Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 29/03/2006 23:37
Tak czytam wasze posty i muszę pwiedzieć, że ja do samego klubu Legia nie mam nic, bo co się będę przejmował jakimiś durnotami, ale mam pewną urazę do kibiców tego klubu, bo niby to "przyjaciel" niby jest piękna sztama itd, ale jak ostatnio trzech takich przyechalo do szczecina to wyszło nieco szydło z worka. Na przystanku na Wernyhory zaczepiali nas kibiców wracających z meczu i spiewali "jebana Pogoń ooo, jebana Pogoń ooo" juz nie wspomnę o wielu incydentach, jakie miały miejsce na stadionie Legii podczas kilku ostatnich wyjazdowych meczów Pogonii z Legią...co nie zmienia faktu ze lubię też i Legie i mam paru kumpli z Warszawy naprawdę wporzo i są jej kibicami, ale kocham TYLKO POGOŃ!
Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie
Z tymi salonikami Kolportera to nie do końca prawda bo niby w 14 punktach w Wawie można kupić bilety ale Ja wczoraj byłem w jednym i biletów nie było na Pogoń i z tego co wiem od kumpli to w żadnym nie ma bo nie dostarczono do Kolporterów jakichś czytników(?)...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 09:23
Ja mam takie pytanie, poniewaz z pewnych wzgledow nie bede obecny na meczu w warszawie w jakim lokalu w szczecinie mozna obejrzec meczy Legi z Pogonia?
Ja mam takie pytanie, poniewaz z pewnych wzgledow nie bede obecny na meczu w warszawie w jakim lokalu w szczecinie mozna obejrzec meczy Legi z Pogonia?
w Multikinie(największa sala)- 15zł wjazd,Kontrasty- 5zł wjazd
Podczas pobytu w Wawie warto zajrzeć do sklepu Lotto, który kiedyś się reklamował na tym forum.
tylko po co? niech zaglądają tam nasi "przyjaciele" z Legii
A dlaczego piszesz przyjaciele z Legii w cudzysłowiu ?
bo wciąż dobrze pamietam pewne wydarzenie z przez kilku lat...
bylo minelo nie siej zametu...
jezeli chodzi o bilety na Zylete..mozna kupic bez karty kibica za 35pln tylko kto jest tak naiwny i wierzy ze na mecz z Pogonia beda bilety na Zylete w sprzedazy w dzien meczu?? na Craxe rozeszly sie do poludnia,na luk nikt nie kupi...ewentualnie zostaja bilety po 60pln i drozsze...powodzenia
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 11:50
Ekipant, chciałem Ci powiedzieć że w prowadzasz ludzi w błąd ma na miejscu można kupić bilety bez kart kibica na łuk pod zegarem bo na ten mecz są też tam sprzedawane bilety dla wszystkich w cenie 15zł, więc wszyscy się zbierajcie i jutro do Wawy przyjeżdżajcie!! Czekamy,pozdro
Bilety także będzie można zakupić w Wawie...nie można za bardzo liczyć na bilety na Żyletę gdyż prawdopodobnie dfo jutra już wszystkie będą wyprzedanę, natomiast można liczyć na bilety na łuk w cenie 15 zł ( nie wymagana jest karta kibica na te miejsca)
Odp: Legia-Pogon - 31.03.2006 - 30/03/2006 15:33
jesli chodzi o bilety na Żylete to z pewnych zrodel wiem ze juz ich nie ma w Warszawie.. na krytą i przedkrytą to jakies garstki.. zostaly na luk.. PS. ktos by sie wymienił z was szalami ? GG 777110
Za 35zł - bez karty - tak bynajmniej pisze na oficjalce i Baranowski wczoraj na meczu też mówił.
moze i zrobią wyjątek,
ale sluchajac i wierząc w slowa tego barana (takie określenie pasuje do P.B. pod kazdym wzgledem ) to... szybko poznasz kulturę innych krajów
ludzie , po co siac ten zamet
co za **** mowi ze ne Legie nie mozna kupic biletu bez karty ? otoz wyjasnie wam jak to naprawde jest :
KARTA KLUBU KIBICA to program lojalnosciowy , ktory uprawnia do min. kupowania biletow ze znizka ... KARTA KK NIE JEST OBOWIAZKOWA !!! (zreszta dzis kupowalem kumplowi bilet ktory takiej karty nie ma )
jedyny feler jest taki ze tylko "luk od Lazienkowskiej" jest niedostepny dla kibicow nie posiadajacych tej karty (cena 10 pln za bilet) - brawo zygo, zaloze sie ze to twoj "wspanialy" pomysl
a na mecz z Pogonia beda rownierz dostepne bilety na luk ze strony kanalku (trybuna gosci) w cenie 15 pln
cena biletu na Zyletke 35 , z karta 20
bilety ida jak przyslowiowe cieple bulczki , dlatego jesli mozecie kupic je u siebie, to goraco polecam ,gdyz istnieje mozliwosc ze przed meczem (przynajmniej na Zylete) biletow nie bedzie
Jeśli chodzi o kupno bieltów w Wawie to nie ma najmniejszego problemu, można to zrobić nawet w salonikach kolportera , wystarczy imię i nazwisko i pesel. Bez karty kibica są poprostu droższe. Zresztą ja już kupiłem . Mam nadzieje że w koszulce w której Magdoń strzelił dwie bramki Legii w PP przyniose szczęście chłopaką
Kibic na wyjeździe
Z tymi salonikami Kolportera to nie do końca prawda bo niby w 14 punktach w Wawie można kupić bilety ale Ja wczoraj byłem w jednym i biletów nie było na Pogoń i z tego co wiem od kumpli to w żadnym nie ma bo nie dostarczono do Kolporterów jakichś czytników(?)...
Ja byłem dziś w saloniku w Pruszkowie i ... niestety nie mam biletu:/ Wczoraj byłem też tam to powiedziała, że od jutra będzie można... no i proszę:/ Babka mi mówiła, że w nie ma drukarki i coś komuś przez tel mówiła, że nie ma gdzie wprowadzić loginu i hasła... Na pytanie "keidy bedzie moż akupić bilet w saloniku" odparła "nie wiem, być może od następnego meczu..."
Miałem śmignąć do Reduty jutro ale... coś mnie tchneło i dziś pojechałem... faktycznie w "salonie mulimedialnym kolportera" da sie kupić bilecik Gość mi powiedział, że jakbym przyjechał godzine później to na Żyletę bym już nie dostał(gadał cośo 20 pozostałych biletach na żyletke)
Do zobaczenia ... jutro
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 30 marca 2006, 20:40 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758268226 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.