Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 09:35
Które my mamy miejsce w tabeli? Bo na wiekszosci pisze ze 10 a przeciez mamy taki sam bilans co Lech ale lepszy w bezposrednich meczach wiec powinnismy byc na 9 nie?
jedyna rzecz na ktora warto zwrocic uwage to to ze nam w koncu sedziego z wyzszej polki dali ale bledy w sumie to on robil takie same jak te inne patalachy co juz u nas wczesniej byly.
a u nas trener by sie przydal taki ktory by w koncu opierdolil nasze gwiazdki wielkie ktore gowno graja. w przerwie letniej zamiast do brazylii proponuje:
1. wyjazd na syberie z uciekaniem przed niedzwiedziami - dobre na kondycje w zimowych warunkach
2. wywiezc gwiazdki na pustynie - 40km od oazy najblizszej i lwy za nimi wypuscic to by sie nauczyli biegac szybko
a tak na powaznie to juz od dluzszego czasu widac ze naszym sie nie chce grac. 0 ambicji. az sie odechciewa na stadion chodzic...
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 11:50
Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę Tak sobie wczoraj oglądałem ten bilet i ciekawy byłem co jest pod naklejonym "Zagłębie Lubin", dalełm bilet pod słońce i mi wychodziło na to, że było napisane"Zagłębie Lublin" dla pewności odkleiłem naklejkę i naprawdę było "Zagłębie Lublin" Oni nawet biletów nie umieją drukować.
wystarczylo przejsc sie do buka. za remis malo placili.
Raczej nie mało. w Toto - mixie 3,2 za remis.
I pilkarz,sedzia w roznych punktach bukmaheskich obstawiaj 2-3 mecze z polskiej ligi- swoj Pogoni i dwa z innych boisk o ktorych "wiedza" jak sie skoncza,stawiaj po 1000-2000 zl i kase niezla zgarniaja.Oczywiscie nie sami, ale np zone dziewcyzna kumple...........
Ostatnio edytowany przez: Lu Dex, 26 maja 2005, 12:54 [1 raz(y)]
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę Tak sobie wczoraj oglądałem ten bilet i ciekawy byłem co jest pod naklejonym "Zagłębie Lubin", dalełm bilet pod słońce i mi wychodziło na to, że było napisane"Zagłębie Lublin" dla pewności odkleiłem naklejkę i naprawdę było "Zagłębie Lublin" Oni nawet biletów nie umieją drukować.
O meczu to już nic nie wspomnie bo nie ma co!!!
a no wlasnie mialem o tym napisac nie wiem co to za idiota wypisywal a jeszcze smieszniejsze jest to ze te kilka tysiecy biletow musieli obkleic tak robota glupiego
O meczu to już nic nie wspomnie bo nie ma co!!!
a no wlasnie mialem o tym napisac nie wiem co to za idiota wypisywal a jeszcze smieszniejsze jest to ze te kilka tysiecy biletow musieli obkleic tak robota glupiego
Wczoraj wchodzac na stadion to ochroniarze sie z tego nabijali ze wszystkie bilety mialy ta naklejke. Normalnie widac ze sie znaja na pilce i wiedza bardzo dobrze jakie sa kluby pilkarkie
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 13:43
Niestety nie moglem byc wczoraj na meczu, ale z tego co czytam to niewiele stracilem. A za podsumowanie najlepiej zacytowac naszego trenera w wywiadzie dla Ligi + "tego meczu nie moglismy wygrac" Z tego najbardziej nie moge.
Odp: Pogoń - Zagłebie - 26/05/2005 13:45
moim zdaniem mecz był ustawiony i nie mam zamiaru sie wypowiadac na temat ich gry, a ci co robili bilety to naprawde sa jakies debile.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512604 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.