Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:41
Poziom meczu słaby.Panik naprawdę chyba ma cos z garem, w miejsce piłkarzy ofensywnych wsadza tylko Bugaja na atak :/
Grzelak, który grał bardzo dobrze został w niezrozumiały sposób ściagnięty, chociaż mam nadzieję, że tych gwizdów nie wziął do siebie...Co do Rosy to się nie wypowiadam, bo to jest zwykły frajer, który zaraz po meczu uciekł do szatni.
Dla tych piłkarzy co pozostali po meczu należy się szacunek tzn:Matlak,Magdoń,Julcimar,Fabiniak,Kaźmierczak,Michalski,Grzelak, to dla nich my śpiewamy, a nie dla Tavaresa, Rosy, itd ! Oni i tak nie rozumieją co krzyczymy :D

Panik,Rosa, dziękujemy, ale poradzimy sobie bez was, ja tam wolę Woźniaka na I trenera ;)

Obawiam się tylko, żeby w meczu z Wisłą Panik, tfu Ptak nie wstawił Tavaresa do składu, bo wtedy będzie nie ciekawie...

PS: Doping i oprawa bardzo dobry, ale w dopingu zawsze może być lepiej, mimo nawoływań do śpiewu, trochę ludzi po bokach sektorów stało i się przyglądało :/
Brawa dla Wszystkich co się przyczynili, że dzisiaj było tak jak było brawa

barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:45

^Maciek napisał:  
PS: Doping i oprawa bardzo dobry, ale w dopingu zawsze może być lepiej, mimo nawoływań do śpiewu, trochę ludzi po bokach sektorów stało i się przyglądało :/
Brawa dla Wszystkich co się przyczynili, że dzisiaj było tak jak było brawa

a ja mysle ze w dopingu, poza koncowka gdzie bylo na pełnej kurwie, dalismy dzis z siebie moze 40-50%... stac nas na o wiele wiecej...zeby taki doping jak w koncowce nie trwal 5 minut w meczu a powiedzmy 40 minut

POGOŃ SZCZECIN!
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:45
Trzeba było wziąć Wdowczyka albo Kasperczka a nie pojebanego Panika który nie zna sie na trenerce.Żegnamy Rosa i Panik!!!

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:47
ale to co PATYK rozkręcil pod koniec meczu heeeeeej mkkkkkkkks............to bylo boskie :D:D:D
doping jednym slowem wyjebistyyyyyyy oby tak zawsze teraz bylo

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:49

Kamil91 napisał:  
Trzeba było wziąć Wdowczyka albo Kasperczka a nie pojebanego Panika który nie zna sie na trenerce.Żegnamy Rosa i Panik!!!

Ani Wdowczyk ani Kasperczak do nas nie przyjdą bo każdy szanujący się trener nie da sobie ingerować do składu i prowadzenia drużyny a wszyscy w Polsce wiedzą że to Ptak ustala w jakimś stopniu (a może w 100%) skład naszej Pogoni.

77
Kibic
Na forum od 7648 dni

R0b3rt napisał:  
Takie mam pytanie od siebie, ile bylo ludzi tak na oko ? mi tam przynajmniej wydawalo sie ze ok 12 tys jest, bo luki prawie pelne na 1 tez sporo ludzi, a tutaj ze mnie sie smieja ze wszedzie pisze ze 6 tys bylo : p

Jak na moje oko: 9-10 tys.
Co do sportowej części:
Na murawie na Twardowskiego wolę oglądać Rosę poranną. Poza tym:
EXTRA powrót Matlaka! Lewa flaka najlepsza w tym meczu i tym samym beznadziejna zmiana Grzelaka!!!
W skrócie:
1 miejsce dla pary Matlak-Grzelak
pomidor1 dla Rosy
Żólta kartka dla sędziego
beer dla gościa z sektora 14 rząd 1 (za dziś i za Sigmę). Niezły showman! megafon

Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

trzeba wyjebac dzieci i lalki barbie na boki albo na pobliskie sektory bo jak wpadnie Legia to bedzie sie z nas brechata jaki mamy Mlyn!!panie Pat.. ty masz tam duza wladze zrob cos z tym!!Jeszcze raz zajebiscie ci wyszlo HEJ MKS NIE ...:)

Obrazek gif wstawiony na forum
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:53

Zbylu napisał:  
trzeba wyjebac dzieci i lalki barbie na boki albo na pobliskie sektory bo jak wpadnie Legia to bedzie sie z nas brechata jaki mamy Mlyn!!panie Pat.. ty masz tam duza wladze zrob cos z tym!!Jeszcze raz zajebiscie ci wyszlo HEJ MKS NIE ...:)

Nie możliwe jest wywalenie dzieciaków i dziewczyn z piekła - niestety.

