Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia-Pogon 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
DJGryfus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7123 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 29/03/2006 23:37
Tak czytam wasze posty i muszę pwiedzieć, że ja do samego klubu Legia nie mam nic, bo co się będę przejmował jakimiś durnotami, ale mam pewną urazę do kibiców tego klubu, bo niby to "przyjaciel" niby jest piękna sztama itd, ale jak ostatnio trzech takich przyechalo do szczecina to wyszło nieco szydło z worka. Na przystanku na Wernyhory zaczepiali nas kibiców wracających z meczu i spiewali "jebana Pogoń ooo, jebana Pogoń ooo" juz nie wspomnę o wielu incydentach, jakie miały miejsce na stadionie Legii podczas kilku ostatnich wyjazdowych meczów Pogonii z Legią...co nie zmienia faktu ze lubię też i Legie i mam paru kumpli z Warszawy naprawdę wporzo i są jej kibicami, ale kocham TYLKO POGOŃ!

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
qbajag
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 29/03/2006 23:58

kzms23 napisał:  
Jeśli chodzi o kupno bieltów w Wawie to nie ma najmniejszego problemu, można to zrobić nawet w salonikach kolportera , wystarczy imię i nazwisko i pesel. Bez karty kibica są poprostu droższe. Zresztą ja już kupiłem ;) . Mam nadzieje że w koszulce w której Magdoń strzelił dwie bramki Legii w PP przyniose szczęście chłopaką ;)
Kibic na wyjeździe ;)

Z tymi salonikami Kolportera to nie do końca prawda bo niby w 14 punktach w Wawie można kupić bilety ale Ja wczoraj byłem w jednym i biletów nie było na Pogoń i z tego co wiem od kumpli to w żadnym nie ma bo nie dostarczono do Kolporterów jakichś czytników(?)...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kzms23
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 00:14
To pytanie skąd mam bilet ;) sprawdz na mokotowie ;)

Portowiec na zesłaniu
qbajag
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 00:20

kzms23 napisał:  
To pytanie skąd mam bilet ;) sprawdz na mokotowie ;)

Wygląda na to, że działają 3 Kolportery tylko Pasaż Ursynowski, CH Reduta i Mokotów(skoro tam kupiłeś).
Ale pozostałe Kolportery nie działają...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
PoProstuKIBIC
Kibic
Na forum od 7119 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 01:28

Ron napisał:  

Marcello napisał:  

Ron napisał:  

Radzio napisał:  

Podczas pobytu w Wawie warto zajrzeć do sklepu Lotto, który kiedyś się reklamował na tym forum.

tylko po co? niech zaglądają tam nasi "przyjaciele" z Legii

A dlaczego piszesz przyjaciele z Legii w cudzysłowiu ?

bo wciąż dobrze pamietam pewne wydarzenie z przez kilku lat...

a co ? zachowales sie nie tak ... to ... juz nie zalezy od pochodzenia/narodowosci no chyba ze jestes z poznania...

BTQ
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 09:23
Ja mam takie pytanie, poniewaz z pewnych wzgledow nie bede obecny na meczu w warszawie w jakim lokalu w szczecinie mozna obejrzec meczy Legi z Pogonia?

fenster
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 09:49

BTQ napisał:  
Ja mam takie pytanie, poniewaz z pewnych wzgledow nie bede obecny na meczu w warszawie w jakim lokalu w szczecinie mozna obejrzec meczy Legi z Pogonia?

w Multikinie(największa sala)- 15zł wjazd,Kontrasty- 5zł wjazd

Obrazek jpg wstawiony na forum
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7350 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 10:18

Ron napisał:  

Marcello napisał:  

Ron napisał:  

Radzio napisał:  

Podczas pobytu w Wawie warto zajrzeć do sklepu Lotto, który kiedyś się reklamował na tym forum.

tylko po co? niech zaglądają tam nasi "przyjaciele" z Legii

A dlaczego piszesz przyjaciele z Legii w cudzysłowiu ?

bo wciąż dobrze pamietam pewne wydarzenie z przez kilku lat...

bylo minelo nie siej zametu...

jezeli chodzi o bilety na Zylete..mozna kupic bez karty kibica za 35pln tylko kto jest tak naiwny i wierzy ze na mecz z Pogonia beda bilety na Zylete w sprzedazy w dzien meczu?? na Craxe rozeszly sie do poludnia,na luk nikt nie kupi...ewentualnie zostaja bilety po 60pln i drozsze...powodzenia :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
mlody0000
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 11:50
Ekipant, chciałem Ci powiedzieć że w prowadzasz ludzi w błąd ma na miejscu można kupić bilety bez kart kibica na łuk pod zegarem bo na ten mecz są też tam sprzedawane bilety dla wszystkich w cenie 15zł, więc wszyscy się zbierajcie i jutro do Wawy przyjeżdżajcie!! Czekamy,pozdro

_BoReK_
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 12:54
Byłem dziś w Klubie było jeszcze w sprzedaży 130 biletów...

