Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 25/09/2005 10:09
Ogladalem skroty na C+. Kilka naprawde ciekawych akcji Pogoni zakonczonych efeftownymi choc niecelnymi strzalami. W kilku akcja potwierdzila sie coraz lepsza wspolpraca Ediego z Kaziem. Jedna niepewna interwencja Peskovicia ktory w swoim stylu wyplul pilke. Bramka ladna ale chyba po rykoszecie od obroncow.
Na uwage zaslugluje fakt ze przez cala relacje bylo slychac tylko naszych kiboli m.in. "Bo boju MKS..." oraz "Od Szczecina do Opola...".
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 25/09/2005 10:36
Ze skrotow wynikalo, ze Pogon miala przewage, a niektore brazylijskie klepy byly naprawde efektowne Cieszy zwyciestwo, tym bardziej, ze zagralismy z tylu na zero z druzyna majaca w ataku Kubice i Kucharskiego
Widzial ktos wyweiad pomeczowy z Edim i Rodrigo?? Niezle jaja
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 25/09/2005 12:57
Wiecie co mnie najbardziej wkurzyło Radio Szczecin wogule przez cału mecz nie słyszałem relacji z stadionu ani komentarza komentatora.Pamiętam jak miałem dziesięc lat to dokładnie 6lat temu nieraz cały mecz byl nadawany na żywo i ten komentator miodzio.A teraz co leci jakaś szafa grająca a w ciagu tego 2 lub 3 połączenia z stadionem.Ale zwycięstwo mnie powaliło i widać że nie trzeba było narzekać na panika ciekawe co by było teraz jak go by nie zwolnili.
|
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
|
|
|
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 25/09/2005 13:34
az sie uczieszylem jak uslyszalem w wiadomosciach (sporcie), ze Pogoń wygrala 1:0 i to na dodatek po 2,5 letniej przerwie;/, Edi bedzie gwiazdeczka naszej ligi 
o ktorej bedzie mecz z Bełchatowem z gory thx
|
na zawsze w moim sercu POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 25/09/2005 14:03
Gol w 89. minucie Ediego Andradiny przełamał "klątwę" wiszącą nad Pogonią Szczecin od 19 kwietnia 2003 roku. Wówczas to po raz ostatni zespołowi ze Szczecina udało się wygrać wyjazdowy pojedynek w ekstraklasie.
Podobnie jak w sobotę w Łęcznej, Pogoń wygrała wówczas z KSZO w Ostrowcu 1:0. Od tamtej pory Portowcy rozegrali 19 meczów wyjazdowych. 11 razy przegrali, osiem zremisowali, a dwudziesty przegrali walkowerem (pod koniec sezonu 2002-2003).
Ostatnie wyjazdowe zwycięstwo w ekstraklasie Pogoń zanotowała dokładnie przed dwoma laty, pięcioma miesiącami i pięcioma dniami.
|
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4