Napisalem wyraznie LECH NIE MIAL 100% okazji na strzelenie bramki!! Poprzecza Scherfchena? Przypadkowy strzal z daleka uwazasz za 100% sytuacje? glowka Gajtka? glowka jak glowka kazdy by jakos uderzyl.Gajtkowski sam na sam?? nie przypominam sobie moze inny mecz ogladasz nawet komentatorzy w przerwie powiedziele ze Lech nie mial 100% sytuacji ,wiecej patrz w TV a nie w monitor.
90min Zmiana Bugaj za Ediego
no i dobrze, remis po tym spotkaniu jest nawet dobryale moglismy wygrac
jesli mogli to szkoda ze tak sie nie stalo
Ale badzmy zadowoleni z Remisu na tak trudnym terenie jakim jest Poznan, wkoncu przed meczem kazdy w ciemno by wzial jeden punkt
Magdon - chyba jeden z gorszych meczu w jego wykonaniu, pomimo paru dobrych sytuacji caly czas byl opozniony, wolny no i sfaulowal na karnego idiotycznie
Matlak - bardzo slabo, widac ze po kontuzji jeszcze nie doszedl do szczytu formy
Divecki - zajebisty mecz, duzo walczyl, wygrywal pojedynki + piekna bramka
Grzelak - bardzo dobrze, chociaz w koncowce opuscily go sily
Peskovic - gdyby nie on na pewno przegralibysmy z 3:1, swietny mecz + swietna obrona karnego (bylem pewien ze obroni)
Taveres - bardzo dobrze w srodku pola
Michalski - tragicznie
Tralka - tragnicznie
Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 25/11/2005 20:59
1-1,nie jest źle ale mogło być lepiej.Lech cały czas przeważał i praktycznie tylko Divecky uderzył i gol.Chwała że Borysek obronił karniaczka.Ogólnie Pogoń słabo grała ale remis.Trałka nie wiem po co on gra.Pogoń gra wogóle nie zagrała dobrego meczu.Mowile jeśli Pogoń nie zdobędzie 6 ptk. w 2 meczach to Panik się żegna.Więc ja też tak sądze Panik ŻEGNAMY!!Ci zawodnicy są dobrzy ale nie ma dobrego trnera.Dobrze ze zremisowali(można było spokojnie wygrać) ale gra jak zawsze słaba.Panik papa,Trałka pałka,Borysek OK,Divecky wreszcie strzelił,Grzelak ładnie grał .Słaba gra Pogoni,Lech cisnął cały czas.Pogoń słaba gra,Panik papa
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
1-1,nie jest źle ale mogło być lepiej.Lech cały czas przeważał i praktycznie tylko Divecky uderzył i gol.Chwała że Borysek obronił karniaczka.Ogólnie Pogoń słabo grała ale remis.Trałka nie wiem po co on gra.Pogoń gra wogóle nie zagrała dobrego meczu.Mowile jeśli Pogoń nie zdobędzie 6 ptk. w 2 meczach to Panik się żegna.Więc ja też tak sądze Panik ŻEGNAMY!!Ci zawodnicy są dobrzy ale nie ma dobrego trnera.Dobrze ze zremisowali(można było spokojnie wygrać) ale gra jak zawsze słaba.Panik papa,Trałka pałka,Borysek OK,Divecky wreszcie strzelił,Grzelak ładnie grał .Słaba gra Pogoni,Lech cisnął cały czas.Pogoń słaba gra,Panik papa
twoj post jest bardzo adekwatny do twojego avataru. Jest kosmicznie chaotyczny, powtarzasz sie osiem razy i bredzisz. Dalej słuchaj Tego radia to daleko zajdziesz...
Odp: Lech-Pogoń 1:1 - 25/11/2005 21:02
Dobry remis.. tylko czemu znowu 1:1? Zaczynam się przekonywać do Diveckiego... zawsze uważałem, że on więcej przeszkadza niż pomaga, ale teraz... Brawo Pogoń!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758400231 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.