Bilety także będzie można zakupić w Wawie...nie można za bardzo liczyć na bilety na Żyletę gdyż prawdopodobnie dfo jutra już wszystkie będą wyprzedanę, natomiast można liczyć na bilety na łuk w cenie 15 zł ( nie wymagana jest karta kibica na te miejsca)

kardo
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 15:33
jesli chodzi o bilety na Żylete to z pewnych zrodel wiem ze juz ich nie ma w Warszawie.. na krytą i przedkrytą to jakies garstki.. zostaly na luk.. PS. ktos by sie wymienił z was szalami :D? GG 777110

PoProstuKIBIC
Kibic
Na forum od 7119 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 16:06

BzM napisał:  

JuStyNa napisał:  
Za 35zł - bez karty - tak bynajmniej pisze na oficjalce i Baranowski wczoraj na meczu też mówił.

moze i zrobią wyjątek,
ale sluchajac i wierząc w slowa tego barana (takie określenie pasuje do P.B. pod kazdym wzgledem :D:D:D ) to... szybko poznasz kulturę innych krajów :)

ludzie , po co siac ten zamet ???

co za **** mowi ze ne Legie nie mozna kupic biletu bez karty ? otoz wyjasnie wam jak to naprawde jest :
KARTA KLUBU KIBICA to program lojalnosciowy , ktory uprawnia do min. kupowania biletow ze znizka ... KARTA KK NIE JEST OBOWIAZKOWA !!! (zreszta dzis kupowalem kumplowi bilet ktory takiej karty nie ma )

jedyny feler jest taki ze tylko "luk od Lazienkowskiej" jest niedostepny dla kibicow nie posiadajacych tej karty (cena 10 pln za bilet) - brawo zygo, zaloze sie ze to twoj "wspanialy" pomysl

a na mecz z Pogonia beda rownierz dostepne bilety na luk ze strony kanalku (trybuna gosci) w cenie 15 pln

cena biletu na Zyletke 35 , z karta 20

bilety ida jak przyslowiowe cieple bulczki , dlatego jesli mozecie kupic je u siebie, to goraco polecam ,gdyz istnieje mozliwosc ze przed meczem (przynajmniej na Zylete) biletow nie bedzie

BoGdan , BoGdan 3maj sie ;)

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7698 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 16:31

qbajag napisał:  

kzms23 napisał:  
Jeśli chodzi o kupno bieltów w Wawie to nie ma najmniejszego problemu, można to zrobić nawet w salonikach kolportera , wystarczy imię i nazwisko i pesel. Bez karty kibica są poprostu droższe. Zresztą ja już kupiłem ;) . Mam nadzieje że w koszulce w której Magdoń strzelił dwie bramki Legii w PP przyniose szczęście chłopaką ;)
Kibic na wyjeździe ;)

Z tymi salonikami Kolportera to nie do końca prawda bo niby w 14 punktach w Wawie można kupić bilety ale Ja wczoraj byłem w jednym i biletów nie było na Pogoń i z tego co wiem od kumpli to w żadnym nie ma bo nie dostarczono do Kolporterów jakichś czytników(?)...

Ja byłem dziś w saloniku w Pruszkowie i ... niestety nie mam biletu:/ Wczoraj byłem też tam to powiedziała, że od jutra będzie można... no i proszę:/ Babka mi mówiła, że w nie ma drukarki i coś komuś przez tel mówiła, że nie ma gdzie wprowadzić loginu i hasła... Na pytanie "keidy bedzie moż akupić bilet w saloniku" odparła "nie wiem, być może od następnego meczu..."

Miałem śmignąć do Reduty jutro ale... coś mnie tchneło i dziś pojechałem... faktycznie w "salonie mulimedialnym kolportera" da sie kupić bilecik:) Gość mi powiedział, że jakbym przyjechał godzine później to na Żyletę bym już nie dostał(gadał cośo 20 pozostałych biletach na żyletke)

Do zobaczenia ... jutro!!! :D:D

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 30 marca 2006, 20:40 [2 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 17:25
niewiem jakim cudem ale dzisiaj jeszcze załapałem sie na 2 darmowe bilety he:]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
kaktus
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 17:52

Rosa napisał:  
niewiem jakim cudem ale dzisiaj jeszcze załapałem sie na 2 darmowe bilety he:]

a nie wiesz zy wyszystkie bilety platne juz zeszly :>?

Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 17:58
jak byłem około 11 to było ich jeszcze około 130

kacpi
Kibic
Na forum od 7256 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 20:28

Rosa napisał:  

to ciekawe, że ja byłem o 10,05 i placilem 15 zeta...

Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 20:29

kacpi napisał:  

Rosa napisał:  

to ciekawe, że ja byłem o 10,05 i placilem 15 zeta...

miła pani w kasie powiedziała że zwolniły sie dwa bilety darmowe

ORZECH
Kibic
Na forum od 7359 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 21:40
znalazłem ogłoszenie jak coś to piasać szybko są jeszcze wolne miejsca w aucie do warszawy gg 3405244lub sms 510 547 831

Ostatnio edytowany przez: ORZECH, 31 marca 2006, 00:34 [1 raz(y)]

mlody0000
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 21:45
Ostatnie informacje pewne sa takie ze na zylete i kryta biletow nie ma juz ale sa na luki wiec przyjezdzajcie i bedzie wypas.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758268226 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005