Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła K.-Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 22:29
Co wy wszyscy pierd..... !! NAJEPSZY MECZ w WYKONANIU POGONI W TYM SEZONIE!!!! cala druzyna waleczna dobre podania z 1 klepki...widac bardzo duza poprawe gry pamietajce ze gralismy z WISLA i to na wyjezdzie!! Mielismy kilka sytuacji na strzelenie bramki! tylko nie potrafimy tego wykorzystac ale wazne ze owe sytuacje sa!! Gdyby Pietrzak byl trenerem Wisla zjadla by nas z 4:0. I naprawde widac bardzo duza zmiane na plus! PANIK widac przemyslal co strzeba i widac ze nawet na WISLE nastawil druzyne na ofensywny futbol. bedzie dobrze jak zagramy tak z LEGIA w Piatek to wygramy.

p.s MILAR jak mogles tego nie strzelic!!!!!

p.s2 jedyne co moze naprawde wkur.....to zmiany przeciez takiego zawodnika jak EDI niemozna sciagac nawet ZMECZONEGO on jednym podaniem moze otworzyc droge do bramki dobra zmiana MILARA na TAVARESA az dziwnie sie czuje to piszac ale taka prawda dobrze zagral ehhh ten MILAR

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 22:34
A ja tym razem tak bardzo sie nie bede czepial naszego treneiro. Musial zdjac Ediego bo lepiej wprowadzic defensywnego gracza niz grac w 10tke. Milar byl do zmiany juz wczesniej. Wogle druga polowe bez zadnego pomyslu zagralismy, tylko Edi cos majstrowal jak np to podanie do Matlaka po ktorym ten drugi trafil w boczna siatle.
Ogolnie szkoda bo znowu z Mistrzem Polski przegrywamy mimo ze lekko zasluzylismy na jeden punkt :(

Bzyku
Kibic
Na forum od 7769 dni

*

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 22:45
Wynik odzwierciedla to co działo się na boisku i nie ma się co czepiać piłkarzy - zagrali jako zespół dobrze.

Rozczarowanie to na pewno Milar (zwłaszcza ta sytuacja) oraz Kaźmierczak z Łabędzkim, którzy bardzo rzadko kiedy przerywali akcje Wisły. Najczęściej gdy sunął atak Wisły środkiem boiska było tam pusto jak na pustyni.

Pesković dobrze - co miał wybronić, wybronił. Kilka razy znakomite wyjścia na przedpole, a przy bramkach wielkich szans nie miał.

Bardzo ambitni i waleczni MAtlak, Michalski i Divecky i za to brawa. Szczególnie dla Diveckiego, który kilka razy napędził stracha Majdanowi.

Grzelak na dobrym poziomie, choć może zbyt często grał jako obrońca. A Edi... co tu gadać... to mózg tej drużyny - żadna akcja się bez niego nie obejdzie.

No i Tavares gdy nie miał zadań obronnych pokazał się z niezłej strony, może będzie z niego pożytek na pomocy?

Tylko ten Zieńczuk..... czemu on qrva tak w Atenach nie strzelał?

Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 22:47
p.s2 jedyne co moze naprawde wkur.....to zmiany przeciez takiego zawodnika jak EDI niemozna sciagac nawet ZMECZONEGO on jednym podaniem moze otworzyc droge do bramki dobra zmiana MILARA na TAVARESA az dziwnie sie czuje to piszac ale taka prawda dobrze zagral ehhh ten MILAR[/cytat]

Niewiem czy widziałeś ale Edi już ledwo chodził i pożytku już z niego nie było żadnego

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 22:50
Generalnie mecz nie byl az taki zly, Milar :shock: bez komentarza przy stracie gola i przy sam na sam :shock:, ale zdarza sie. Genralnie bardzo slaby mecz w jego wykonaniu, przegrane prawie wszystkie pojedynki. Divecky walczyl caly mecz ale decydujacy blad... Peskovic poczatek fatalny szczegolnie przy wrzutkach, pozniej troche lepiej. Poczatek to murowanie sie z ostrymi dziurami luki w pomocy itd, pozniej juz zdecydowanie lepiej ale tez nie najpiej. Generalnie wynik do przewidzenia ale mozna bylo cos urwac.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 23:08

Cytat:  
p.s2 jedyne co moze naprawde wkur.....to zmiany przeciez takiego zawodnika jak EDI niemozna sciagac nawet ZMECZONEGO on jednym podaniem moze otworzyc droge do bramki dobra zmiana MILARA na TAVARESA az dziwnie sie czuje to piszac ale taka prawda dobrze zagral ehhh ten MILAR

Kryniu567 napisał:  
Niewiem czy widziałeś ale Edi już ledwo chodził i pożytku już z niego nie było żadnego

Niewazne on moglby sobie nawet chodzic ale jak dostanie pilke to wie co z nia robic i 1 podaniem moze otworzyc droge do bramki

