Meczyk i oprawa faktycznie byla super,ale czy bylo sporo kibicow?...MIlar a juz napewno Labedzki nie zagrali fatalnie-jak dla mnie najslabsza prawa strona-Michalski i Parzy-po tym co widzialem w wykonaniu Kaspraka to chyba postawilbym na mlodego Czecha...Potrzebujemy srodkowego skutecznego napastnika(moze nim bedzie Divecky),ktory bedzie wykanczal akcje oskrzydlajace i moze byc dobrze,a nawet bardzo dobrze...POzdro dla wszystkich co byli na meczu i wlaczali sie w doping-byliscie zajebisci
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:32
najlepszy mecz Pogońii...zagrali na ludzie
teraz juz wiem co to znaczy brazylia...szkoda tylko że bramek nie było... ale dzsiaj nie bede nikogo tyrał z Pogońi bo grali ok....praca panika po malu wychodzi szkoda tylko że nie dali mu wiecej czasu
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:41
Trzeba przyznać ze był to jeden z lepszych meczów portowców w tym sezonie.Czyżby zmiana trenera tak na to wpłyneła?? Zobzczymy jak bedzie dalej.Życze powodzenia panu Pietrzakowi
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:42
Rece same skladaly sie do oklaskow kiedy patrzylo sie na wymiane pilek miedzy Edim a Grzelakiem.Dobre strzaly Labedzkiego i Matlaka w I polowie, szkoda sytuacji Ediego z drugiej.Pod koniec meczu brakowalo troche napadu zwlaszcza na srodku.Ta luke na pewno by zapelnil Divecky...Pozdro i szacunek dla wszystkich tych, ktorzy, tak jak ja dzisiaj, nie szczedzili gardel.TO WLASNIE TAKA POGON CHCE OGLADAC ZAWSZE!!!
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:53
No z dopingiem to jestem w sumie pod wrazeniem . Jeszcze duzo nam brakuje do lecha , wisły czy Legii ale widac ze robimy duze postepy . Do Patyka: Robisz świetną prace i oby tak dalej ale według mnie takie akcje ze cąły stadion wstaje czy cały stadion szale w góre powinny być częsciej to doping by znaczniej sie podniosł . Przypominajmy wszystkim kibicom ze CAŁY STADION SPIEWA Z NAMI . W końcu było długo oczekiwane kto wygra mecz
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:55
Zajebiscie!!!!!! Do pelni szczescia zabraklo jedynie bramki.W sumie to cała druzyna zagrała dobre spotkanie, a w szczegolnosci Edi, Grzelak no i wkoncu Łabędzki. Doping wrecz znakomity, a zwlaszcza wtedy kiedy podlaczyl sie caly stadion. Rewanz jest we wtorek czy w srode Wlasnie sie zaczyna transmisja na polsacie sport
Ostatnio edytowany przez: FLN, 12 maja 2005, 00:02 [1 raz(y)]
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 00:05
Z "wszyscy wstaja" nie wolno przesadzac bo potem bedzi etaki efekt, ze nikt nie bedzi ewstawal za 2 razem juz tez mniej osob tanczylo jak jest dobra atmosfera, z ewszyscy spiewaja wtedy moim zdaniem trzeba to wykorzystac w taki sposob aby bylo jeszcze lepiej- tak jak dzis....BRAWO PATYK!
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 00:19
Tak sobie przegladam program stacij Polsat 2 i Tv4.A wiec jutro na Polsacie 2 o 6;05-8;30 jest jakis magazyn sportowy.Trwa 2.5 h no to chyba to mecz bedzie.No bo watpie zeby 2 godizny o jakis wydarzeniach sportowych mowili
To samo jest dzis na zwyklym Polsacie ale o 2;45 a do ktorej on trwa to juz nie podali,no ale posiedze sobie co mi tam
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 00:33
A dla mnie Wisła zwłaszcza w pierwszej połowie była bardzo mało aktywna...wyglądało to tak, że nie chce strzelić gola...że tak powiem troszkę się na ich postawie zawiodłam. Jeśli chodzi o naszych, zwlaszcza fantastycznie Grzelak z Edim, sporo dobrych interwencji zaliczyli w obronie Magdoń z Julcimarem. Niestety kolejny słabiutki mecz Kaźmierczaka no i "Trała" na boisku. Na początku trochę nie umiał się odnaleść ale wcale mu się nie dziwię
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 00:38
Mecz dobry, nawet gdyby przegrali nikt nie miałby pretensji. Widać, że nawet z Wisłą niekoniecznie trzeba się murować żeby chociaż zremisować.
Edi, Grzelak, Magdoń- na plus. Nieznacznie lepsza gra Łabędzkiego niż ostatnio ale od niego wymagam znacznie więcej.
Kaźmierczak- nadal zastój, gra b.nonszalancko, za dużo strat piłek.
Brakuje nam środkowego napastnika i to szybkiego. Przecież u nas z powodu braku szybkiego napastnika praktycznie nie funkcjonuje szybki atak.
Doping b.dobry ale częściowo wynika to z czynników obiektywnych, jak:
1.Dobry przeciwnik- to zawsze mobilizuje
2.Mecz przy sztucznym oświetleniu.
3.Dobra gra drużyny, aż chce się tak grających Portowców dopingować.
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 00:54
W sumie wszystko już zostało napisane. Mecz zajebisy, jedyne czego zabrakło to goli, Radek Majdan zatrzymał Pogoń i tyle . Doping dobry, ale o tym napisałem w innym topicu. Mam nadzieję ze w rewanżu dopisze nam szczęście i ze awansujemy.
Fajnie sobie przyjsc do domu z meczu i obejrzec w tv mecz jeszcze raz !! wlasnie to robie bo powtarzaja na Polsat Sport !!
gdzie borek siedzial i komentowal ten mecz ?? bo zadnego gniazda nie bylo ??
Oby przeszli dalej !! Juz dzis poznamy kto na nas w polfinale czeka !!
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 09:56
A tak apropo powtorki w telewizji to 2-3 razy liniowy nam przerwal akcje pokazujac spalone,ktorych jednak nie bylo....NIe mamy szczescia do sedziow i nigdy nie mielismy.Ostatnio nie krzywdzil nas marczyk z Wisla i sedziowal w maire obiektywnie....
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 12/05/2005 10:44
brawo Portowcy!!! Pokazaliscie ze mozna ograc "wielka wiselke"!!! Jednak i tak czuje pewien niedosyt po tym spotkaniu, bo mozna bylo wygrac 1:0 czy 2:0... Brakowalo nam wykonczenia akcji... Jestem ciekawy czy na rewanz beda mogli pojechac nasi kibice? ? ?
Mozna sie tam pokusic o 1:1 tj. bylo to w meczu ligowym - jest to mozliwe... Ciekawe czy bedzie mogl zagrac Divecky. Na prawie 100% pewne jest ze nie zagra Milar, ktory wraca do Urugwaju
Wylosowalismy najtrudniejszego rywala, ale jest on do ogrania - czekam na final z Legia
PS: przy golu Ediego byl jednak spalony (na spokojnie w telewizji widzialem)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523473 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.