Odp: Polska - Albania - 29/05/2005 22:54
A ja tak od siebie od kilku dni jedyna moja frajda to ta strona (pisalem juz na ogrkowym ze mi sie cos zjebalo) wiec tak ...
po pierwsze primo dobrze ze ktos ogarnol doping Bart powinien zebrac podziekowania ze mu sie wogule chcialo
po drugie primo Ziemiak pilnoj kobiety bo urodziwa dziewczyna
po trzecie primo w mojim miesteczku sie zmelanzowalem
po czwarte primo jak tam Piast z Gryfem ? ehehehehe
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
ps Jak nazywał się ten utwór Mezo puszczony przed meczem i w przerwie ?
właśnie ... może ktoś zapodać tutułem z góry thx
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Ten spiker ma cos czaszką ... "Ktoooooooooo wygra mecz??" ... ZmiEŃ PłYTE ! ZMIEn PlYTE !! ZMIEN PLYTE :
a tak po za tym mozna bylo sie domyslec po tym jak Boruc byl przy pilce ze ten ziomus z Warszawy
No i co przeszkadzało CI to ? Zdecydowanie wole takie cos niz pierdolenie na meczu o SMS PogońGOl. "Wyślij esemsa a po kazdej bramce Cię o tym powiadomimy".
TEn spiker to jeden z nielicznych plusów dzisiejszego spotkania.
Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 00:05
Na ten mecz zwyczajnie nie chcialo mi sie isc (wiem, wiem stary juz jestem )
pewnie Ci co byli na stadionie tego nie slyszeli, ale to co leciało z glosnikow podczas hymnu, czy to aby napewno byl Mazurek Dabrowskiego, albo jakas taka wersja pozal sie boze.
Brawa za oprawe, dobrz ze kartoniada nie byla dwustronna.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 11:02
nie bylo tak zlena meczach Reprezentacji nigdy nie bedzie dobrego dopingu poniewaz zjezdza sie duzo ludzi tylko po to zeby pogladac nasze gwiazdeczki wiec nie ma co narzekac na doping by nie byl wcale taki zlyoprawa bardzo ladna,frekwencja wysoka patrzac np na Polska-Dania w Poznaniu,rangi przeciwnikow nie ma nawet co porownywac.Troche przyjezdnych ekip zawitalo m.in.Baltyk,Kotwica,Karlino,Flota,Wielim.Szkoda ze Spiker nie przypomnial bardziej dobitnie o Andrzeju...P.S.pirotechnika z Lodzi jakas oszukana
Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 15:35
wkurwili mnie strasznie ci ochroniarze.... takie półmózgi, i fakt ze nie wolno było wnosic zadnych napójów nawet w kartonie!! jakbym miał zabic kogos nim ;/ a na stadionie mala cola (0.2) za 4 zl... no nedza !!
Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 17:10
heh nie wiem czemu a ochroniarze to chyba tylko sporadycznie wyłapują,mieli nie wpuszczać z trabkami co im się nie do konca udało.Mi na szczęscie udało się wnieść napoje bo jakoś nikt nie miał ochoty zajrzeć mi do plecaka...
A co do "labada" to nie wiem czy szybsze tempo nie spowoduje masowych wyrotek całych rzędów,czasami tak buja że ledo co siestoi a tym bardziej jak się stoi.
O przypomniała mi się jeszcze jedna sprawa.Jacyś goście staneli przed nami na krzeszełka,ktos im zasałniał itd,my też a tam jakaś babka koło 30 "jak juz stoi to stuj na ziemi,po to jest krzesełko zeby siedziec,ja mam bilet i bede siedzieć" .
Nie wiem co o tym myśleć ale widocznie nie wiedziała gdzie wchodzi,wszak jest to piekiełko.Heh porzucie wszelką nadzieję w którzy tu wchodzicie....
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
heh nie wiem czemu a ochroniarze to chyba tylko sporadycznie wyłapują,mieli nie wpuszczać z trabkami co im się nie do konca udało.Mi na szczęscie udało się wnieść napoje bo jakoś nikt nie miał ochoty zajrzeć mi do plecaka...
A co do "labada" to nie wiem czy szybsze tempo nie spowoduje masowych wyrotek całych rzędów,czasami tak buja że ledo co siestoi a tym bardziej jak się stoi.
O przypomniała mi się jeszcze jedna sprawa.Jacyś goście staneli przed nami na krzeszełka,ktos im zasałniał itd,my też a tam jakaś babka koło 30 "jak juz stoi to stuj na ziemi,po to jest krzesełko zeby siedziec,ja mam bilet i bede siedzieć" .
Nie wiem co o tym myśleć ale widocznie nie wiedziała gdzie wchodzi,wszak jest to piekiełko.Heh porzucie wszelką nadzieję w którzy tu wchodzicie....
albo Szczecinianka pierwszy raz byla na meczu na stadnionie albo nietutejsza
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512605 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.