Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mks goral
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7637 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:18

Pawełek Lubicz jr. napisał:  

legia_w-wa napisał:  
duzo bylo polonii?????????????????????

okragla liczba... :D 0

A ja wiem, że na pewno była grupa 5-osobowa. Sami sprinterzy. Jeśli to przeczytają to rada, w tym wieku to trzeba korzystać z mapy.

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:21
a ja krotko za Panika to nasza Pogon niczego nie osiagnie i zamiast pucharow bedziem patrzec jak bronia sie przed spadkiem a szkoda bo dobrze sie zapowiadalo

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
kus
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:25
Doping w 2 polowie niedobry?? Dla mnie ekstra. Spiewalo co prawda 30 osob ale bylo ekstra. Teraz naprawde mowic nie moge:P Wszyscy na gorze 12 brechtali ze mnie i kolesia nie wiem czemu :) Powiem tylko jedno: Do boju MKS! Niech wszyscy "zmecza" swoje pluca i pospiewaja jak dzis te 20 osob to wyjdzie ladny doping :) 1 sierpnia 2004 ilu bylo Legionistow?? Duzo. Wszyscy przez 15 minut spiewali Legiaaaaa Warszawaaaaa, wiec nie powinnismy byc gorsi :)

mks goral
Kibic
Na forum od 7637 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:26
Aha, Legia_w-wa. Wracają nie pociągiem tylko szarym reno.

eJay
Kibic
Na forum od 7730 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:33
Mecz do dupy, ale w sensie wyniku bo gra byla o klase lepsza niz ostatnio. Katastrofalnie zagral dzisiaj srodek pola. Labedzki bez formy, Kuchar niewiele lepiej (on sie chyba boi glowki robic). Bugaj zagral slabiutko, natomiast Divecky nie czarował, a gdy chcial sie brac za rozgrywanie akcji to jakos mu to nieszczegolnie wychodzilo. Napewno pozytywami meczu sa Andradina i Grzelak. Pierwszy z nich to nie samolub (jak Milar), a bardzo inteligentny gracz, duzo widzi, podaje, Rafał natomiast swietnie uzupelnial luki w srodku, mial wiele rajdow po lewej stronie no i bramke strzelil. W obronie raczej ok (niezle Julcimar), choc Michalksi pod koniec meczu jakby stracil sily...

Kwestia Panika - juz nie raz bal sie zaryzykowac i cofnal druzyne do tylu po strzelonej bramce. Po co?? Polonia byla dzisiaj do ogrania na 3:0, a my schowalismy sie i dalismy sobie wepchnac glupia bramke. Czy Bohumil poleci?? Nie sadze. Ptaki maja do niego chyba duze zaufanie i dadza mu pracowac do czerwca.

Beznadziejny wystep zaqnotowal kutas z Wielkopolski, ktory dumnie nazywal siebie sedzia. To co ten typ odpierdalal to wolalo o pomste do nieba. Kompletnie gubil sie, faule pokazywal w przeciwna strone, kartki z kosmosu. Do kompletu dolaczaja tez popierdoleni liniowi, ktorzy chyba przyjechali po to, aby wziasc po 2,5 kola na reke i wyjechac. Naprawde zal bylo patrzec, a "magiczna" trojca niech sie cieszy, ze nie sedziuja w jakiejs wsi bo by im samochody rozlozyli na czesci a ich przywiazali do slupa telegraficznego i wykastrowali.

Oceny (1-10):

Peskovic 6
Michalski 5
Julcimar 6
Magdon 6
Matlak 7
Grzelak 9
Kuchar 2
Labedzki 1
Parzy 5
Adrandina 7
Batata bez oceny
Divecky 5
Bugaj 4

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Pit.
Kibic
Na forum od 7919 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:34
Peskovic 6 - Matlak 6, Julcimar 7, Magdoń 6, Michalski 5 - Grzelak 8, Kuchar 2, Łabędzki 2, Parzy 4 - Divecky 5, Bugaj 5, rezerwa: Edi 7, Batata bez oceny.

Jak taką kaszane gra środek pola, to ja się nie dziwie, że nie umieją ograć słabej Polonii. Bez Kaźmierczaka środek nie istnieje.
Wogóle to ja nie wiem czy Panik jest taki słaby, czy poprostu piłkarzom nie chce się grać.
Nie mam już złudzeń, za czasów Panika w tej drużynie nigdy nie będzie funkcjonował element gry, zwany "strzałami z dystansu".
Z Lechem trzeba wygrać.

