Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Derian
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7568 dni

*

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 15:57

Patyk napisał:  
Wkurwia mnie to podejecie.....chpodzi o pisanie i ocenianie innych...Na wyjazdach duzo wieksza wartosc maja wlasnie 'starsi' panowie z 5 niz najebany huls z 12...Tak samo jak wkurwia mnie oceniannianie 12 przez ogol (czyt gwizdy)....POGON TO MY, jako ogol....I ostatczenie niektorych uswaidomie : to, ze dopingujesz na 12 nie robi z Ciebie nikogo duzo lepszego na stadionie, dla niektorych grup jestes szaraczekiem (pisze do bezosobowego przedstawiciela),i chyba nikt nie chcialby, zeby taki pan sportowiec mu to uswiadomil (skad wiesz, ze czesc nie siedzi na 5 czy na 16)..tak wiec DOSC PIERDOLENIA o piknikach...Kazdy robi swoje...POGON NAS JEDNOCZY

nic dodać, nic ująć.pozdro

Derian
Kibic
Na forum od 7568 dni

*

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 16:49

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Ja - Vasyl Zawodowy Szaman, terytorialny Szaman na terenie Polska Zachodnia informuje, ze odprawilem wszelkie rytualy, aby wypierdolic ten jebany deszcz wpizdu.

P.S
Hokus pokus pizdokus

wszystko wskazuje na to że znowu ci się udało:)

RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 17:01

Derian napisał:  

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Ja - Vasyl Zawodowy Szaman, terytorialny Szaman na terenie Polska Zachodnia informuje, ze odprawilem wszelkie rytualy, aby wypierdolic ten jebany deszcz wpizdu.

P.S
Hokus pokus pizdokus

wszystko wskazuje na to że znowu ci się udało:)

No nie wiem... do meczu jeszcze 3 godzinki :D

SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 17:02
W Carrefourze na Boh. Warszawy kręciło się kilkunastu Legionistów :)

Szczecińska albo żadna!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 17:22
Co tam deszcz najważniejszy jest mecz !!

Kubos
Kibic
Na forum od 7492 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 18:09
a ja niestety na mecz nie pojde :/
mimo iz mam bilet przed chwila wrocilem do domu z przystanku autobusowego gdyz od jakichs dwoch KIBICOW dostalem buta w ryj i pozbylem sie szalika. kuuuuurwaaaaaaaaaaa........... czekalem na ten mecz od poczatku kolejki a nawet i dluzej a teraz na nim nie bede...........................
chuj w dupe takim 'kibicom'...

milego meczu!

Patriota
Owip
Kibic
Na forum od 7798 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 18:19
Poplakales sie i poszedles do domu?

Azrael
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 18:19
jak nie chcesz to mozesz mi oddac swój bilet :P

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Kubos
Kibic
Na forum od 7492 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 18:27

Owip napisał:  
Poplakales sie i poszedles do domu?

tak, lezki pociekly i mamusia fartuszkiem wytarla...
po prostu jestem wkurwiony na maksa. jak niby fani tego samego klubu moga sobie cos nawzajem robic na zlosc ? jakos tego nie moge pojac. ja rozumiem gdybym mieszkal np. w Krakowie to tam mozna sie bac nosic szalik swojej druzyny albo cos w tym stylu. ja szalika Pogoni nigdy nie nosilem po kieszeniach, tylko zawsze jak go mialem przy sobie to zalozonego na szyje. bo co mialem go chowac? ktos mi cos zrobic za niego? sie chyba ciut przeliczylem...
i to jeszcze moj ulubiony szalik. grrrr
pozdro

Patriota
Owip
Kibic
Na forum od 7798 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 18:38
Nadal nierozumiem dlaczego nie idziesz na mecz?
Obraziles sie na stadion?

Mieka faja jestes i tyle !

