Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
krzysieek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7692 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 08:11
Dziwi mnie tak wielkie oburzenie ... kto by sie przejmował opinią jakiegoś szmatławca bez przesady , zgadzam się , że Herb ,,Nowej Pogoni" załoczony do artykułu jest delikatnie mówiąc niesmaczny , szanujące się dzienniki typu Rzeczpospolita , nigdy nie posuneły by się do zamiesczenia takiego typu rewelacji . fakt chwyta się taniej sensacji podobnie jak Super Express . Ale pomysł z zasmrodzeniem im życia jest ciekawy ;P

gizmo
Kibic
Na forum od 7200 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 10:42

Marcin07 napisał:  
przepraszam że się wtrącę do waszej niekulturalnej dyskusji jednakże po stylu waszej wypowiedzi uważam że jesteście niewykształceni!! Albowiem uważam że posłunięcie faktu nie było najmądrzejszą decyzją i powinni ugryźć sie w drukarke zanim coś napiszą. Ale jak mówi staropolskie przysłowie KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI !! uważam również że drugie staropolskie przysłowie jest dobre do opisania zaistaniales sytuacji KTO SIE ŚMIEJE TEN SIĘ ŚMIEJE OSTATNI !! zobaczą ze brazylijczycy zdominują rozgrywki !! JUHU !!

Chociaż jestem tu dopiero kilka dni to obserwuje te forum dosyć długo i uważam że ktoś powinien opuścić te forum...

--
Kibic
Na forum od 8597 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 11:00
a propos :) ...

Obrazek JPG wstawiony na forum

to tak z nudow zrobilem :)

ARO
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 12:12
Przecież oto właśnie chodzi: celowy taki a nie inny artykuł aby zwrócić uwagę na "F" jako sensacyjną markę. Topic jest założony = "F" odniósł jakiś tam marketingowo-strategiczny sukces, przecież o to chodzi. Najlepiej nie kupować "F" i nie zwracać uwagi nawet na przecieki. Oni drukują prawie wszystko a procesy sądowe także są brane pod uwagę jako ... No właśnie szkoda pisać.

PS. dobry redaktotraktor bartollo...:)

Ostatnio edytowany przez: ARO, 6 stycznia 2006, 12:18 [1 raz(y)]

mlotecze
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 14:00
No. Mail do cwela wysłany.

Porto
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 16:33

Marcin07 napisał:  
przepraszam że się wtrącę do waszej niekulturalnej dyskusji jednakże po stylu waszej wypowiedzi uważam że jesteście niewykształceni!! Albowiem uważam że posłunięcie faktu nie było najmądrzejszą decyzją i powinni ugryźć sie w drukarke zanim coś napiszą. Ale jak mówi staropolskie przysłowie KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI !! uważam również że drugie staropolskie przysłowie jest dobre do opisania zaistaniales sytuacji KTO SIE ŚMIEJE TEN SIĘ ŚMIEJE OSTATNI !! zobaczą ze brazylijczycy zdominują rozgrywki !! JUHU !!

mialem zamiar na tym forum od momentu zalogowania sie nikogo nie krytykowac ale chyba musze....
wez chlopie sobie jakies tabletki czy cos albo najlepiej zamilcz na wieki na tym forum wiekszosc ludzi denerwujesz.....

PS Bartollo kapitalna okladeczka :)

Ostry
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 19:28

Marcin07 napisał:  

bez komentarza.....co za "wyksztalcony" czlowiek...pzdr

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
BzM
Kibic
Na forum od 7734 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 06/01/2006 22:42
Do: g, Ekipant, UHO, Porto, ostry11 (i całej reszty)- po co komentujecie jego wpis? Dajcie sobie spokoj, bo nic nie zdziałacie tymi wpisami i dajecie się wkręcać. Zamiast wyzywać Marcina07 od głąbów to lepiej nic nie wpisać, aż w końcu dostanie bana.
Konkurs: Kto teraz skomentuje jego debilny wpis ten gamoń :D

g
Kibic
Na forum od 7256 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 07/01/2006 12:30

BzM napisał:  
... Konkurs: Kto teraz skomentuje jego debilny wpis ten gamoń :D

ty cfaniaku ;)

- Tylko Pogoń -
gizmo
Kibic
Na forum od 7200 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 07/01/2006 15:11

BzM napisał:  
Do: g, Ekipant, UHO, Porto, ostry11 (i całej reszty)- po co komentujecie jego wpis? Dajcie sobie spokoj, bo nic nie zdziałacie tymi wpisami i dajecie się wkręcać. Zamiast wyzywać Marcina07 od głąbów to lepiej nic nie wpisać, aż w końcu dostanie bana.
Konkurs: Kto teraz skomentuje jego debilny wpis ten gamoń :D

ok nie ma sprawy :D zabawa sie zaczyna :D tylko ciekawe kto pierwszy nie wytrzyma wpisów tego gamonia..pozdro

Safe
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:09
no i znow kur** pierdo** fakt ... a moja mama to czyta ^^

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7919 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:12
oto foto z artykulu

Obrazek jpg wstawiony na forum

manisz
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:14
do tej pory lubialem fakt a teraz niech sie jebia na cycki
zobaczymy jak beda wyniki
cwaniaki z gazety
za ZLOTOWKE,
Papier toaletowy :s

tribu
Kibic
Na forum od 7814 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:15
walić tego szmatławca w dupe, taniej sensacji szukaja tylko "dziennikarze" od siedmiu bolesci. jaka gazeta, taki poziom artykulow - gowno i tyle

100% PD
RosSi
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:25
Ciekawe co zrobią jak Pogoń zdobędzie mistrza..

eM
Kibic
Na forum od 7240 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:28
Tez mi afera.
Podziekujcie za to wszystko Antkowi bo to on robi z Pogonii cyrk i wystawia na posmiewisko calej Polski!

SISMIC
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:31

PSG. napisał:  
Tez mi afera.
Podziekujcie za to wszystko Antkowi bo to on robi z Pogonii cyrk i wystawia na posmiewisko calej Polski!

Prosze cie, prosze cie, prosze cieeee...

Szczecińska albo żadna!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7919 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:38

PSG. napisał:  
Tez mi afera.

PSG a ty jestes kibicem Antoniego Ptaka czy Pogoni?

eM
Kibic
Na forum od 7240 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:47

Cobra_S napisał:  
[cytat=PSG.]PSG a ty jestes kibicem Antoniego Ptaka czy Pogoni?

O mnie sie nie martw.
Gdyby ptaszysko nie sprowadzał tu brazylijczykow tylko normalnie prowadzil klub to ten szmatlawiec "fakt" nie miałby o czym pisac.
Pozdrawiam.

Bez odbioru.

Bronek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 10/02/2006 18:48
Niech se te "pismaki" piszą co chcą, jak Pogoń bedzie wygrywać to im oczy ze zdziwienia wyskoczą!! Mnie najbardziej denerwuje obraza herbu!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758347266 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.34 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005