P.S: Ten Gołoś z Polonii nawet dobry.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:40
Powiem tylko dwie rzeczy:

1. Ch*j z wynikami Portowcy jesteśmy z Wami!!!

i druga:D:D:D

2. Do boju MKS......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:44

Matysh napisał:  
...pozdro dla wszystkich jadzacych i motorniczego !!!!!!!!!!!! TANCZYMY LABADA LABADA LABADA TANCZYMY LABADA MALEGO WALCZYKA HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jeszcze Proszę Cię, Proszę Cię, Proszę Cię, Proszę Cię, Proszę Cię, Proszę Cię JEDZIEMY:D:D:D:DD:

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:46

eJay napisał:  
Mecz do dupy, ale w sensie wyniku bo gra byla o klase lepsza niz ostatnio. Katastrofalnie zagral dzisiaj srodek pola. Labedzki bez formy, Kuchar niewiele lepiej (on sie chyba boi glowki robic). Bugaj zagral slabiutko, natomiast Divecky nie czarował, a gdy chcial sie brac za rozgrywanie akcji to jakos mu to nieszczegolnie wychodzilo. Napewno pozytywami meczu sa Andradina i Grzelak. Pierwszy z nich to nie samolub (jak Milar), a bardzo inteligentny gracz, duzo widzi, podaje, Rafał natomiast swietnie uzupelnial luki w srodku, mial wiele rajdow po lewej stronie no i bramke strzelil. W obronie raczej ok (niezle Julcimar), choc Michalksi pod koniec meczu jakby stracil sily...

Kwestia Panika - juz nie raz bal sie zaryzykowac i cofnal druzyne do tylu po strzelonej bramce. Po co?? Polonia byla dzisiaj do ogrania na 3:0, a my schowalismy sie i dalismy sobie wepchnac glupia bramke. Czy Bohumil poleci?? Nie sadze. Ptaki maja do niego chyba duze zaufanie i dadza mu pracowac do czerwca.

Beznadziejny wystep zaqnotowal kutas z Wielkopolski, ktory dumnie nazywal siebie sedzia. To co ten typ odpierdalal to wolalo o pomste do nieba. Kompletnie gubil sie, faule pokazywal w przeciwna strone, kartki z kosmosu. Do kompletu dolaczaja tez popierdoleni liniowi, ktorzy chyba przyjechali po to, aby wziasc po 2,5 kola na reke i wyjechac. Naprawde zal bylo patrzec, a "magiczna" trojca niech sie cieszy, ze nie sedziuja w jakiejs wsi bo by im samochody rozlozyli na czesci a ich przywiazali do slupa telegraficznego i wykastrowali.

Oceny (1-10):

Peskovic 6
Michalski 5
Julcimar 6
Magdon 6
Matlak 7
Grzelak 9
Kuchar 2
Labedzki 1
Parzy 5
Adrandina 7
Batata bez oceny
Divecky 5
Bugaj 4

sedzia liniowy za mecz w ekstraklasie dostajke kolo 1,4 tys na reke.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Arek87
Kibic
Na forum od 8219 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:50
Do booooju MKS!

;-)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:52

Luk2 napisał:  

sedzia liniowy za mecz w ekstraklasie dostajke kolo 1,4 tys na reke.

jak dla mnie te trzy niedorobione stworzonka powinny sie zrzec wypłaty i wygranych u buka na jakiś szczytny cel (przepisy gry w piłke, kodeks prawa karnego, rehabilitacja pourazowa itp...)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:53
mozna powiedziec ze przegralismy wygrany mecz bo teoretycznie to 3 punkty juz w kieszeni mielismy i znow dalismy dupy w koncowce...

doping byl dobry a tym co sie nie podobal to niech sie pierdola:D tylko jak młyn spiewa "do boju MKS" to wszyscy kurwa spiewaja a nie ze grupki "powstancow" sobie co innego zaczynaja spiewac i sie burdel robi:/ a po koncowym gwizdku tez sie fajnie "do boju MKS" spiewalo:D

co do pilkarzy to znowu najlepszy byl Grzelak. ja ni chuja nie wiem po co Batate wpuscil i czemu nie daje szansy Trałce i Adriano... wiecej pisac mi sie nie chce:P ide sobie Bosmanem gardlo przeczyscic:P

100% PD
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7671 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:56
Mecz nie był rewelacyjny , mogliśmy bez problemu wygrać. Ale doping w 2 połowie to rewelka
Spiewam a obok gosciu sie zwraca do mnie "Ziomus przestań spiewac chociaz Ty" :)

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8036 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:58
"...do boju MKS..."