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
77
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 10/09/2005 23:12
Mecz spoko - szkoda, że bez punktu(-ów), ale cóż Wisła to Wisła. Oczywiście się powtórzę, ale:
Milar jest przygotowany do gry nawet nie na 45 minut. Poza tym jak w tym sezonie nie zacznie porządnie grać to powinniśmy się go pozbyć. Dość mam tych jego kiepskich "przewracanek", błędów w obronie i niewykorzystanych 100%-tówek!!!
Kazimierczak coraz lepiej, ale daleko mu do formy, którą już kiedyś osiągnął.
Grzelak i Matlak oraz Edi - na dobrym poziomie!
Druga bramka Wisły. Mam takie przeczucie, że Bartek z racji swojego wzrostu by to wyciągnął, ale to tylko ... moje skromne przeczucie.

chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 00:58

R.P McMurphy napisał:  
Co wy wszyscy pierd..... !! NAJEPSZY MECZ w WYKONANIU POGONI W TYM SEZONIE!!!!

To nie Pogon grala dobrze tylko Wisla bardzo slabo...

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 01:04
mecz w wykonaniu Portowcow dobry. Ogladalem w tv i podobalo mi sie. Szkoda ze Milar nie wykorzystal 100 przy stanie 1:1 :( Strasznie spartolil!

Tj ktos tu wczesniej napisal mam to samo pytanie: kiedy Kazmierczak zacznie biegac?? Ten zawodnik chodzi po boisku. Moze jak mu sie nie chce biegac to niech gra w obronie razem z Magdoniem a do pomocy przesuniemy Julcimara :]

Mysle, ze rozjedziemy (L) - braci z Warszawy!

Bylo widac Panika dwutygodniowa prace.

I zaskoczyl mnie-musze przyznac :D Nie bylo ani 0:0; 1:1 ;1:0 :D

Powodzenia Portowcy!

PS: mam nadzieje ze zalapie sie na autokar do Szczecina jeszcze przed piatkiem!

F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 01:52

Kryniu567 napisał:  
Przez Milara i Diveckiego przegrywamy mecz :/ Divecky dobry mecz ale zjebał mecz a Milara to bym juz wysłał do żony do brazyli

Dobry mecz ale zjebal mecz?; o co to oznacza?

qbajag
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 03:03
Pogoń zagrała z Wisłą jak równy z równym...choć Wisła dziś była słaba więc i Pogoń jakoś rewelacyjnie nie zagrała...remis się należał Pogoni a obie bramki padły po błędach w defensywie popełnionych przez...napastników.
W zasadzie pierwszy mecz Pogoni jaki widziałem w całości w tym sezonie i...całkiem dobre wrażenie zrobił na mnie Magdoń a już najbardziej z całej ekipy Pogoni podobał mi się Julcimar!!!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 03:12
Dużo by można pisac, ale najistotniejsze wg mnie aby wszyscy dawali z siebie maxa, a tak nie było (vide np. Kaźmierczak). Wiadomo, ze braki techniczne trza nadrabiac ambicją i zaangażowaniem

Bzyku napisał:  

Bardzo ambitni i waleczni MAtlak, Michalski i Divecky i za to brawa. Szczególnie dla Diveckiego, który kilka razy napędził stracha Majdanowi.

Mam takie samo zdanie

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
AMS
Kibic
Na forum od 7555 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 04:29
Pogon zagrala swietny mecz Wisla to jednak Wisla ale wedlug mnie troche za duzo asekuracyjnie mogli przycisnac troche Wisle po strzeleniu bramki Klos walil takie babole ale sam Milar nic niemogl zrobic ,Edi i Grzelak najlepsi w mojej ocenie, malo widoczny Kazik
Brakuje nam srodka cos w rodzaju Drumlaka ,Edi moglby pelnic taka funkcje swietnae podania i przeglad pola
Tylko zeby mial komu jeszcze podawac za malo nas atakowalo To by bylo na tyle w mojej ocenie

A ja i tak wierzyc nie przestane...
P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 07:29
Ze Szczecina poloficjalnie 6 osob+Kobieta...Ultrasi sie nimi zainteresowli, ekipka od razu sie przypucowala jaki Klub reprezentuja.Tak samo postapili jak przyszla bardziej reprezentatywna grupa kibicow z Krakowa, a ci honorowo, ze wzgledu na postawe chlopakow(charakterne zachowanie), odpuscili im calkowicie.Pilkarze dolozyli sie tej grupce do biletow powrotnych

Sami przeciw wszystkim!!!
krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 08:43
Szkoda straconego punktu , z przekroju całego spotkania Wisła była zespołem lepszym jednak remis nie był by dla nich wcale krzywdzący . Po pierwszej połowie mogło by być 1:2 Milar nie ma ostatnio formy bo takie okazje powinien wykorzystywać .

byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 10:26
Jak dla mnie peskovic mogl wylapac 2 bramke , a moze inaczej, Bartek by to wylapal bo jest o wiele skoczniejszy i potrafi sie rozciagnac. Sprzedawczyk taki troche za "sztywny" jest. Boje sie ,ze Fabiniak to bedzie kolejny Polski zmarnowany talent...:(

