Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8703 dni

**

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 16:34

kuLa napisał:  
panik odeszedl z Pogońi to teraz chcemy wdowczyka !! a nie pietrzaka

Nie sadze zeby Wdowczyk, bedac swiadomym mieszania sie Ptakow w sklad, chcial firmowac Pogon swoim nazwiskiem.
Do konca sezonu jestesmy skazani na Pietrzaka, ktory lepszych wynikow nie gwarantuje, ale uwolnil nas od ogladania systemu Panika, ktory szczerze mi juz obrzydl.

1948
happy2504
Kibic
Na forum od 7534 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 16:41

wien napisał:  

happy2504 napisał:  
Mial racje choc by troche dorobil jak mu Davidek sklad i taktyke ustalal... To nie byla jego wina co sie dzialo z druzyna

ty happy a skad ty wiesz co sie dzieje w druzynie?? wez sie nie wypowiadaj w ten sposob, jezeli nie masz zadnych faktow, ktore popieralyby twoje chore poglady

Obserwuj dokladnie co sie dzieje wokol druzyny to moze zaskoczysz skad mam takie wiadomosci..
A i tu bardzo duzo postow, ze Davidek ustala sklad i taktyke..
A propo jezeli juz zwracasz sie do kogos to ty pisze sie Ty..z duzej litery..
No to zobaczymy co teraz Pietrzak pokaze i jego taktyke..

Much
Kibic
Na forum od 7555 dni

Odp: Kto nastepca Panika? - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 16:41
No nie wiem czy Pietrzak poradzi sobie z pierwszym skladem,to przeciez calkiem inna gra niz w trzeciej lidze.Cos czuje ze teraz bedzie tylko gorzej.morze nie od zaraz ale niebawem.

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
sołtys
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 16:51
Nie wazne kto jest trenerem wazne jest to abysmy wygrywali i odbili sie od konca tabeli !!

77
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 17:14
Ma chłop szansę, ale czy ją wykorzysta ...? Na pewno A. Ptak nie znalazłby w jeden dzień innego trenera. Teraz są dwie możliwości:
1. Pietrzak zostaje na najbliższe kilka sezonów, bo uda się przejść Wisłę i potem zdobyć PP.
2. Pietrzak doprowadza Pogoń do końca sezonu i A. Ptak szuka lepszego coach'a, bo Pietrzakowi nie wyszło.
Jedno jest pewne - NIGDY WIĘCEJ czeskiej szkoły w MKS-ie!!! Czeska szkoła natomiast wydaje się polegać na tym, że odchodzi się w przeddzień może najważniejszego meczu w sezonie. Na pewno Panik myśli, że się zemścił na kibicach i zostawił Portowców na lodzie, ale zobaczymy ....
Teraz widać złą politykę klubu. Człowiek nie przywiązany do klubu ma go w dupie, gdy tylko coś mu nie gra - odchodzi.
Na koniec powiem jeszcze tylko, że tu w Szczecinie trzeba nam Mario Kurasa!!!

Pik Nik
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 17:40
Z całą sympatią dla pana Pietrzaka to raczej powinien zostać najwyżej do końca sezonu, a po nim poszukać jakiegoś innego trenera (chyba, że Pietrzak czymś nieźle zaskoczy). Wdowczyk, Kubicki, może Motyka (jeżeli odejdzie z Polonii) to byliby najlepsi do zatrudnienia, z tych osiągalnych. Bo Kuras, Bobo Kaczmarek, Kasperczak czy Mourinho to jednak raczej marzenia ściętej głowy (przynajmniej na teraz). Jak już jakieś "wynalazki" to bym wolał byłych Portowców, np. Kaczmarek Młodszy, Leśniak czy Krzysztof Zięcik niż kolejnego Malurę.

x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 17:47

m@riuszwie napisał:  
Ma chłop szansę, ale czy ją wykorzysta ...? Na pewno A. Ptak nie znalazłby w jeden dzień innego trenera. Teraz są dwie możliwości:
1. Pietrzak zostaje na najbliższe kilka sezonów, bo uda się przejść Wisłę i potem zdobyć PP.
2. Pietrzak doprowadza Pogoń do końca sezonu i A. Ptak szuka lepszego coach'a, bo Pietrzakowi nie wyszło.
Jedno jest pewne - NIGDY WIĘCEJ czeskiej szkoły w MKS-ie!!! Czeska szkoła natomiast wydaje się polegać na tym, że odchodzi się w przeddzień może najważniejszego meczu w sezonie. Na pewno Panik myśli, że się zemścił na kibicach i zostawił Portowców na lodzie, ale zobaczymy ....
Teraz widać złą politykę klubu. Człowiek nie przywiązany do klubu ma go w dupie, gdy tylko coś mu nie gra - odchodzi.
Na koniec powiem jeszcze tylko, że tu w Szczecinie trzeba nam Mario Kurasa!!!