Śpiewamy !!!

Z daleka nie będzie widać.
Gaca
Kibic
Na forum od 8503 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:00
Według mnie Panik powinien dac szanse Adriano. Skreslic zawodnika po 2 meczach to bezsens. Przeciez on musi cos w ta pilke grac.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:02
Panik:"Pierwsza połowa w naszym wykonaniu nie była aż tak dobra, ale ustawienie przeciwnika na trzech mocnych obrońców: Duda, Jarczyk i Stokowiec było bardzo ciężko przełamać. To boisko nie pozwala na grę długimi, prostopadłymi piłkami. W drugiej połowie po zdobyciu bramki nasza drużyna pokazała, że umie grać, nawet na takim boisku. Niestety straciliśmy bramkę i nie zdobyliśmy kompletu punktów. Teraz strefa barażowa jest bardzo blisko." Panik

Ten ziomek ma coś zgłową ... Kurwa boisko mu sie nie podoba? To niech idzie do Liczki do krakowa tam maja prasta trawe i lepsze kosiarki ...

tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:05

patrys napisał:  
Panik:"Pierwsza połowa w naszym wykonaniu nie była aż tak dobra, ale ustawienie przeciwnika na trzech mocnych obrońców: Duda, Jarczyk i Stokowiec było bardzo ciężko przełamać. To boisko nie pozwala na grę długimi, prostopadłymi piłkami. W drugiej połowie po zdobyciu bramki nasza drużyna pokazała, że umie grać, nawet na takim boisku. Niestety straciliśmy bramkę i nie zdobyliśmy kompletu punktów. Teraz strefa barażowa jest bardzo blisko." Panik

Ten ziomek ma coś zgłową ... Kurwa boisko mu sie nie podoba? To niech idzie do Liczki do krakowa tam maja prasta trawe i lepsze kosiarki ...

a Polonisci mieli dzisiaj szybsze buty od naszych...

100% PD
km
Kibic
Na forum od 7791 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:05
a My dalej swoje : " Doo bojuuu MKS ... ! ! ! ! "

Mick
Kibic
Na forum od 7999 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:06

Ziemiak napisał:  
"...do boju MKS..."

Śpiewamy !!!

ALE Z SERCEM!!

'..MARSZ MARSZ MARSZ..'

jns
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 22:06
Nie wiem jak to mozliwe,że tego nie wygraliśmy...Polonia nie grała praktycznie nic,a my mając tyle sytuacji nie potrafimy wykorzystać zadnej z nich, popelniamy karygodny błąd cofajac sie do tylu identycznie jak w meczu z Wisła!Katastrofa nie umiemy utrzymac prowadzenia do końca meczu.Sędzia-pozostawie bez komentarza.
Szczerze mówiac mam juz stanowczo dosc Panika.

OCENY:

Peskovič 6 - To co miał do wybronienie to wybronił.Przy bramce bezradny.
Michalski 7- Prawie przez cały mecz solidnie,jednak w koncowce popelnil blad,podobnie jak Grzegorz Matlak w Krakowie.
Julcimar 9 - SUPER!Poraz kolejny bardzo dobry wystep.
Magdoń 7 - jak najbardziej poprawnie.
Matlak 5 - przecietnie
Parzy 5 - generalnie niezle,lecz zmarnowal 100% okazje.
Kuchar 3 - znow bardzo słabo
Łabędzki 2-Dno.Mnostwo strat i fatalnych podań.
Grzelak 9 - znakomicie sie zaprezentował.Strzelił bramkę,był aktywny oby tak dalej.
Bugaj 2 - słabiutko...
Divecky 6 - gorszy mecz Radka,ale walczył i za to 6.
Batata 3 - niewidoczny
Andradina 8 - super zmiana jeden z najlepszych piłkarzy na boisku.

Ostatnio edytowany przez: jns, 23 kwietnia 2005, 22:14 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758533194 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005