Rudek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 10:31
Choć Pogoni nie wpuszczano to ja jednak postanowiłem sie wybrać na ten meczyk.
Przed meczem kłopoty z dostaniem sie na stadion, za sprawą nie posiadania identyfikatora, i nie wiedzą ludzi gdzie można takowy wyrobić, jednak koniec końców, dało sie wejść bez.
Siedziałem na nowej trybunie i ogólnie byłem zaskoczony dobrym dopingiem i ogólnie atmosferą na meczu, pomimo braku prowadzącego doping, widać było, że ludzie bardzo żyją meczem i chcą się bawić (fala itp.)
Jedyną rzeczą która mnie zdziwiła to śpiewanie 5 razy w pierwszej połowie "Wisła to jest potęga..."
Troche nieswojo się czułem, gdy wszyscy się cieszą po bramkach, śpiewają, a ja siędzę cały mecz i zero reakcji prócz bramki dla Pogoni i kilku akcji(oczywiście okazywana umiarkowanie )
POZDRO OD LEGII Z JAWORZNA, I DO ZOBACZENIA BYĆ MOŻE JUŻ W WODZISŁAWIU
LEGIA & POGOŃ 4EVER

LEGIA WARSZAWA
stahu
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 10:40

chrisxx napisał:  

R.P McMurphy napisał:  
Co wy wszyscy pierd..... !! NAJEPSZY MECZ w WYKONANIU POGONI W TYM SEZONIE!!!!

To nie Pogon grala dobrze tylko Wisla bardzo slabo...

Gra się tak jak przeciwnik pozwala...

Co wy chcecie od Panika ? Wykonał 3 dobre według mnie zmieny. Edi był poobiajany i nie było z niego już porzytku pod koniec meczu, Milarowi mecz nie wyszedł i był do zmiany a że Tavares to jest zawodnik na prawą strone i dobrze radzi sobie w ofensywie postanowił postawić na niego tymbardziej że to defensywny zawdonik a graliśmy z Wisłą... Divecky się nabiegał przez cały mecz i należała mu się zmiana na szybkiego Elokana...

ps być może takie a nie inne zmiany to efekt badań przeprwadzonych przez Panika i na ich podstawie zadecydował że wejdą właśnie tacy zawodnicy,

ps2 wydaje mi się że gdyby Pietrzak ze swoją otwartą piłką zagrał z Wisłą skończyło by się pogromem tak jak to było z Amicą... przypominam także mecz z Sigmą u siebie gdzie Pogoń była komplenie nie przygotowana taktycznie do meczu i zagrała beznadziejnie... tylko wtedy to była wina Kazia i innych słąbych zawodników a nie trenera Pietrzaka...

ps3 Alex Ferguson trenuje Manchester ponad 20 lat i nie zwalniano go po roku czy półtora (w Polsce najdłużej posade utrzymał jeżeli dobrze pamiętam to Dusan Radolsky 3,5 roku) więc proponuje odczepić się od Panika i dać mu czas na przygotowanie zespołu,

Ostatnio edytowany przez: stahu, 11 września 2005, 10:58 [1 raz(y)]

Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 10:41

F G napisał:  

Kryniu567 napisał:  
Przez Milara i Diveckiego przegrywamy mecz :/ Divecky dobry mecz ale zjebał mecz a Milara to bym juz wysłał do żony do brazyli

Dobry mecz ale zjebal mecz?; o co to oznacza?

Chodzi o to że zagrał dobry mecz , ale głupią stratą pod polem karnym zawalił Pogoni cały mecz bo mogliśmy zremisować ale trudno .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Wisła K.-Pogoń 2:1 - 11/09/2005 10:58
Mecz wyrównany i rozegrany w bardzo szybkim tempie. Poczatek należał do Wisły i odnosiłem wrażenie że miejscowi nastukają nam sporo bramek. Bramka dla Wisły mogła by nie paść gdyby nie idiotyczne kiwanie sie Milara w okolicach pola karnego i strata piłki po ktorej nie kryty Zieńczuk zdobywa gola. Gra z czasem sie uspokoiła i po 5 minutach akcja Matlaka lewą stroną, dosrodkowanie i bramka Ediego, byłem zaskoczony :D. Pod koniec pierwszej połowy powinno byc 2:1 dla nas. Milarowi nie przystoji nie wykorzystywać takich sytuacji... W drugiej połowie przewaga Wisły i od czasu do czasu groźne akcje pod bramką Majdana. Strzał Matlaka w boczną siatke to była chyba najlepsza okazja w drugiej połowie. Bramka dla Wisły po niepotrzebnej stracie Diveckiego i 2:1 dla Krakowian. Pod koniec meczu jeszcze sytacje miał Kaziu ale pomylił się niewiele. Portowcy pokazali że potrafią grać ładnie dla oka a mecz przegrali po kilku indywidualnych błędach.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758451527 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005