Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8290 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:26
To ja jeszcze ocenię:

Pesković 8 - Kasprak 8, Masternak 7, Julcimar 7, Magdoń 8, Matlak 8 - Łabędzki 5, Kaźmierczak 6, Grzelak 9 - Edi 9, Milar 7.

Panik 3 - taktyka 5-3-2 + bronienie się całą 2 połowę to jest tzw. antyfutbol i ja tego nie chcę oglądać. +1 za wygraną.

Obrazek gif wstawiony na forum
Krasny
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:27

trib napisał:  
a nagrody Darwina to sie przypadkiem nie dostaje za najbardziej spektakularna smierc??.

Tak masz racje....po prostu jestem wsciekły na tego pieprzonego "taktyka" i po prostu jego głupota skojarzyła mi sie z tą nagrodą(a raczej z głupotą niektórych laureatów ...np koleś który zginął przygnieciony ekspresem do kawy takim na żetony bo go przechylał zeby mu wiecej nalało....)

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:29
no nareszcie !!!!!!!!! Ale i tak Panik won !!!!!!!!!!

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Gucio
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:29
zajebiscie mi sie podobal mecz...W 1 polowie doping dobry w drugiej troszke gorzej tak samo jak gra Pogoni,ale ogolem pozytywnie...Spiewamy Hej Sialala...:)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
F G
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:37

Pogoniara napisał:  
JAk ja żałuje, że nie byłam ;( Słyszałam śpiewy... :( Już byłam na stadionie :( Ale moja kolerzanka zażygała połowe sektora 12~! No to co musiałam ją odcholować! :(

Ostro !!!

TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:42
Taką Pogoń chcę oglądać!! Milar dzisiaj pokazał, że zajebiście umie walczyć... to w poprzednich meczach mu się nie chciało czy jaki ch**?? Nieważne... 3pkt. są i trzeba się cieszyć. Myślę, że piłkarze zagrali taki mecz żeby uratować Panikowi dupę:]

Orło
Kibic
Na forum od 8195 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:42

F G napisał:  
[cytat=Pogoniara]JAk ja żałuje, że nie byłam ;( Słyszałam śpiewy... :( Już byłam na stadionie :( Ale moja kolerzanka zażygała połowe sektora 12~! No to co musiałam ją odcholować! :(

No ja was 2 chyba widziełem przed meczem jak opuszczałyście sektor, ostro zapruta koleżanka:D:D:D: pić trzeba z umiarem ;)

Babilon Team
L.
Kibic
Na forum od 7916 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:48
Meczyk dobry a szczegolnie doping. z niecierpliwoscia czekam na zdjecie nowej fany. Jezeli chodzi o ocene pilkarzy to nie bede komentowal bo malo widzialem, mam tylko u wage do naszego "reprezentanta"- wez Ty sie chlopie o panuj, bo robisz sie bardziej sztywny niz Grzes R.
Jesli chodzi o powrot to kto jechal tramwajem na potulicka i widzial co kaski zrobily to wiedza co na ten temat myslec. Jednym slowem wielkie CHWDP a za ten gaz powinni przeprosic osoby postronne ktore wsiadaly na nastepnym przystanku.

MW'03
Luigi
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:50
Mecz mogl sie podobac w pierwszej polowie-moze jeszcze przez 10 minut drugiej.Teraz troche ja pooceniam:
OBRONA:Bardzo dobrze gral Magdon,wygrywal wszystkie grone pilki,dobrze sie ustawial,bardzo dobrze Matlak,niezle jak w sumie na debiut gral Kasprak-przecietnie Maternak i Julcimar,bradzo dobrze Peskovic-moze tylko jest za bardzo zywiolowy-wychodzi praktycznie do kazdej pilki dosrodkowanej w pole karne...
POMOC:Fantastycznie Grzelak-z taka forma jaka pokazuje od trzech meczy moze spokojnie myslec o kadrze.Wywalczyl karnego,zaliczyl asyste,byl wszedzie(w sumie to gral jako lewy pomocnik,napastnik a nawet prawy)Najwieksza tragedia to srodek pomocy-na papierze to nasz atut-dwoch mlodych pomocnikow o duzym potencjale,ale w tej rundzie graja fatalnie.Kazmiercfzak malo ruchliwy,malo przechwytow i gdzie jego strzaly z dystansu?(najwiekszy jego chyba pilkarski atut).Labedzkiemu nie mozna odmowic walcznosci ale za to brak jakiegokolwiek pomyslu na zagranie pilki,na rozegranie akcji...
ATAK:Jak na brak wsparcia z linii pomocy-slabi Labedzki i Kazmierczak nawet dobrze-EDI po Grzelaku to nasz obecnie najlepszy pilkarz-piekna bramka-widac,ze przed zakupem pofatygowali sie go obejrzec nie kupili go ogladajac kasete video(Adriano).Milar jakby bardziej ruchliwy ale ciagle wolny.Jego kiwiki juz coraz mniej skuteczne-ale nawet zmeczony,mimo ze tracil wiele pilek stwarzal zagrozenie wieksze niz wprowadzony,swiezy Bugaj,ktory poza bieganiem bez pilki nie zrobil nic.
Zmiany Panika nieudane-Michalski za Kaspraka "oddychajacego rekawami",do tego poobijanego jeszcze rozumiem-natomiast Batata za MIlara(zamiast np Tralka)czy BUgaj za Ediego,ktory gral dobrze i ruszal ten atak-tego juz nie bardzo...
OCENY:
Peskovic 7-Kasprak 7,Magdon 8,Julcimar 6,Masternak 6,Matlak 8-Labedzki 3,Kazmierczak 4,Grzelak 9,Milar 6,Edi 8