Szczecińska albo żadna!
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7691 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:57
Dobry Doping a nie jak co niektorzy pisza WYJEBISTY !??? na innym meczu byles czy co?? jakby caly mlyn swpiewal to by bylo 5 razy lepiej..nie mowiac o reszcie stadiony.Respekt dla Sandlała ktory widac ze wklada duzo Serca zeby bylo jak najlepiej !! no i oczywiscie dla Patyka ktory tez nie proznuje...PIEKŁO= KTO NIE SPIEWA NIECH SPIERDALA !!!!!!!

Ko nie pije,ten kapuje
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 22:59

Zbylu napisał:  

jak wywalisz dzieci na inne sektory to zostanie nas polowa, niewazne ile lat wazne co robi!!! a powlowa z tych osob niewie po co tam przyszla a koncowka byla dzis boska niewiem czemu zawsze koncowki takie mamy zrywy jakies?? tak samo bylo na Sigmie tak jak pisalem wyzej, dobrze ze Patyk wydarles sie pod koniec meczu na tych nna dole bo juz czlowieka szlag trafia SANDAŁ skacze wydziera sie biega po tym sektorze naprawde facet wklada w to sporo zdrowia a gdy patrze na okolo to az plakac sie chce konkretna zlewa. To sie chyba nigdy nie zmieni z tego co zauwazylem, gadanie typu:``wlozmy w to serca`` czy ``jak kochacie POGON`` niemaja sensu...tu potrzebny jest WSTRZAS taki jaki mial miejsce pod koniec meczu przeciez az mi nogi sie trzesly tak glosno bylo ZAJEBISCIE!! SANDAŁ PATYK dobra robotaBrowarek

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
AM
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:00
Nie możliwe jest wywalenie dzieciaków i dziewczyn z piekła - niestety.[/cytat]
chcesz przez to powiedziec ze jak daje z siebie wszystko na piekle to i tak tam mam nie wchodzic ????????????

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
nara
Kibic
Na forum od 7560 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:00
Wrocil Panik i znowu kurwa 1-1 :/ z taka gra to my se mozemy pomarzyc o Europejskich Pucharach tak jak to Ptak zapowiadal :( jak to mozliwe ze Gornik na naszym boisku nas cisnie ??? Panika pojebalo co do tych zmian,no ale coz ten typ tak ma:| jak dla mnie mecz byl strasznie slaby...Doping dobry ale moglo byc lepiej, oprawa ok:].... pzdr :)

Ostatnio edytowany przez: nara, 27 sierpnia 2005, 23:08 [1 raz(y)]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:06
Przyjechac na mecz i ogladnac cos takiego to poprostu szkoda slow.... Dla mnie na + doping, oprawa i .... kibice przyjezdnych, zawsze to troche ciekawiej jest. Co do meczu to bez zadnych fajerwerkow.Ehhh...... jednym slowem zmiany u Panika to jedno wielkie nieporozumienie, nie wiem czy On myli zawodnikow czy jak??:|:|:|(Moze ich nie rozroznia???:D) co pozostaje do napisnaia to Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię, bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS!!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:07
to moze tera ja sie wypowiem
oceny(1-10) :

ogolna gra Pogoni - 4
doping - 8.5(stac nas na wiecej)
oprawa - 9

poszczegolni pilkarze:

Fabiniak 6 zawinil przy golu
Michalski 7.5 dosc pewnie w obronie i do okolo 70 min ambitnie, kilka wypadow do przodu
Julcimar 6.5 widzialem lepsze jego mecze
Magdon 6.5 podobnie jak Julci
Matlak 8 swietny powrot
Milar 6.5 prawa strona mu zdecydowanie nie odpowiada
Labedzki 5.5 nigdy nie uwazalem ze to dobry pilkarz Tralka powinien byc za niego
Rosa 3 chyba nie musze sie wypowiadac
Grzelak 8.5 swietny mecz
Divecki 6 nie wiem co sie z nim stalo
Edi 8.5 tak samo jak Grzelak, na oko polowa podan byla kierowana do niego, a mimo to mial kilka strat kilka swietnych podan i ladna bramka
Bugaj 5.5 - nie te lata...
Elokan 7 kilka udanych rajdow, poprawna gra
Kazmierczak 7 ogolnie poprawnie

co do zmiany treneiro to nie chce sie dlugo wypowiadac, moim zdaniem metody Pietrzaka i Panika nie sa wlasciwe, Panik chce grac za bardzo defensywnie, a za Pietrzaka Pogoń grala balaganiarsko, to tyle.
pozdro