Moge sie mylic ale.......... 1 miejsce mysle ze bedzie tak jak mowisz w nr 1 jestem optymista cheerleader bedzie ok i walsnie dzisiaj trzeba sie pokazac doping naród patrzy .......pozdro

Szczecińska albo Zadna
PSG_PoGoN
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 17:53
szkoda ze go wyjebali...byl dobrym trenerem...moze gra byla malo widowiskowa ale wkoncu nie przegral 7 czy 8 meczow z rzedu...pietrzak jakies tam doswiadczenie ma i poradzi sobie w roli trenera pierwszego zespolu ! tak czy inaczej dzisiaj Pogoń przegra bo Pogoń sie wqrwi na ptakow ze wyjebali panika...nawet chyba matlak mowil ze to najlepszy trener z jakim pracowal :( chociaz chcialbym zeby Pogoń wygrala tak nie bedzie !!! 0:4 :(

POGOŃ NA ZAWSZE !!!
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 17:55

sołtys napisał:  
Nie wazne kto jest trenerem wazne jest to abysmy wygrywali i odbili sie od konca tabeli !!

masz racje a Kuras to by sie naprawde przydał....

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 18:35

Much napisał:  
No nie wiem czy Pietrzak poradzi sobie z pierwszym skladem,to przeciez calkiem inna gra niz w trzeciej lidze.Cos czuje ze teraz bedzie tylko gorzej.morze nie od zaraz ale niebawem.

mam takie same przeczucia, pietrzk za bardzo w 3 lidze sobie nie radzil a tu nagle ma prowadzic 1 ligowa Pogoń - absurd.
Jak juz zwolnili panika to niech juz dadza jako takiego trenera.

Wszyscy marsz na wisle pokazmy ilu nas jest !!!

Kuras na trenera Pogońi i na prezydenta !!!
a moze Lorensa

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
kawek
Kibic
Na forum od 8060 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 20:33

silver_woman19 napisał:  

sołtys napisał:  

masz racje a Kuras to by sie naprawde przydał....

NIe ma co liczyc ani na Wdowczyka ani na MAria Kurasa bo nastepny bedzie Bogusław Kaczmarek jak mowił Darek Adamczuk.NAjpierw Bodzio Baniak potem Bohumil Panik teraz Bodzio PIetrzak wiec nastepny bedzie Bobo Kaczmarek.Dawidek ma chyba słabość do tego imienia :)

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 22:24
Po dzisiejszym meczu dałbym szanse Pietrzakowi do konca sezonu .Moze trzeba, zeby poczuł troche ognia koło dupy to pociagnie chłopaków do przodu .

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
77
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 11/05/2005 23:00

Marcello napisał:  
Po dzisiejszym meczu dałbym szanse Pietrzakowi do konca sezonu .Moze trzeba, zeby poczuł troche ognia koło dupy to pociagnie chłopaków do przodu .

całkowicie się z tobą zgadzam. dziś Portowcy grali tak jak powinni. walka do końca i do przodu z jakimś pomysłem. szkoda że nie udało się strzelić choć jednej bramki. ale pierwszy mecz Pietrzaka napawa optymizmem.

Żyleta
Kibic
Na forum od 8020 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 00:12

m@riuszwie napisał:  

Marcello napisał:  

całkowicie się z tobą zgadzam. dziś Portowcy grali tak jak powinni. walka do końca i do przodu z jakimś pomysłem. szkoda że nie udało się strzelić choć jednej bramki. ale pierwszy mecz Pietrzaka napawa optymizmem.

