub, a to zawsze kilka masek więcej na kolejnym meczu. Na szybką zmianę stylu i poprawę gry to trzeba będzie chyba poczekać do kolejnego okresu przygotowawczego... A w wakacje marzę tylko o jednym - oby tylko nie po raz dziesiąty Panik!!!

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
KPS
Kibic
Na forum od 7422 dni

*

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:51
Po pierwsze zagrywka antosia pod publike oczywista.
Po drugie jak wielu z was juz napisalo szkoda Kurasa-oby tylko nie zepsul swego wizerunku w Szczecinie.
Po trzecie moim zdaniem Kuras nie jest trenerem z najwyzszej pulki nawet do tej sredniej mu troche brakuje wiec za wielkich suksesow bym nie oczekiwal(obym sie mylil).
No ale cieszyc sie trzeba-"niewiele" w koncu mamy akcentow regionalnych w druzynie.

byku
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 18/04/2006 20:55

Plum napisał:  

byku napisał:  

Nie wiem czy już są oni na tyle dobrymi piłkarzami by grać w I lidze... jakoś nie zbyt radzą są w IV

A Cleisson czy Batata II sa na tyle dobrymi pilkarzami by grac w 1 lidze ?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758228128 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005