Mecz słabiutki, nasi grali przeciętnie i bez zaangażowania - chcieli wygać najmniejszym nakładem sił i się udało bo ŁKS grał tragicznie. Jakoś dziwnie łatwo nasi sobie poradzili, a ten Kłus po przerwie robił co mógł by nasi odskoczyli na spokojny wynik... ciekawe...
Na plus zdecydowanie Kaźmierczak, który powraca do formy ; Tavares dla którego pozycja pomocnika cofającego się na obronę wydaje się idealna.Oraz Fabiniak, który grał naprawdę pewnie.
Reszta przeciętnie albo słabo - Michalski dał sie ograć jak dziecko przy golu, Trałka ciągnął się cały mecz po boisku jak smród po gaciach, a Magdoń popełnił kilka poważnych błędów. Bez formy też Łabędzki.
z tego co pamietam z innego tematu masz 13 lat wiec pewnie wiekszosc z nich to twoi rowiesnicy...a w innym temacie bronisz takich osob, zalosne...
Co do meczu w koncu pojawil sie pressing przez wiekszosc meczu. Pilkarze calkiem niezle zagrali, ale kolejny raz zaczynam sie przekonywac do twierdzenia ze Bugi juz sobie u nas nie radzi...
hehe od razu to samo pomyślalem, jak przeczytalem wpis klocka , myślalem że z krzesla spadne. Może Klocek w wieku 13 lat jest już po mutacji hehe, a jego rówieśnicy wciąż tego mu zazdroszczą.
A oto dla przypomnienia autoprezentacja Klocka
"Sorry ze sie wtracam jestem mlodym gowniarzem ale moze moj post tez sie cos bedzie liczy l.... Mam osobiscie 13lat a na ostatnich meczach (latwo mnie bylo Zobaczyc na Legi bo wczesniej metalem sie czy chodzic na mlyn) dawalem z siebie wszystko ... gdy wrocilem na chate mama mnie nie chciala wpuscic bo mialem tak zdarte gardlo ... nie rozpoznala mnie ! (dobrze ze mialem klucze ale to juz jest nie istotne) wiec ja naprawde i bez zadnych tutaj wyniesien czy czegos tam mowie ze CO NIEKTORZY 13-15 LATKOWIE spiewaja glosniej niz Ci co maja po 20< lat ... co do tego oc sie dzieje na mlynie to dol wogle nie spiewa da sie zauwazyc o ile u gory jest dobrze .. "
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 21/09/2005 11:52
Dobra wyluzujcie czepiliscie sie chlopaka bo sie przyznal ile ma lat.Co z tego ze ma 13?Ja tez bym chcial miec troche mniej to bym pare rzeczy zmienil ktorych nie zmienilem
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 21/09/2005 12:17
Obejrzałem właśnie meczyk i w sumie zgadzam się z tym, co napisał Bzyku. Zagraliśmy średnio, ale nie było potrzeby grać lepiej - wygraliśmy na stojąco, a przepaść między I a II ligą jest znacznie większa niż myślałem.
Na plus: Fabiniak (super mecz, bezbłędny), Łabędzki (bardzo ładnie czyścił środek pola i dobrze podłączał się do ofensywy), Kaźmierczak (kilka profesorskich zagrań, poprawił dynamikę, no i 2 ładne bramki), Andradina (genialna asysta przy 3 golu, ten facet nawet z prawą nogą w gipsie byłby śmiertelnym zagrożeniem dla większości rywali, bo lewą nogą trafiłby chyba w szpilkę z odległości 40m - myślę, że Ediego spokojnie można określić jako jednego z najwybitniejszych piłkarzy w historii naszego klubu, czasem brakuje mi słów by opisać klasę tego gracza) i Elokan (potwierdził to, co o nim pisałem jeszcze za czasów jego gry w TSP, gdy dostanie piłkę stojąc tyłem do bramki to niemal nigdy jej nie traci).
Na minus: Magdoń (kilka poważnych błędów, wprowadzał chaos, na szczęście rywal był jaki był) i Grzelak (przypomniał mi się Grzelak z czasów "wczesnego Panika", bardzo nonszalancki, ogromna ilość strat - pomimo kilku kapitalnych długich podań i strzelonej bramki ten mecz mu nie wyszedł).
W odróżnieniu od niektórych z Was nie dostrzegłem niczego specjalnego w grze Mineiro - wprawdzie Mysona ani razu mu nie uciekł, ale w ofensywie było już tragicznie, 10%, może 15% celności w podaniach do przodu.
Dobra wyluzujcie czepiliscie sie chlopaka bo sie przyznal ile ma lat.Co z tego ze ma 13?Ja tez bym chcial miec troche mniej to bym pare rzeczy zmienil ktorych nie zmienilem
Staruszek Nie narzekaj az taki stary to nie jestes
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 21/09/2005 14:28
Elokan do podstawowej jedenastki. niech gra za diveckiego.
Kaźmierczak w wyjątkowej formie, dlatego sądze, że w końcu nadszedł czas na pierwsze
zwycięstwo na wyjeździe od zdecydowanie zbyt długiego czasu.
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Gospodarzami pierwszych spotkań będą zespoły wymienione na pierwszym miejscu.
Spotkania odbędą się 8-9 listopada (pierwsze mecze) oraz 22-23 listopada (rewanże). Pierwsze mecze par z udziałem pierwszoligowców bez kadrowiczów w składach mogą się odbyć w dniach 12-13 listopada. Rewanżowe spotkania z udziałem Wisły i Cracovii (w wypadku awansu do 1/8 finału) odbędą się 30 listopada z uwagi na zaległe spotkanie ekstraklasy tych drużyn.
Odp: PP: ŁKS - Pogoń 1:4 - 19/10/2005 12:52
Szkoda, że tak wcześnie z Cracovią(Ćwierćfinał lub półfinał to było by fajnie) co nie zmienia faktu, że będzie ciekawe i na boisku i na trybunach
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443703 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.