Nie załamujcie mnie... zasługa Pietrzaka w dziejszym sukcesie jest niewielka, raczej odejście Panika mogło spowodować poprawe pewnie nawet jak ja bym dziś zasiadł na ławce trenerskiej to by zremisowali :D Poprostu za krótko żeby go oceniać pożyjemy zobaczymy jak będzie nadal tak dobrze jak dziś to wtedy będe bił mu brawo !!! :)

Bo jest paru ludzi... Piraci
-PaveL-
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 01:37
Jedyna zasluga Pietrzaka w tym meczu to , ze poprawnie sestawil wyjsciowa '11' i widac bylo ofensywne nastawienie pilkarzy, a ze braklo skutecznosci/szczescia to juz inna bajka. Ptak powiedzial w wywiadzie po meczu, ze Pietrzak zostanie do konca sezonu, wiec wszelkie dyskusje o Wdowczyku, Engelu itp. mozemy odlozyc na przyszlosc... Wedlug mnie jest lepszy od panika, zna juz zespol, a i przeszlosc trenerska w I lidze posiada (calkiem dobrze sobie radzil Ruchem), wiec nie jest taki zielony...

To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
77
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 08:22

Żyleta napisał:  

m@riuszwie napisał:  

Marcello napisał:  

Nie załamujcie mnie... zasługa Pietrzaka w dziejszym sukcesie jest niewielka, raczej odejście Panika mogło spowodować poprawe pewnie nawet jak ja bym dziś zasiadł na ławce trenerskiej to by zremisowali :D Poprostu za krótko żeby go oceniać pożyjemy zobaczymy jak będzie nadal tak dobrze jak dziś to wtedy będe bił mu brawo !!! :)

jasne że za wcześnie oceniać - napisałem, że 1-szy mecz Pietrzaka napawa optymizmem. poza tym tak jak napisał MKS4ever dobrze zestawił wyjściową jedenastkę co Panikowi raczej nie wychodziło.

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 10:51
do konca sezonu niech potrenuje a potem....

1.wdowczyk?
2.engel?
3.wojcik?
4.baniak?
5.kuras?

Niech Antek wybierze sobie...

happy2504
Kibic
Na forum od 7534 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 15:21

happy2504 napisał:  

wien napisał:  

happy2504 napisał:  
Mial racje choc by troche dorobil jak mu Davidek sklad i taktyke ustalal... To nie byla jego wina co sie dzialo z druzyna

ty happy a skad ty wiesz co sie dzieje w druzynie?? wez sie nie wypowiadaj w ten sposob, jezeli nie masz zadnych faktow, ktore popieralyby twoje chore poglady

Obserwuj dokladnie co sie dzieje wokol druzyny to moze zaskoczysz skad mam takie wiadomosci..
A i tu bardzo duzo postow, ze Davidek ustala sklad i taktyke..
A propo jezeli juz zwracasz sie do kogos to ty pisze sie Ty..z duzej litery..
No to zobaczymy co teraz Pietrzak pokaze i jego taktyke..

"Wien", czy teraz po wykupie pozostalych 5% udzialow -Akcjii masz watpliwosci w to co napisalem???
Wydaje mi sie ze chyba nie..
Dlaczego Dabrowski nie zostal Prezesem , bo zaczol wszystko po swojemu robic i z glowa na korzysc naszej druzyny..
Co ja pisze naszej, jutro moze juz byc BYDGOSZCZ.. lub inne miasto..
Ponoc Bydgoszcz na sile domaga sie I ligowego skladu.........

pchela
Kibic
Na forum od 7644 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 16:30
Dajmy temu Pietrzakowi jakąś szanse.Na pierwszy rzut oka widać ,że jest to trener który jest związany z drużyną.A po za tym bardzo skromny.Lecz nie sądze aby w Szczecinie został na dłużej.Po meczu z Wisła powiedział ,że już do konca sezonu nic nie będzie zmieniał w taktyce i w składzie.N o i ma racje.No a z Wisłą zagrał dosyć ofensywnie.Tylko gdzies w okolicach od 60 min d0 80 Wisła nas naciskała.A tak to mecz był wyrównany.J to cieszy:) .Dwa mecze z mistrzem polski zagraliśmy na nawet dobrym poziomie.
Tak trzymać!Tylko ja pragnąłbym Wdowczyka no ale to jest chyba mission imposibble (nie wiem jak to sie pisze)dla działaczy naszego klubu:(

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
PSG_PoGoN
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 12/05/2005 17:30

yzerman napisał:  
do konca sezonu niech potrenuje a potem....

1.wdowczyk?
2.engel?
3.wojcik?
4.baniak?
5.kuras?

Niech Antek wybierze sobie...

a moze jose mourinho ? co ty qrwa piszesz ? ty myslisz ze sa jakies sznase na wdowczyka , engela , wojcika, baniaka lub kurasa? wez sie lepiej za czytanie ksiazki a nie piszesz takie bzdury !

POGOŃ NA ZAWSZE !!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462163 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005