Jestem fanem Manchesteru i troche się nim interesuje i te ich porażki już powali zacznają mnie denerwować, niby niezły początek a teraz już zaczynają standardowo, ale Arsenal gra na wysokim poziomie, i nie możesz przecież całej pracy trenera oceniać na podstawie jedej ligowej kolejki, w LM oba kluby narazie trzymają się nieźle. Ale należy pamiętać że LM z Manchester zdobył po 14 czy 15 latach pracy , a wychował takich piłkarzy jak Beckham , bracie Neville, Giggs, Keane czy paru innych znanych. Wdowczyk raczej nie chciałby pracować w Szczecinie wiedząc że prędzej czytpóźniej zatrudnią go w Legii.
Polska liga dlatego jest nie obliczalna nigdy nie wiadomo kto wygra a kto przegra.Dlatego nigdy nie stawiam w sts-sie na Polska lige.
Ja zawsze daje taki jeden kupon z ligi polskiej, kuponu nie wysłałem ale dobrze po pewnie bym nie wygrał bo napewno stawioał bym na Korone której gra mnie dziś zawiodła ale porażka ucieszyła
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 29/10/2005 23:31
Wygrywamy z Groclinem dobrym przeciwnikiem a tutaj taka porażka z Odrą :/ Napewno wyjdziemy z dołka i na koniec sezonu pokażemy klase ... ech
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 00:29
w C+ było ewidentie widać że przy bramce zawinili Magdoń i Tavares dzisiaj w lidze+extra będzie gośćiem Antoni Ptak myślę że warto będzie to obejrzeć .
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 06:39
Muszę przyznać że jestem mocno rozczarowany, liczyłem na punkty, bo Odra nie potrafi grać u siebie (ledwie 4 zwycięstwa w poprzednich 19 meczach domowych...). Choć z drugiej strony spodziewałem się nieco innego składu Pogoni - niewątpliwiie poważnym usprawiedliwieniem tej porażki jest brak Grzelaka, Matlaka i Kaźmierczaka - widać, jak wiele oni wnoszą do drużyny, gdyby choć jeden z nich mógł grać, może wynik byłby inny. Niestety po raz kolejny potwierdza się, że mamy w Pogoni zdecydowanie za krótką ławkę. W klasowej drużynie nie może dochodzić do sytuacji w której trener musi robić eksperymenty (Michalski na lewej obronie, Divecky jako rozgrywający, Elokan jako lewy pomocnik) czy wystawiać w I składzie graczy ewidentnie za słabych na 1 ligę (Magdoń, Łabędzki i póki co Celeban - choć w przypadku Piotrka jest to w jakiś sposób uzasadnione, bo chłopak ma papiery na grę).
Dodatkowy problem polega na tym, że Andradina, Milar, Elokan i Tavares będą grać w tej rundzie coraz słabiej z każdym meczem, szczególnie dwaj ostatni - wiadomo, gorzej znoszą chłody niż Polacy.
Przed rundą wiosenną trzeba będzie "uzbroić się" w kilku graczy o klasie ligowej (co najmniej tak solidnych jak Parzy czy Michalski), a kilku obecnych graczy odsunąć na dalszy plan, bo ucieknie nam całkiem realna szansa na puchary.
Muszę przyznać że jestem mocno rozczarowany, liczyłem na punkty, bo Odra nie potrafi grać u siebie (ledwie 4 zwycięstwa w poprzednich 19 meczach domowych...). Choć z drugiej strony spodziewałem się nieco innego składu Pogoni - niewątpliwiie poważnym usprawiedliwieniem tej porażki jest brak Grzelaka, Matlaka i Kaźmierczaka - widać, jak wiele oni wnoszą do drużyny, gdyby choć jeden z nich mógł grać, może wynik byłby inny. Niestety po raz kolejny potwierdza się, że mamy w Pogoni zdecydowanie za krótką ławkę. W klasowej drużynie nie może dochodzić do sytuacji w której trener musi robić eksperymenty (Michalski na lewej obronie, Divecky jako rozgrywający, Elokan jako lewy pomocnik) czy wystawiać w I składzie graczy ewidentnie za słabych na 1 ligę (Magdoń, Łabędzki i póki co Celeban - choć w przypadku Piotrka jest to w jakiś sposób uzasadnione, bo chłopak ma papiery na grę).
Dodatkowy problem polega na tym, że Andradina, Milar, Elokan i Tavares będą grać w tej rundzie coraz słabiej z każdym meczem, szczególnie dwaj ostatni - wiadomo, gorzej znoszą chłody niż Polacy.
Przed rundą wiosenną trzeba będzie "uzbroić się" w kilku graczy o klasie ligowej (co najmniej tak solidnych jak Parzy czy Michalski), a kilku obecnych graczy odsunąć na dalszy plan, bo ucieknie nam całkiem realna szansa na puchary.
