A swoja droga, co bys chcial zeby Portowcy w Lecznej grali bardziej ofensywnie? z druzyna ktora jest rewelacja sezonu, i mierzy w 4 miejsce (puchary) ?
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 20:08
nie jest zle 1-1 to dobry wynik z Górnikiem Łęczna ale z GKS Katowice to juz nie, a Zagłębie przegralo z nimi 2-0 . to juz mamy chyba z 9 mecz bez porazki
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 20:20
Cieszy mnie ze mimo osłabienia zdobylismy cenny punkt na bardzo cięzkim terenie. Dobrze że Pogoń skupiła się na obronie bo mogło by się źle skończyć ale też dobrze że chłopaki zagrali do końca. Brawo Edi!! Mimo remisu awansowaliśmy na 10 poycję w tabeli bo Polonia ma tyle samo punktów, ale gorszy bilans bramek. We wtorek zagramy w silniejszym składzie i liczę na kolejny 6 w tym roku remis 1:1
I jeszcze zapomniałem dodać że jestem szczęśliwy że w końcu zagrali młodzi i moim zdaniem zdolni piłkarze - Łukasz Trałka i Piotrek Celeban.
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 14 maja 2005, 20:34 [1 raz(y)]
No bez przesady! Mecz był bardzo wyrównany, a w drugiej połowie mieliśmy lekką przewagę. Graliśmy na wyjeździe z będącym na fali rywalem, w dodatku bez kilku podstawowych graczy! Nijak nie można tego porównać do domowego remisu z Polonią, czy wyjazdowego z GKS.
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 20:27
Szkoda, że wszyscy nie mogli grać może byłoby lepiej - szczególnie w ataku. Ale trzeba się cieszyć. Brawa za ambicje!!! I w końcu to my strzeliliśmy ostatnią bramkę!
brak w składzie Matlak, Milara, Michalskiego, Łabędzkiego, Diveckyego, Kuchara to spory kłopot kadrowy
godne uwagi to: Celeban i Trałka zagrał cały mecz
w przypadku tego pierwszego to duża niespodzianka, a drugi wreszcie się doczekał
dobrze w obronie, słabo w ataku, jednak Milar mimo wielu narzekań coś tam robił, z relacji w radiu i na necie mniej widoczny Grzelak, Edi duzo strzela no i strzelił
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 20:39
Nie jest rzeczą nową ze Pietrzak wprowadzi w pare dni nowa taktykę. Ja sie cieszę z tego remisu oby tak dalej i oby PORTOWCY nie opadali na laurach i niech graja tak dalej. Obrona gra bardzo dobrze, druga linia tez moze z wyjatkiem 2 środkowego zawodnika bo skrzydła sa dobre, napastnicy maja moze słaba skutecznośc ale to się na pewno zmieni. Pogon tylko tak dalej!!!!!!
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 21:24
co tu duzo mówic, nalezy sie cieszyc ze przynajmniej grali do konca i z wyniku tez bo szczerze to obstawiałem 0:3, pozdrawiam POGOŃ FANS
BRAVO DLA EDI'ego BĘDĄ ZNIEGO LUDZIE
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 21:30
kurcze jak sluchalem koncowki w radiu to juz pazorow niemialem jak stracili brame to odgryzlem paluchy ale gdy udalo sie im wyrownac to odrosly niema co narzekac cenny punkt
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 22:28
10 meczy bez poraszki... a passa trwa dalej, mam nadzieję że po Wiśle będziemy mogli mówić już o 11 meczech a taq na marginesie : znowu 1:1 heh widać lubi nas ten wynik w tej rundzie ... oby też tak było w Krakowie
Ostatnio edytowany przez: 3l3m3nt, 14 maja 2005, 22:40 [1 raz(y)]
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 22:40
Gratulacje dla Pietrzaka za odważne decyzje. Chociaż lubie Kaspraka , to cieszę się że Celeban dostał swoja szansę.
Gratulacje dla całej drużyny za walkę do końca. Już chyba dawno nie strzelili wyrównującej, lub dającej zwycietwo, bramki w doliczonym czasie.
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń 1:1 - 14/05/2005 22:45
Nie ma co narzekac 1 punkt w Łecznej jest naprawde dobrym wynikiem tym bardziej ze Łęczna od dłuższego czasu jest na fali na widac pozytywny zryw w grze Pogoni,wielkie brawa dla Celebana.
Bardzo dawno, ostatnio w Lubinie. Generalnie byłoby dla nas lepiej, gdyby mecze trwały krócej (w tym sezonie straciliśmy aż 13 bramek w okresie 76'-90', zdobywając ledwie 6) - mielibyśmy wtedy o 5 punktów więcej i szykowalibyśmy się do wywalczenia kwalifikacji do PUEFA przez ligę
edit: Jak właśnie wyliczyłem, gdyby mecze trwały 75 minut, zajmowalibyśmy 4 miejsce w tabeli z 31 punktami wraz z Górnikiem Zabrze i Cracovią... To taka ciekawostka, ale jednak coś niecoś pokazuje, jak wiele można stracić przez chwile dekoncentracji i głupoty w końcówkach meczów...
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 14 maja 2005, 23:10 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523494 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.