Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 21/05/2005 22:23
remis z Amica nie jest zly ale Amica nie jest w wysokiej formie i to mozna bylo wykorzystac zpbasczymy co pokaza z Zaglebiem
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 22/05/2005 10:59
Mecz pokazal ze potrzeba nam armaty w postaci klasowego napastnika no i nie wiem czy Kaziowi nie nalezy sie male urlopowanie na lawke. Mam nadzieje ze w tym sezonie juz nie przegramy...
Właśnie miałem coś takiego napisać ale mnie uprzedziłeś, mimo wszystko POGOŃ za niedługi czas będzie mogła się wpisać do KG.
Jeżeli się nie mylę to Inter(o którym wspominasz miał chyba 13-cie remisów pod rząd)
jednak myślę że w środę skończymy z tego typu statystykami!
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: fan57, 22 maja 2005, 12:15 [1 raz(y)]
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 22/05/2005 12:41
heheh wyjazd dobry ... nie wiem co te ochroniarzyki chcialy zrobic nie wpuszczajac nas chu* im w dupe jednym slowem ;] "Jestesmy z toba hej jabol jestesmy z toba " i wreszcie dobrze zaspiewalismy "Dooo Boooju MKS ..." od 50(?) do 95 ... bardzo dobrze ;} co niektorzy to chyba nie jedli kielbas bo nie mieli sily albo za duzo wypili ... wiec dla tych panow juz nie bedzie promocji o! Pozdro for Nissan Micro heh
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 22/05/2005 12:44
zaluj ziomus ze cie tam nie bylo niesadzilem ze kiedys tak we wronkach sie taka zadyma rozkreci. pierwszy raz widzialem strach w oczach psow . mecz mnie nie interesowal. wjechalismy z pltem na stadion. kto byl ten wie jak bylo . troche mokry bylem ale dalem rade !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512616 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.