Co do Elokana to chlopak jest chyba przyzwyczajony bo kiljka lat juz gra w Polsce(podbeskidzie) ale to nie zmienia faktu ze beda grac coraz gorzej,takze dobra POGON mamy tylko w okresie letnim a na transfery pilkarzy o klasie ``ligowej`` i wogole polakow niema co liczyc,pojada na te 45dni na oboz przetestuja dziesiatki brazylijczykow kupia z 3,w sparingach i na treningach beda poprostu rewelacyjni,przyjada do Polski i wtedy sie zacznie-zla pogoda, brak aklimatyzacji,trzeba sie zgrac,na wszystko trzeba czasu i tak oto sezon skonczymy miedzy 7 a 10 miejscem. Nawet taki EDi ktory gral gdzies tam w Japonni czy innych dziurach mial problemy z aklimatyzacja to co dopiero taki brazylijczyk ktory niebyl jeszcze poza granicami swojgo kraju. i wogole oboz na 45dni!! powinni na rosje wyjechac i zapierda......po gorach,a nie techniki i m sie zachcialo
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 09:25
Mecz słaby, ale znowu nie popisal sie sedzia dajac czerwona kartke Milarowi. Nie chce zwalac jednak przegranej calkowicie na arbitra, bo gralismy slabo i to bardzo slabo. Przy bramce zawalili Magdon, Tavares i jednak Peskovic - po co wyszedl na 4 metr? No coz, teraz pozostaje mecz u siebie i trzeba go po prostu wygrać.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Zgadzam się z kolegą.Wielka szkoda,że Pogoń przegrała w Wodzisławiu.Była osłabiona choć gra rzeczywiście nie była najlepsza.Na wzmocnienia w przerwie zimowej będziemy mogli liczyć jeśli niepo(radni) przekażą Ptakowi te tereny wreszcie.Przecież pieniądze na prowadzenie drużyny mają być tylko do końca rundy jesiennej.A to juz całkiem niedługo,dlatego liczę,że rozmowy zakończą się pomyślnie.Nowy stadion dla Szczecina(byłoby super)
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 13:22
Na co my liczymy jak zwykle wielkie nadzieje i nic z tego nie bedzie ostatnie mecze u nas to kleska gornik,belchatow,cracovia kto nie wychodzil wk.....ny!!! Nawet u siebie nie potrafimy wygrac eeee szkoda gadac...
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 15:29
Zaczyna sie stara Panikowa gra, na zero z tylu a moze cos strzelimy. Tylko teraz zamaist 1:1 na razie jestesmy 1 bramke w plecy.
Zaczyna sie stara Panikowa gra, na zero z tylu a moze cos strzelimy. Tylko teraz zamaist 1:1 na razie jestesmy 1 bramke w plecy.
Ej nie zapominajcie ze chujjjjjjjjj z wynikami Portowcy jestesmy z wami...
Chciałbym serdecznie pozdrowic kolezanki z katowic ktore poznałem mam nadzieje ze kiedys to przeczytacie hehe jestescie sliczne pozdrawiam was:*:*:* heheeh
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 17:38
rzeczywiscie Pogon zagrala bardzo slaby mecz. Zespolu jednak nie mamy - mamy same indywidualnosci, ktore po raz kolejny zostaly wylaczone, tym razem przez zawodnikow Odry Wodzislaw. Bramke stracilismy rzeczywiscie frajerska, tuz pod poprzeczke.
no i zachowanie milara zasluguje na bure, choc niezle tam walczyl z sedzia zeby mu tej drugiej zoltej kartki nie pokazal
co do wypowiedzi Lysego - popieram
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 30/10/2005 17:53
Oby Pogoń wygrała teraz u Siebie z arką bo jak nie to będzie cienko wyglądać.Mówią że Pogoń przegrała bo była osłabiona.Niby była ale Odra to nie jakas wielka drużyna żeby z nią nie wygrać.Nawet gdyby grał Matlak i Kaziu to mi się zdaje że i tak by przegrali.Pogoń gra bardzo słabo.Nie pamiętam kiedy Pogoń zagrała dobry,ładny mecz(może z Groclinem ale w Groclinie brakowało 5 zawodników)Oby było juz lepiej z gra i z wynikami.Nadal nie mam przekonania do Panika.Nie umie nastawić drużyny,ustawić jej i wogóle nie zna się na piłce.Trzeba byóło zatrudnić byli wtedy wolni Wdowczyk,Smuda czy Lenczyk.Pogoń do boju,Panik ŻEGNAMY!!!
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Oby Pogoń wygrała teraz u Siebie z arką bo jak nie to będzie cienko wyglądać.Mówią że Pogoń przegrała bo była osłabiona.Niby była ale Odra to nie jakas wielka drużyna żeby z nią nie wygrać.Nawet gdyby grał Matlak i Kaziu to mi się zdaje że i tak by przegrali.Pogoń gra bardzo słabo.Nie pamiętam kiedy Pogoń zagrała dobry,ładny mecz(może z Groclinem ale w Groclinie brakowało 5 zawodników)Oby było juz lepiej z gra i z wynikami.Nadal nie mam przekonania do Panika.Nie umie nastawić drużyny,ustawić jej i wogóle nie zna się na piłce.Trzeba byóło zatrudnić byli wtedy wolni Wdowczyk,Smuda czy Lenczyk.Pogoń do boju,Panik ŻEGNAMY!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758412270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.