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
YAKIN
Kibic
Na forum od 7512 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:07
pierwsza połowa jak cie moge, druga to już totalna nędza , zmiany panika co najmniej dziwne, ale cóż mozna poradzic ,Rosa powinien dalej zarabiac na chleb w Japonii, generalnie cieszy tylko i wyłacznie powrót Grzesia Matlaka!!!! pozdro POGOŃ!!!!!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:11
a jakie macie propozycje na poprawie naszego dopingu w Mlynie?mielismy juz karteczki z piosenkami itd. p. S i P trzeba to jakos ogarnac!!Zajebiscie ze jestescie w Mlynie Wy bo tak to by byla lipa totalna!!

Obrazek gif wstawiony na forum
Davido
Kibic
Na forum od 8031 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:11
Mecz Raczej Słaby W Wykonaniu obydwu drużyn..Doping Dobry Chwilami BDB Plus Za Oprawe Która Raczej Nie za Często jest taka jak dzisiaj widziana na stadionie ale to już nie wina Nikogo kto to Organizuje tylko z Wiadomych Nam Przyczyn...Pozdro

POGOŃ TO MY
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:24
Pomijam ocene meczu, bo mnie najzwyczajniej na nim nie bylo (ale ponoc niewiele stracilem). Przytocze fragment wypowiedzi trenera Gornika - Marka Wlecialowskiego:

Cytat:  
Jestem też zadowolony z postawy młodych zawodników Pawła Króla, Kamila Króla i Marcina Śiedlarza, którzy kolejny raz dali z siebie wszystko. W pewien sposób ryzykuję wpuszczając ich na boisko, ale wiem że oni zagrają na tyle, na ile tylko będą mogli. Jest to bowiem dla nich ogromna szansa żeby się wykazać. Jak na razie tą szansę wykorzystują.

Takiego treneiro nam trzeba:) Stawia na mlodziez, bo wie, ze wypruja z siebie flaki, aby wygrac. Nie ma z tym nic wspolnego kiepska sytuacja fnansowa klubu (no moze po czesci), bo mozna zatrudnic emeryta pokroju Ryska Czerwca i jest wszystko cacy (za grosze, bo dorobil sie w Wisle). Ale trener Gornika stawia na mlodych i w tym aspekcie przebija Panika, ktory stawia na Rose (a raczej ptaszysko stawia). Kurwa, czy musi nam sie zawsze trafic jakis trenerski łoś (wczesniej Malura) ????

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Derian
Kibic
Na forum od 7568 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:29
co do dziewczyn na 12 to tak: parę jest ogarniętych i są z klubem na dobre i na złe - szacunek. lampucery przychodzą prawdopodobnie w celu pokręcenia dupą. kiedyś to się dla ich dupeczek może skończyć źle :] małolatów bym nie porównywał jedną miarą tzn. są tacy co robią co do nich należy a za pare lat to w końcu oni będą stanowić o naszej sile kibicowskiej. jednak większość młodszych pomyliła sektory.trudno będzie wśród nich zrobić porządek. co do dopingu: nie od razu Kraków zbudowano. i tak widać pomalu zwrot ku lepszemu.

P.S Sandał uważaj na siebie bo na każdym meczu zaliczasz glebe. reformator musi o siebie przecież dbać:P

E(L)dudek
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 27/08/2005 23:37
jak dla mnie doping był dobry ,nie wiem jak było wczesniej byłem pierwszy raz ,zajmowałem miejscówe koło gniazda i tak jak pisaliście wielki Szacun dla waszych z gniazda naprawde daja z siebie wszystko ,na koniec niezle pier...lniecie ciary latały ogólnie super zabawa pozdrawiam wszystki fanów POGONI SZCZECINzabawa LEGIA-POGOŃ Braci sie nie traci.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758457268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005