Aha takie male pytanie:Spiewane bylo :"MIlar co Ty kurwo!Szanuj kibica,hej MIlar szanuj kibica"?Czy ":"Mizak co Ty kurwo!Szanuj kibica,hej Mizak szanuj kibica?No i dlaczego...?

Ostatnio edytowany przez: Luigi, 7 maja 2005, 22:01 [1 raz(y)]

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
MaT
Kibic
Na forum od 7902 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:53
a mnie juz na poczatki wquurwili ochronairze kazali mi dmuchac kurwa i nic nie mailem i powiedzial przepraszaszam lol ja nie nie wiem jak oni oceniaja trzezwosc kibicow tam jelopy pracuja a dopingg bardzo dobryy gradlo boli widac ze wszyscy spiewali z sercem ;)

RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:58
Meczyk ciekawy, ale tylko w pierwszej połowie. Druga odsłona spotkania to bronienie dostępu do własnej bramki. Pozytywne wrażenie wywołali u mnie: Grzelak-przez większą część spotkania fenomenalne zagrania, w drugiej połowie jednak mało widoczny; Edi-chyba największe wzmocnienie przed tą rundą, dużo ładnych podań; Milar- w końcu zaczął biegać i więcej podawać, jednak czasami do przeciwników, Kasprak- dobry w akcjach ofensywnych zespołu, jeżeli nie odejdzie może być z niego pożytek, Matlak- na obrońce to on się raczej nie nadaje, ale dzisiaj niemal bezbłędny, Magdoń- wygrywał dużo pojedynków główkowych, na swoim wysokim poziomie. Julcimar i Masternak dzisiaj mało widoczni. Plus dla obrony za czyste konto. Kaziu - bez komentarza. Łabędzki nie najgorzej, nie najlepiej, ale wysoko poniżej oczekiwań. Brawa dla Peskovica, który się wykazał kilkoma naprawdę stojącymi na wysokim poziomie interwencjami.

Co do Panika to bym się z nim pożegnał. Zmiany tragiczne. Dlaczego zeszli Edi i Milar? Tego nie wiem. Po co słabo przentujący się ostatnimi czasy Batata? Już bym wolał Adriano, aczkolwiek występ należał się Trałce, który ponoć zrobił największe postępy. Czas żeby chłopak się pokazał!

Jey - M
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:03
mecz był nawet ciekawy ale skzoda ze lukasz nieweszedl :( molgismy wiecej goli strzelic ale taka jest piłka :]

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
FLN
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:10
Grzelak na poziomie.Łabędzki i Kaźmierczak chujowo.Mecz ogółem nudny.Jedyne co było godne uwagii to nowa zajebista flaga.
Łukasz Trałka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:13
Pan Kaźmierczak po kadrze już chyba gwiazdorem sie poczuł i trzeba znaleźć kogoś w zastępstwie do biegania, bo gwiazdy i gwiazdeczki przecież nie mogą się męczyć... To że Kazek zawsze miewał w meczu przestoje stało się już standardem, ale to co teraz odpierdala to przesada. Z kolei jego koleś - Pan Łabędzki - zupełnie przeciwieństwo Kazka. Biega chłopak tam i z powrotem (bez pomysłu), więcej piłek zabiera swoim kolegom niż rywalom, strat ma tyle ile cała drużyna Wisły w ostatnich 3 meczach i w ogóle ostatnio jakoś słabo czuje się na zielonej trawce. Może ma uczulenie na pyłki lub coś w tym stylu? Najgorsze że alternatywą dla tych dwóch panów jest obecnie inny pan, pochodzący z Czech, dobry duch drużyny, koleś trenera i gwiazda Ligi Majstrów. Oj będzie jeszcze u nas wesoło hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Plum
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:15
hehe rozmieszył mnie jeden komentarz z v.pl
  Cytat:  
witajcie!wlasnie wrocilem z meczu!dobry wynik ale Panik MUSI ODEJSC!!znowu ta glupawa taktyka w I polowie ,,system,,5-2-3 lub 6-2-2 co to jest????Gdzie TRALKA caly stadion krzyczy Lukasz Tralka a trenerio wpuszcza Batate,zupelnie nie przygotowanego do gry!!!jestem z sektora 4 i bardzo sie ciesze ,ze pokazalismy jak sie dopinguje,tzn.za dobre zagrania soczyste brawa!!a nie jak na 12 glupawe przyspiewki,i zadyma.......a gdzie Elektroda???? W srode Wisla ..moze bedzie lepiej!!