Shivan
Kibic
Na forum od 8423 dni

**

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 18:39

Derian napisał:  

Patyk napisał:  
Wkurwia mnie to podejecie.....chpodzi o pisanie i ocenianie innych...Na wyjazdach duzo wieksza wartosc maja wlasnie 'starsi' panowie z 5 niz najebany huls z 12...Tak samo jak wkurwia mnie oceniannianie 12 przez ogol (czyt gwizdy)....POGON TO MY, jako ogol....I ostatczenie niektorych uswaidomie : to, ze dopingujesz na 12 nie robi z Ciebie nikogo duzo lepszego na stadionie, dla niektorych grup jestes szaraczekiem (pisze do bezosobowego przedstawiciela),i chyba nikt nie chcialby, zeby taki pan sportowiec mu to uswiadomil (skad wiesz, ze czesc nie siedzi na 5 czy na 16)..tak wiec DOSC PIERDOLENIA o piknikach...Kazdy robi swoje...POGON NAS JEDNOCZY

nic dodać, nic ująć.pozdro

pisal o tym w swojej ksiazce Roman Z. :) W Szczecinie na kazdym sektorze mozna znalesc grupki konkretnych typow. Sprawdzilo sie to dobrze kiedy J. wyczail kibili Arki, ktorzy siedzieli sobie na krytej (wtedy jeszcze nie byla kryta :)). Takze tradycja sie nie zmienila :D

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 22:23
Doping na przyzwoitym miejscami na bardzo dobrym poziomie, szkoda ze polowa (1/3 ?) mlyna znow opierdalala sie jak ja pierdole (szczegolnie lewa strona)

Co do oprawy tylko na poczatku 1948 ze strobo. + odnowiona flaga i to byla ta mega oprawa ?

Jey - M
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 16/09/2005 22:25
mecz bardzo fajny I polowa do d*** ale w drugiej to Claudio i Kaziu sie popisali ;d szkoda ze tak dobrze niezagral Edi :) ale moglismy wygrac ten mecz :) wielki + i brawa dla MW zajebista oprawe ;)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 22:31
ja mam pytanie gdzie ten music hip hop o Pogoni mozna zdobyc :D
Meczyk zajebisty, myslalem, ze juz nie wyciagną. Kibice: doping na dobrym poziomie!

Pogoń Szczecin MKS!
maluch69
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 22:38
Oprawa bardzo fajna, ale: po rozlozeniu tych flag na wysokiej trybunie ktos odpalil jakies swiece dymne czy cos takiego. Stalem po srodku jednej z tych flag, tam sie nie dalo oddychac!! Ludzie myslcie na drugi raz!!

miejsce na Twoja reklame.
jns
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 22:52
Brawa za walkę do końca. Świetne asysty Ediego, no i ta bramka Kazika - stadiony świata, wiele razy można oglądać powtórki.
Gol Milara z ostrego kąta i jego zwód też zasługują na uwagę.
Szkoda, ze nie dobiliśmy Legii (a było kilka okazji) ale sam fakt, ze wyciagnelismy z 0 : 2 to duża sprawa.

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:00
1 połowa w wykonaniu Pogoni słaba.2 połowa była super.Pogoń walczyła ,cisęła szkoda że nie wygraliśmy była szansa(ale dobrez ze remis było 2-0 dla CWKS)Brawo Portowcy ,Brawo kibice(szacunek zajebisty doping!!!!!!!!!)

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
berety dwa
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:01
Szkoda że Domowe Przedszkole z sektora 12 zajmowało się tylko dopingiem dla Legii ;zapominając o tym czyje barwy reprezentują. Tak jest kurwa w Warszawie i w Szczecinie.

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:02
Mecz na średnim poziomie, dość wyrównany ale chyba ze wskazaniem na Pogoń, szczególnie w drugiej połowie...
Brawa dla Portowców za ambitną walkę i wyrównanie, w sytuacji... powiedzmy nieciekawej.Dzisiaj podobał mi się Milar (walczył i strzelił gola który dał nam nadzieję),Matlak,Grzelak.Nikt nie był słabym ogniwem, wszyscy zagrali poprawni albo i więcej, ale wyróżniam tych co wyróżniłem :)

Doping dobry, momentami jak podłączał się cały stadion bardzo dobry, ale były emocja jak strzeliliśmy drugą bramkę :) Oby więcej takich meczów, jeśli chodzi o dramaturgie, waleczność piłkarzy i dobrą postawę kibiców...

SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pogoń - Legia ( kibicowsko ) - 16/09/2005 23:10
Ja nie wiem czy byłem w Warszawie czy w Szczecinie ...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443710 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005