"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Jak na tylu ludzi to doping był dobry! Tylko chwilami nie miał kto poprowadzić.. na takie mecze chodzą prawdziwi kibice a nie pikniki, którzy wpierdalają słonecznik. Najlepszy motyw był jak 12 śpiewała ,,Lechia Gdańsk k*** szajs'' a cały stadion gwizdał
taaaa... napewno na taki mecz chodza prawdziwi kibice ktorzy o 18 maja szkole/prace i jezeli nie widziales osob ktore jedza slonecznik na tym meczu to pozdro a i jeszcze tyle ze nie wyzywaj piknikow bo moze sam nim jestes jezeli jedzenie slonecznika uwazasz za piknikowanie
Co do samego meczu to był w naszym wykonaniu żenujący. 0 myśli taktycznej a u Panika pewno będzie stara gadka "zagraliśmy brzydko dla oka ale skutecznie", poraz kolejny się nam poszczęściło ale kiedyś to szczęście sie skończy. Nie wiem czy Ptak nie powinien zainteresować się osobą Dariusza Wdowczyka.
Nie chcę gdybać ale coś czarno widze konfrontacje z Wisłą w niedziele...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:06
Wkurwia mnie to głupie lamentowanie na temat Papieża i dzisiejszego zachowania na 12.Oddanie hołdu Ojcu Świętemu nie oznacza że nagle będziemy idealnymi ludzmi,że nagle wszystko się zmieni,że będziemy czyści jak łza.To nie była deklaracja zmiany na lepsze(a tym bardziej deklaracja jakiegoś śmiesznego pojednania) tylko wyraz szacunku,podziwu dla dokonań i dla osoby Jana Pawła II.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Nie wiem czy Ptak nie powinien zainteresować się osobą Dariusza Wdowczyka.
To jest myśl... Problem tylko w tym, że Wdowczyk jest już ponoć po słowie z Lechem...
Co do dopingu - nie było źle, ale przydałoby się jednak trochę przyhamować z tą ilością bluzgów na rywali... Co ciekawe - gdy wrzuty poszły na polską policję, to nie słyszałem gwizdów
Wkurwia mnie to głupie lamentowanie na temat Papieża i dzisiejszego zachowania na 12.Oddanie hołdu Ojcu Świętemu nie oznacza że nagle będziemy idealnymi ludzmi,że nagle wszystko się zmieni,że będziemy czyści jak łza.To nie była deklaracja zmiany na lepsze(a tym bardziej deklaracja jakiegoś śmiesznego pojednania) tylko wyraz szacunku,podziwu dla dokonań i dla osoby Jana Pawła II.
po co sie meczyc latwiej nadal byc oszolomem, szkoda ze stadion nie zgotowal 12-stce glosnego WYPIERDALAC!!!! a juz najbardziej zenujace bylo widoczne zadowolenie panow/dzieci z 12 jak stadion negatywnie reagowal na bluzgi, to byla radosc ze zwrocili na siebie uwage?? jakos...
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 - 13/04/2005 23:20
Po wypowiedziach widac ze trudno dowiedzec sie kto jak gral czy byl dobry doping czy nie bo jedni mowia:Ten dobrze gral a nastepny zaprzecza ze gral do dupy to sam z dopingiem,widac ze jak sie nie jest na meczu i sam sie go nie zobaczy( jestem zawsze ale dzisiaj niestety musialem siedziec w obozie pracy ) to ciezko wyegzekwowac jak bylo dobrze czy zle,ale coz kazdy ma inny punkt widzenia i oceniania sytulacji.Wazne jednak ze wygralismy i przeslismy dalej.Pozdro.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544581 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.