Chce się komentowac ale śmiech nie pozwala mi pisac.

PS.Alkon był lepszy ten fort to młode szczyle,wszytko da się z nimi zorbić,hehe znowu mi karnetu nie przedziurkowali,chyba instrukcji w dziurkaczu nie buło ... :P

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Slim
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:22
Pierwsza polowa dobra, druga tez mi sie podobala :) Fakt jest jeden zadnej bramki nie widzialem :) Przy karnym akurat zamknalem oczy bo jak zawsze patrze jak strzelaja karne to nie trafiaja, ale przesadny jestem ale to szczegole :) a przy drugiej bramce to bylem akurat pod sektorowka :) Doping dobry fajnie ze wprowadzono te "starsz" piosenki ale i tak najlepsze co mi sie podobalo to to:
Panik!!! Co??? Zegnamy!!!papa

Ostatnio edytowany przez: Slim, 7 maja 2005, 22:34 [1 raz(y)]

eJay
Kibic
Na forum od 7730 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:34
Niestety, sprawdzily sie moje przewidywania co do stylu gry - kiepski jak nigdy dotąd. Zauwazcie, ze bramki zdobylismy po karnym i roznym. Zero kontruowania akcji, absolutnie zadnego zaangazowania. Na + wyroznili sie Kasprak, Grzelak i Peskovic. Kazek z Labedzkim moga sobie podac dlonie. Ich forma zostala gdzies w zeszlej rundzie bo teraz akurat klepią biedę. Panik na dodatek wpuszcza Batate, ktory forme zostawil rok temu:D On mysli, czy tylko stara sie przypodobac Ptakom?? Tralka sie marnuje...No i jeszcze kwestia Adriano. On chyba nie ma przyjaciela w druzynie bo dzisiaj nikt mu nie chcial pilki podac podczas rozgrzewki i cwiczyl sobie z jakims juniorem, daleko od druzyny.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:37

Orło napisał:  

F G napisał:  
[cytat=Pogoniara]JAk ja żałuje, że nie byłam ;( Słyszałam śpiewy... :( Już byłam na stadionie :( Ale moja kolerzanka zażygała połowe sektora 12~! No to co musiałam ją odcholować! :(

No ja was 2 chyba widziełem przed meczem jak opuszczałyście sektor, ostro zapruta koleżanka:D:D:D: pić trzeba z umiarem ;)

Oj za ostro było... tylko żałuje, że taki mecz i atmosfere przegapiłam... Miłe zapachy szły z pod bębna...

MaT
Kibic
Na forum od 7902 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:45
komentarzy ciag dalsy ....

Data: 2005-05-07 21:24:00
Host: *.szczecin.mm.pl
mecz taki sobie ,ale te nasze piekielko piekna oprawe meczu zrobilo hehe nie dosyc pare krzeselek zjarali to jeszcze taka zadyme zrobili ze nie widzieli drugiej bramki hehe,brawo 12 sektor jestescie coraz lepsi, za duzo malolatow tam siedzi zrobcie cos z nimi do sektora rodzinnego

Data: 2005-05-07 22:27:00
Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mecz był na wyskokim poziomie.Nareszcie Portowcy nie zawiedli.Nie podoba mi się zachowanie młodych kibiców na 12 przez 2 małolatów ktorzy zaczeli sie spychać i bić nie wybuchła wieksza bójka!!! Stadion dla kibiców !!!

lol

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7921 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 22:45
a ja tak na gorąco napisze bom zajęty robieniem newsów, a nie zebym się podniecał ;) - Kasprak wygrał z całej "11", szykuje się naprawdę dobry obrońca i konkurencja dla Michalskiego
mam nadzieje, ze nie był to tylko jednorazowy błysk
Edi - bramka I klasa, jednak za mało zrozumienia z resztą ekipy stąd był czasami nie widoczny

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758528141 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005